- 11 Nisan 2016
- 66
- 43
- 3
- Konu Sahibi nickiguzel
-
Arkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?
Ya bi kere reddetmis ben olsam herkes kendi yolunaderdim kardesim diyip te ilgileniyorsa da yuhhhArkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?
haklısınız sanırım ama yürek hemen kabullenemiyor :/Reddetmis daha ne yapmasi gerekiyor anlamadim. Hoslanmiyor kardesim de dedirtmissiniz.. o is imkansiz vazgecin bence
C.ku kucuk ya da kalkmiyor. Yani ozguven yerlerde, kosarak uzaklas
evet ilk defa boyle birisiyle karşılaşıyorum erkekten cok kız gibi davranıyo bana özgüvenin ne kadar onemli bişey oldugunu daha iyi anladım sayesindeTatlim gercekler acidir. Ne o oyle kardesim falan. Belli ki ozguvensi iste, altindan kalkamayacagi iliskinin altina giremiyor
haklısınız sanırım ama yürek hemen kabullenemiyor :/
Adam daha açık ne diyebilir? İstemiyor.Arkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?
Freud? Sen misin? Geldiysen üç kere vur.C.ku kucuk ya da kalkmiyor. Yani ozguven yerlerde, kosarak uzaklas
Yurek kabullenmez dogru ama yolunuza gitmenizin zamani suan.. bisey hissediyor ve soyleyemiyorsa sorunlu iliskiniz olur zaten.. hayirlisi bu demek ki
İki seçenek var zaten. Ya hoşlanmıyor, ya da dengesiz. Üçüncü bir seçenek yok.arkadaşlar kafama takılan beni reddetmesi değil, aşık gibi davranması. konuşmalarımızı kime okutsam sana çok aşık der ama gel gör ki kardeşim diyo
değmez evet :/İki seçenek var zaten. Ya hoşlanmıyor, ya da dengesiz. Üçüncü bir seçenek yok.
Bence iki seçenek de uğraşmaya değmez, sence?
yeni üye dalga geçmek için üye olmuş bellikiBu ne bicim yorum ya.. ne soruyolar ne anliyosunuz bikac gundur her yorumunuz boyle amac ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?