Anlamsız seyleri sorun eden sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konulara bakarsanız erkek arkadaşınızın davranışlarının nereye gittiğini görebilirsiniz.
Evet değişim insanlar için vardır.
Beni gerçekten seviyorsa sevgilim, ben bir şey rica ettiğimde benim için fedakarlık edebilmeli.
Ama yok edemediyse tek eksisi bu diye ileride karşılaşacağım 100 eksiye zemin hazırlamam.

Kafede otururken müdahale eden adamla sevgili iken, gittiğiniz spor salonunu ve spor kıyafetlerinizi merak ettim.

Salonda sadece yürüyüş bandını mı kullanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Ben de bunu söylüyprum fedakarlık yapmıyorsa diğerlerini zaten görmem ama yorumları bi okuyun isterseniz kimse bizi tanımıyor bilmiyo yani o kadar konu okudum kimseye detaylı sormadan sunu yap demedim

Kafede otururken müdahale eden adamla sevgili iken gittiğiniz spor salonunu ve spor kıyafetlerinizi merak ettim.

Salonda sadece yürüyüş bandını mı kullanıyorsunuz ?
Ben zaten kapalıyım gideceksek neden ayrı salonlara gidelim diye düsünüyor ama ben böyle düsünmüyorum zaten baslamıycam suan masraflarım var onu bir süre erteledim ona da ayrılmak istediğimi söyledim bilmiyorum napar

Ben de bunu söylüyprum fedakarlık yapmıyorsa diğerlerini zaten görmem ama yorumları bi okuyun isterseniz kimse bizi tanımıyor bilmiyo yani o kadar konu okudum kimseye detaylı sormadan sunu yap demedim

Uzun ilişkilerim oldu.
Çok çetinceviz bir insanım.
Ama işin içine emek, zaman, alışkanlık, fedakarlık girdiğinde öyle ilk aylarda olduğu gibi silerim atarım diyemiyor insan bir şekilde.
Ve maalesef karşı tarafta artık seni tanıyor oluyor.
Zaaflarını biliyor, nasıl ikna edeceğini çözüyor.
Bazen "gözümün önündekini nasıl göremedim ben böyle" diyorum.
Yorumlar sarkastik diye verilen önerileri es geçmeyin.

3.5 senelik ilişkimi bitirdim ben de öyleyimdir sizin gibi,suan her yerden engelledim ayrıldım napar bilmiyorum açıkcası umrumda da değil ya bunu öğrnecek ya köyünden kız bulacak kendine

3.5 senelik ilişkimi bitirdim ben de öyleyimdir sizin gibi,suan her yerden engelledim ayrıldım napar bilmiyorum açıkcası umrumda da değil ya bunu öğrnecek ya köyünden kız bulacak kendine
Böyle birine konu açmaya bile değmez bence.
Bulduğu kızla mutluluklar dileyin ve sizi hak edecek olan o insanı bekleyin.

"Sen kapalisin" niye sevgilin var?
Kusura bakmayin ama gercekten anlamiyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…