• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamsizzzz

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Diyelim evlisiniz yada sevgiliniz var gormediginz zaman helede kavgaliysaniz onu parcaliyasiniz geliyor ama yaniniza gelince icinizden br seyler kopuyor kiyamiyorsunuz affediyorsunuz hemen yumusuyorsunuz Bu nedir hanimlar askmi baglilikmi ney bn cozemedimmmm ???

Diyelim evlisiniz yada sevgiliniz var gormediginz zaman helede kavgaliysaniz onu parcaliyasiniz geliyor ama yaniniza gelince icinizden br seyler kopuyor kiyamiyorsunuz affediyorsunuz hemen yumusuyorsunuz Bu nedir hanimlar askmi baglilikmi ney bn cozemedimmmm ???

ilki kısknaçlık
ikincisi
aşk

Ben sadece eşime karşı böyleyim alışkanlık diyemem ilk günden beri böyleyim. Bazen kirildigimi anlaması gerektiğinde kendime hakim olup bu şekilde davranmiyorum ama onu görünce içimdeki bütün öfke gidiyor :)
Aşk bu bence

Ben hiç böyle değilim sinirliyse karşımdayken de öfkemi kusarım.
Ama o bana hep böyle bir iki güzel laf hemen yumuşuyor yapıyla alakalı sanırım o_O

Bi kere neden kiziyorsun..ciddi bir sorun varsa kizmakta hakliysan sonra yumusuyorsan bu ask degil bagimlilik oluyor

Back
X