- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Anlaşmalı boşanma kısa sürede çözüme ulaştırır, öbür türlü süreç çok uzuyor daha yıpratıcı oluyor.Zaten boşanma olucak ne koparsam kar diye bakıyo adam ve yeniden evlenmeye niyetin yoksa ben olsam beklerdim. Altınlar zaten senin, nafaka zaten vericek, üstüne bide tazminat al. Kurtulmak istiyorsun anladım ama çocuklar var her türlü bağ kopmicak zaten. Hırsla hata yapma derim. Olurunu olmazını avukatına danış tabi ona göre olur derse
Altınlar bende. Nafaka da mahkemeye bırakırsam isteğimin baya altında gelicek. Bir de Allah bilir kaç sene sürecek. Ama anlaşmalı olursa 2.5 nafaka talep edicem ve hemen resmileşicek. Bir de bir an önce bu yüklerden kurtulup önüme bakmak istiyorum. Dava sürdükçe ailem de bana baskı yapmaya devam edicek. Bir an önce bitsin de onlar da umudunu kessin.Zaten boşanma olucak ne koparsam kar diye bakıyo adam ve yeniden evlenmeye niyetin yoksa ben olsam beklerdim. Altınlar zaten senin, nafaka zaten vericek, üstüne bide tazminat al. Kurtulmak istiyorsun anladım ama çocuklar var her türlü bağ kopmicak zaten. Hırsla hata yapma derim. Olurunu olmazını avukatına danış tabi ona göre olur derse
7 bin civarı geliri var ayrıca kirasının yarısını da vakıf karşılıyor. Evde kombi yakmaz, tv açmaz, yemek pişirmez çünkü işyerinde tüm bu ihtiyaçları karşılıyor. Yani istediğim nafaka geliriyle gayet orantılı. Ama evet doğru mahkeme bu kadar vermez, ben de bu yüzden tazminattan vazgeçip anlaşmalıya çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca darp raporu, şiddet görüntüleri vs kayda geçmesi onun işinde yükselmesine engel olacak. Yani anlaşmalı onun da hayrına olucak.Açıkçası eşinizin maddi durumu da burada önemli eşinizin belgelenebilir geliri nedir ayrıca iş mahkemeye düşerse 2500 hayal olarak görürsünüz mahkemenin maximum vereceği para 1200 geçmez anlaşmak önemli ama sizde orta yolu bulun hep bana ile olmaz bu işler
Nafakanın ayın hangi günü olduğunu da belirtin, çocukları ile buluşma saatlerini de belirtin saat 9'da olup 18de getirecek vs gibi.çocuklara 1000'er tl anneye 500 tl olmak üzere toplam 2500 tl aylık nafaka
-çocukların tam velayetinin annede olması. Baba 2 haftada bir gece için alıp geri getirecek.
-çocuklar anneden izinsiz olarak şehir dışına çıkartılmayacak
-çocukların senelik yazlık kışlık, ayakkabı, okul gereçleri gibi ihtiyaçları baba tarafından düzenli olarak karşılanıcak.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha ne eklemeliyim?
7 bin civarı geliri var ayrıca kirasının yarısını da vakıf karşılıyor. Evde kombi yakmaz, tv açmaz, yemek pişirmez çünkü işyerinde tüm bu ihtiyaçları karşılıyor. Yani istediğim nafaka geliriyle gayet orantılı. Ama evet doğru mahkeme bu kadar vermez, ben de bu yüzden tazminattan vazgeçip anlaşmalıya çevirmeye çalışıyorum. Ayrıca darp raporu, şiddet görüntüleri vs kayda geçmesi onun işinde yükselmesine engel olacak. Yani anlaşmalı onun da hayrına olucak.
Ben 2.5 nafaka istiyorum dediğimde "zaten kiran 1200. 2.5 binle nasıl geçineceksin gel vazgeç sana her ay 3 bin vereyim" gibi şeyler söyledi. Yani miktar konusunda bir anlaşmazlık yok. Mesele anlaşmalıya razı olmasında.Konu sahibi anlaşmalı boşanmak istiyorsanız 2500 lira diye diretmeyin, umarım bu rakamı eski eşiniz kabul eder. Eğer anlaşmalı boşanma istiyorsanız belli konularda siz de fedakarlık yapın. Umarım hayırlı bir biçimde sonuçlanır. Bir de avukatınız her şeyi düşünür ona güvenip devam edin.
İşini yazmama gerek yok ama evet baya ballı iş. İsterse evi boşaltıp orada bedava kalabilir. Tek kuruş da ödemez. Üstelik günde sadece 4-5 saat çalışıyor, o da oturarak.eşin ne iş yapıyor vakıf makıf, bu kadar ballı iş.
Ben 2.5 nafaka istiyorum dediğimde "zaten kiran 1200. 2.5 binle nasıl geçineceksin gel vazgeç sana her ay 3 bin vereyim" gibi şeyler söyledi. Yani miktar konusunda bir anlaşmazlık yok. Mesele anlaşmalıya razı olmasında
Ben 2.5 nafaka istiyorum dediğimde "zaten kiran 1200. 2.5 binle nasıl geçineceksin gel vazgeç sana her ay 3 bin vereyim" gibi şeyler söyledi. Yani miktar konusunda bir anlaşmazlık yok. Mesele anlaşmalıya razı olmasında.
Umarım razı olur, biten bir evliliği uzatmanın manası yok. Kolaylıklar diliyorum..Ben 2.5 nafaka istiyorum dediğimde "zaten kiran 1200. 2.5 binle nasıl geçineceksin gel vazgeç sana her ay 3 bin vereyim" gibi şeyler söyledi. Yani miktar konusunda bir anlaşmazlık yok. Mesele anlaşmalıya razı olmasında.
Altınlar bende. Nafaka da mahkemeye bırakırsam isteğimin baya altında gelicek. Bir de Allah bilir kaç sene sürecek. Ama anlaşmalı olursa 2.5 nafaka talep edicem ve hemen resmileşicek. Bir de bir an önce bu yüklerden kurtulup önüme bakmak istiyorum. Dava sürdükçe ailem de bana baskı yapmaya devam edicek. Bir an önce bitsin de onlar da umudunu kessin.
çocuklara 1000'er tl anneye 500 tl olmak üzere toplam 2500 tl aylık nafaka
-çocukların tam velayetinin annede olması. Baba 2 haftada bir gece için alıp geri getirecek.
-çocuklar anneden izinsiz olarak şehir dışına çıkartılmayacak
-çocukların senelik yazlık kışlık, ayakkabı, okul gereçleri gibi ihtiyaçları baba tarafından düzenli olarak karşılanıcak.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha ne eklemeliyim?
Ben 2.5 nafaka istiyorum dediğimde "zaten kiran 1200. 2.5 binle nasıl geçineceksin gel vazgeç sana her ay 3 bin vereyim" gibi şeyler söyledi. Yani miktar konusunda bir anlaşmazlık yok. Mesele anlaşmalıya razı olmasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?