Anlasamiyoruz...

Evlilik terapistine gitmeyi düşünün,ve sosyal çevre edinin bence sorununuz konuşacak arkadaşlarınız çok yok ya da hiç yok ve bu yüzden bütün ilgi ve isteğinizi kocanıza bağlıyorsunuz

Nasıl bir ilgi istediğinizi ben anlamadım.

Adam evde sizinle vakit geçirmiyor mu? Hoş sohbetiniz , gülme şakalaşma yok mu? Sürekli TV/ PC başında mı?

Siz ne yapsın istiyorsunuz mesela?

Ben güzel güzel defalarca anlattim bak isteyken bari bir kere ara ve bu iki senedir eve öğleyin ya da öğleden sonra geliyor benden önce yani ! Buna ragmen eve geldim diye aramiyor ya da o kadar söyledim işyerime gelsen bi gün ne utlu olurum diye düşünün vakti de var ama yok daha bi defa gelmişti o da beş dakika kala geldi ...neyse öyle diince de niye arayayim ki akşam konusuruz diyor öyle yapmacik olacak diyor içinden gelmiyor yani ..

İlgi olarak da iste zaten eve gelip dizi evlilik Programi izliyor sorsan yerden yere vurur o Programi ama öyle dalga için izliyormuş ...bu da çok saçma geliyor bana ben mesela daha çok film belgesel izlemek istediğinde aman nerden ciikti simdi bu diyor düşünün halbuki o Baksan isi gereği güya daha kulturlu olarak gösterirdi kendini !!

Gezmeye gitmeyi ben hep istiyorum bir gün de o kalkip hadi şuraya goturim demez ..gidince de acele eder eve dönmek için b.k var sanki evde ! Afedersiniz :/ en büyük zevki yatsin TV izlesin ...ben mesela yuruyuse cikiyorum sen de gel diyorum yok istemiyor sevmiyormus spor yapmayi ...orda erkekler oluyor mesela hic kiskanmiyor yalniz basina gece gönderiyorum diye gerçi korumali konutlardayiz ama olsun yani :/

Peaceful 16 ya baktim bi gozgezdirdim ama ayni olduğumuzu soyliyemem...bir kere ben şikayet etmedim güzel güzel anlattim...şikayet anlamında değil...ama ona bile tahhammulu yok..hemen sinirleniyor..ha bunu değişken bir de tartisamiyoruz biz hemen sesini yükseltip bagirip cagirmaya basliyor diğer odaya geçiyor sonra da ! Tartisamuyoruz yani iki medeni insan gibi sinirleri bozuk bence bi psikologlar görüşse istiyorum ama ona da para vermek istemiyor :(

Himm ayrıca yatak konusunda iyi değil maalesef :( yani kotu yönleri mi sayacak olsam çok ,, yani o yüzden hani insan bunaliyyor :/

3 yillik evliyiz konu hep ayni o da biraz değişti ama yine de istediğim düzeyde değil hicbir zaman da olmicak anladigim kadarıyla ..hani şöyle eşine düşkün üstüne titreyen erkekler var ya iste öyle olsun isterdim ,, ilgisiz diyemem ama öyle de degil..
Bu sefer de eşim çok ilgili,rahat bırakmıyor,bunaldım derdiniz herhalde.

Ben güzel güzel defalarca anlattim bak isteyken bari bir kere ara ve bu iki senedir eve öğleyin ya da öğleden sonra geliyor benden önce yani ! Buna ragmen eve geldim diye aramiyor ya da o kadar söyledim işyerime gelsen bi gün ne utlu olurum diye düşünün vakti de var ama yok daha bi defa gelmişti o da beş dakika kala geldi ...neyse öyle diince de niye arayayim ki akşam konusuruz diyor öyle yapmacik olacak diyor içinden gelmiyor yani ..
İş hayatıyla özel hayatını birbirine karıştırmak istemiyordur.

Gezmeye gitmeyi ben hep istiyorum bir gün de o kalkip hadi şuraya goturim demez ..gidince de acele eder eve dönmek için b.k var sanki evde ! Afedersiniz :/ en büyük zevki yatsin TV izlesin ...ben mesela yuruyuse cikiyorum sen de gel diyorum yok istemiyor sevmiyormus spor yapmayi ...orda erkekler oluyor mesela hic kiskanmiyor yalniz basina gece gönderiyorum diye gerçi korumali konutlardayiz ama olsun yani :/
Hiç mi kıskanmıyor?Aslında kıskanmaması o kadar da kötü değil.O dışarı çıkmak istemiyorsa zorlamayın.O da evi daha çok seviyor.Evde takılsın ışte.Veya birlikte balkonda oturun.Ikinizin istediği olsun ışte.

Back
X