Anlamsiz yemek derdi

Siz misafirlige yemek yemek icin mi gidiyorsunuz da yapilan yemegi begenmeyince bir daha gitmiyorsunuz?
Biz genelde hoş sohbet icin gideriz yemek bahane olur. Size de oylesini tavsiye ederim guzel olur, aksi halde her yer lokanta oralara gidebilirsiniz ama gerci bedava degil.

Ekonomi bu haldeyken önüme et çikaran ev sahibi icin uzulurum ben, keske zahmet etmeseymis dunya para derim, tavuklu pilav yapsa daha sevinirim.
Misafir misafirligini bilsin de onune konani yesin.
Benim evime gelcek ben yemek yapcam agiz burun kivircak insan bir daha benim elimden yumurta yiyemez.
ay agziniza saglik, ben de cok sacma buldum, ne hale geldi insanlık

Bakın bu başka birşey
Direk neden geliyorlar tavrına girip aman gerek yok demek başka birşey
Eşimin ailesinde defalarca kalan, çok yakın oldukları bir akraba bizi defalarca çağırdı, gittiğimizde akşam yemeği vaktinde, ( ben o saate kalmak istemedim ama kontrol de edemedim çok akraba gezdik, haberleri vardı) bana kahve tuzlu cubuk ve top kek koydu. Hayatımda ne böyle misafir agırladım ne gittiğim evde böyle bişeyle karşılaştım. Ve bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Bir çay demlemeyen, hazır börek pişirmeyen kısır yapmayan insan niye beni çağırdı da kendine dert edindi. Ztn doğru düzgün konusmadı surat asıp oturdu. O günden sonra kv ye de gitmiyor aramıyor sormuyor. Giderken götürdüklerimi merdiven altına atıverdi. Hani kurtaracak tek sebep yok, samimiyet göreceğim tek davranış yok.
Sizin tavrınızda yukarıda anlattığım tavır başka
Önemsemeyeceksiniz, siz uygun olanı yapacaksınız. Değiştiremezsiniz. Yada siz daha çok gidin, aynı beklentiye girin o zmn anlarlar.

götürdüklerini merdiven altına atıverdi :(
yahu bende ne imtihannn içindeyim, eli boş gelir gelen herkes!
taaaa eşinin ailesinin bilmem neyine eşi dolu gidiyorsunuz helal olsun ;)

Back
X