Anlasilmak istiyorum

zinzz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
82
9
18
Lütfen sorduğum soruya o yargılı yaklaşmayin. Eşimin ailesiyle arama bir mesafe koymak istiyorum seviyeli bir mesafe. Çünkü artık çok kırılmaya başladım ve ne yapacagimi bilmiyorum ne kırmak be kırılmak istiyorum o mesafeyi 8 seneden sonra nasıl kurabilirim

Lütfen sorduğum soruya o yargılı yaklaşmayin. Eşimin ailesiyle arama bir mesafe koymak istiyorum seviyeli bir mesafe. Çünkü artık çok kırılmaya başladım ve ne yapacagimi bilmiyorum ne kırmak be kırılmak istiyorum o mesafeyi 8 seneden sonra nasıl kurabilirim
8 Sene sonunda bir anda mesafe koyarsanız psikolojik baskı ile de uğraşırsınız. Ne yaşadığınızı biraz anlatır mısınız? mesela çok mu arıyorlar ya da size çok mu geliyorlar çat kapı

Hemen mesafe koyamazsınız çaktırmadan yavaş yavaş bahanelerle uzaklaşın, dikkat çekmeden 😅

8 Sene sonunda bir anda mesafe koyarsanız psikolojik baskı ile de uğraşırsınız. Ne yaşadığınızı biraz anlatır mısınız? mesela çok mu arıyorlar ya da size çok mu geliyorlar çat kapı
Bir anda koymak evet saçma olur zaten yavaş yavaş sindire sindire uzaklaşmak istiyorum. Evet hem çok arıyorlar herşeye dahil olmak istiyorlar sürekli beni yanlarında istiyorlar çok bunaldim

Bir anda koymak evet saçma olur zaten yavaş yavaş sindire sindire uzaklaşmak istiyorum. Evet hem çok arıyorlar herşeye dahil olmak istiyorlar sürekli beni yanlarında istiyorlar çok bunaldim
O zaman bir kere açıyorsanız telefonu iki kere açmayın. Çağırdıklarında bahane bulun. Yanlarında fazla konuşmayın muhabbete dahil olmayın gibi gibi

8 yıl cok tavız vermıssınız,
su satten sonra yavas yavas musaıt degılım , yorgunum, gormedım aradıgını vs vs lerle ancak başlayabilirsiniz.
ama tepki alacaksınız kesın.
öncden boyle degıldın ne oldu vs vs.

8 yıl cok tavız vermıssınız,
su satten sonra yavas yavas musaıt degılım , yorgunum, gormedım aradıgını vs vs lerle ancak başlayabilirsiniz.
ama tepki alacaksınız kesın.
öncden boyle degıldın ne oldu vs vs.
Evet gelinleri değil kızları gibi olmaya çalışmıştım ama anladimki kırk gün sırtında gezdir bir gün indir senden kötüsü yokmuş. Benim iki çocuğum var bebek olan yerini yadırgıyor ve gittiğim yerde uyuyor sürekli kucak istiyor bunu söylediğimde ne şımarık oda falan diyorlar çok üzülüyorum herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar birisi bana cephe alsa digerleride aynısını yapıyor

O zaman bir kere açıyorsanız telefonu iki kere açmayın. Çağırdıklarında bahane bulun. Yanlarında fazla konuşmayın muhabbete dahil olmayın gibi gibi
Açmıyorum genelde üst üste arıyorlar anlayış denen birşey yok acincada nerdesin merak ettik kaç defa aradık niye cevap vermedin iki saat hesap veriyorum bunaldim iyice hayatıma müdahil olmalarından annemlere gidicem diyorum kiminle gidiceksin kim seni alıcak bunun gibi gereksiz bir sürü soru

Evet gelinleri değil kızları gibi olmaya çalışmıştım ama anladimki kırk gün sırtında gezdir bir gün indir senden kötüsü yokmuş. Benim iki çocuğum var bebek olan yerini yadırgıyor ve gittiğim yerde uyuyor sürekli kucak istiyor bunu söylediğimde ne şımarık oda falan diyorlar çok üzülüyorum herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar birisi bana cephe alsa digerleride aynısını yapıyor
benımkılerde aynılar ama ben ılk 6 ayda anladım bellı oluyor zten ,
suan mesafelıyız .
çok zor ya,

Kendinize bir uğraş bulun her an müsait olmayın, çok yoğun olun o yüzden de fazla gidip gelemeyin, yani o kadar telaşlıyım ki kendime bile vaktim yok modunda olun , görüşmeleri seyrekleştirin ama tamamen kesmeyin...

Bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşın ilk olarak o bir şeyler yapabilir bu konuda.Eşinize de bağlı mesafeli görüşmeniz çünkü hatta en çok ona bağlı.Kendinize uğraşlar bulun aradıklarında nadiren açın arkadaşlarımla birlikteyim deyin.Yeni hobiler edinin onlar ile meşgul olun.Ama eşinizin tutumu çok önemli mesela ben çocuğuma şımarık dense yıkarım ortalığı o da mesafe koymama bahane olur zaten.Ben kızdı mı gerçekten gözü dönenlerdenim yakıp yıkarım o an yani.Birisi size cephe aldı mı hepsi alıyormuş o an benim için iletişimi bitirme fırsatı olur bir daha da konuşmam sebebi de hazır olmuş olur zaten. Bu 2. seçenekten başka bir şekilde olmaz.2.taktik daha çok işe yarayanlardan orası kesin bir durum olduğu anda bahane edip kesmen en güzeli

Bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşın ilk olarak o bir şeyler yapabilir bu konuda.Eşinize de bağlı mesafeli görüşmeniz çünkü hatta en çok ona bağlı.Kendinize uğraşlar bulun aradıklarında nadiren açın arkadaşlarımla birlikteyim deyin.Yeni hobiler edinin onlar ile meşgul olun.Ama eşinizin tutumu çok önemli mesela ben çocuğuma şımarık dense yıkarım ortalığı o da mesafe koymama bahane olur zaten.Ben kızdı mı gerçekten gözü dönenlerdenim yakıp yıkarım o an yani.Birisi size cephe aldı mı hepsi alıyormuş o an benim için iletişimi bitirme fırsatı olur bir daha da konuşmam sebebi de hazır olmuş olur zaten. Bu 2. seçenekten başka bir şekilde olmaz.2.taktik daha çok işe yarayanlardan orası kesin bir durum olduğu anda bahane edip kesmen en güzeli
Eşim ailesine düşkün biri ama benide ezdirecek biri değil biz çok severek evlendik gözleri heran benim üzerimde görümcelerim şakayı bile farklı yerlere çeken insanlar rahat rahat konuşamazsın bile onlarla herseylerine tamam dersem benden iyisi yok ama fikrimi dile getirince de benden kötüsü yok öyleler yanı. Ne yapmaya çalıştıklarını birtürlü anlayamıyorum fırsatını bulduklarında en acımasız şekilde eleştirirler daha sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorlar ayak uydurmak çok zor aramızda bazı tatsızlıklar oldu ve ben herşeyi eşime yansıtan biri değilim gorumcem senin evindeki bizim evimizde yok senin çocukların çok lüks giiniyorlr diye konudan bağımsız yerlerden vurdu çok kırıldım çok üzüldüm ve eşimin yanımda olmadığı çok zor sıkıntılı animda yaptılar günlerce yemek yiyemedim kaç kg verdim bilmiyorum depresyondayım resmen bakışlarıyla yiyorlar insani çocuklarımı çok seviyorlar bahaneleri bu zaten çocuklar nr yapıyor diye aradım

Çocuğum durmuyor gelemem dediğimde durur durur nasıl durmaz oda çok şımarık diye şakaya vuruyorlar ısrar edilmesinden nefret ediyorum artık fikir soran yok kendi aralarında konuşurlar birşey yapılacaksa öyle karar verirler misal yazlığa gidicez tamam mı derler gelmek istermisin diye birşey yok

Soruun nedir.kii.. 8 sene sonra mesafe koyacaksınız

Çocukları çok sevseler çocukların çok lüks giyiniyorlar diye bunu takmazlardı.Eşinize anlatmamazlık yapmayın.Yüzlerine de vurun kocam varken böyle davranmıyorsunuz nedense deyin.Dediğim gibi çekinmeyin iletişiminizi tamamen koparmanız için bahane olur size

Çocukları çok sevseler çocukların çok lüks giyiniyorlar diye bunu takmazlardı.Eşinize anlatmamazlık yapmayın.Yüzlerine de vurun kocam varken böyle davranmıyorsunuz nedense deyin.Dediğim gibi çekinmeyin iletişiminizi tamamen koparmanız için bahane olur size
Bayramda nasıl yapacağım bilmiyorum hiç gidip kalmak istemiyorum

Bayramda nasıl yapacağım bilmiyorum hiç gidip kalmak istemiyorum
Eee kalmayın zaten.
Bayramda oturun “ay yemeği, oy uykusu, vay gazı” diye yavrunuzla ilgilenin, muhabbetlere hiç dahil olmayın.

Back
X