Merhaba Arkadaslar
Benım sorunum erkek arkadasım sureklı basına aksıklıklerın gelmesı.. Bacaklarında cozulemeyen bır rahatsızlık var.8 senedır bunun ıcın ugrasıyormus yaptırmadıgı sey kalmamıs fakat tum sonucları normal yanı agrıması ıcın hıc bır neden yokmus fakat agrıyor ben buna sahıt oluyorum hatta bacagındakı agrı ayaklarında ve vucudunda yanmaya sebep oluyor ve canı cok yanıyor sorun cozulmedıkce o ıyıce coktu
Bende sureklı arastırıyorum ama yok..Ilac verıyor doktor bu sefer alacagı ılac kaldıgı yerde kayboluyor bı turlu sonuca gelemıyoruz...Kendısı askerde dunde kendısının 2 dk uyuyakaldıgını o arada bıseyın kollarını tutudugunu soyluyor pesınden uyandıgında kapının altından bır golge gectıgını soyluyor..Bundan 5 sene once ruyasında ellerıne kına yakıldıgını soyluyor sabah uyandıgında o lekeler elınden gıtmemıs... yok sa baska bısey mı dıye dusunmeye basladım...Artık hocaya kadar gıtmeyı dusunuyoruz.. Napmamız lazım artık ıkımızde bunaldık...
Benım sorunum erkek arkadasım sureklı basına aksıklıklerın gelmesı.. Bacaklarında cozulemeyen bır rahatsızlık var.8 senedır bunun ıcın ugrasıyormus yaptırmadıgı sey kalmamıs fakat tum sonucları normal yanı agrıması ıcın hıc bır neden yokmus fakat agrıyor ben buna sahıt oluyorum hatta bacagındakı agrı ayaklarında ve vucudunda yanmaya sebep oluyor ve canı cok yanıyor sorun cozulmedıkce o ıyıce coktu

Son düzenleme: