- 28 Nisan 2022
- 1.343
- 3.792
- 83
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
O konulara bakarsanız erkek arkadaşınızın davranışlarının nereye gittiğini görebilirsiniz.Kk ya gerek yok ki cevrem de iyiyken kötü olan cok cift gördüm tek bi eksisi yüzünden neden ayrılıyım onu anlamadım onun dısında her seyi istediğim gibi beni seviyorsa zaten değişir değişmezse yoluma bakarım değişim insanlar için vardır
Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Ben de bunu söylüyprum fedakarlık yapmıyorsa diğerlerini zaten görmem ama yorumları bi okuyun isterseniz kimse bizi tanımıyor bilmiyo yani o kadar konu okudum kimseye detaylı sormadan sunu yap demedimO konulara bakarsanız erkek arkadaşınızın davranışlarının nereye gittiğini görebilirsiniz.
Evet değişim insanlar için vardır.
Beni gerçekten seviyorsa sevgilim, ben bir şey rica ettiğimde benim için fedakarlık edebilmeli.
Ama yok edemediyse tek eksisi bu diye ileride karşılaşacağım 100 eksiye zemin hazırlamam.
Ben zaten kapalıyım gideceksek neden ayrı salonlara gidelim diye düsünüyor ama ben böyle düsünmüyorum zaten baslamıycam suan masraflarım var onu bir süre erteledim ona da ayrılmak istediğimi söyledim bilmiyorum naparKafede otururken müdahale eden adamla sevgili iken gittiğiniz spor salonunu ve spor kıyafetlerinizi merak ettim.
Salonda sadece yürüyüş bandını mı kullanıyorsunuz ?
Ben de bunu söylüyprum fedakarlık yapmıyorsa diğerlerini zaten görmem ama yorumları bi okuyun isterseniz kimse bizi tanımıyor bilmiyo yani o kadar konu okudum kimseye detaylı sormadan sunu yap demedim
Ben zaten kapalıyım gideceksek neden ayrı salonlara gidelim diye düsünüyor ama ben böyle düsünmüyorum zaten baslamıycam suan masraflarım var onu bir süre erteledim ona da ayrılmak istediğimi söyledim bilmiyorum napar
3.5 senelik ilişkimi bitirdim ben de öyleyimdir sizin gibi,suan her yerden engelledim ayrıldım napar bilmiyorum açıkcası umrumda da değil ya bunu öğrnecek ya köyünden kız bulacak kendineUzun ilişkilerim oldu.
Çok çetinceviz bir insanım.
Ama işin içine emek, zaman, alışkanlık, fedakarlık girdiğinde öyle ilk aylarda olduğu gibi silerim atarım diyemiyor insan bir şekilde.
Ve maalesef karşı tarafta artık seni tanıyor oluyor.
Zaaflarını biliyor, nasıl ikna edeceğini çözüyor.
Bazen "gözümün önündekini nasıl göremedim ben böyle" diyorum.
Yorumlar sarkastik diye verilen önerileri es geçmeyin.
Hayır kedimi ameliyat ettirmem gerekti o yüzden cok masraf çakacak bide sınavım var ondan sonra baslıycamSpor salonuna gitmiyorsunuz yani.
Böyle birine konu açmaya bile değmez bence.3.5 senelik ilişkimi bitirdim ben de öyleyimdir sizin gibi,suan her yerden engelledim ayrıldım napar bilmiyorum açıkcası umrumda da değil ya bunu öğrnecek ya köyünden kız bulacak kendine
Teşekkürler hayırlısıBöyle birine konu açmaya bile değmez bence.
Bulduğu kızla mutluluklar dileyin ve sizi hak edecek olan o insanı bekleyin.
Dalga geçmek icin yoru yaptınız siz de galibaNick güzelmiş
Yok kız çıldırma hemen baska isim gücüm mu yok ( bu saatte olmayabilir) .dikkat cekiciydiDalga geçmek icin yoru yaptınız siz de galiba
Ya cok kullanmayı bilmiyorum, bugüne kadar hep okudum teşekkür ederimYok kız çıldırma hemen baska isim gücüm mu yok ( bu saatte olmayabilir) .dikkat cekiciydiama diğer yorumlarını okuyunca aklinin basinda olduğuna emin oldum beğen atmistimki alintiladigini gördüm
Hayır kedimi ameliyat ettirmem gerekti o yüzden cok masraf çakacak bide sınavım var ondan sonra baslıycam
"Sen kapalisin" niye sevgilin var?Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız"
Degisen erkek diye bir tur mu varmis? Hemen biyologlara haber salinsin:)Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Hahaha buna güldüm sadece :) Buna gerçekten inanıyorsan ne diyim :) gel elimde bir köprü varErkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Benimde kötü huylarım var demiştiniz ya onun için sordum şumumu değiştir dedi ve değiştirdiğiniz oldu muBen değiştirmem cünkü değiştirmem gereken bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?