- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
Darısı BaşımaMerhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
İnşallah benim durumda olan herkese inşallahSonuçta bir yuva yıkılıyor 5 sene bir emek vermişsin içinin yanması gayet doğal ama emin ol geçecektir. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına
Evet korkuyorum zaten evlilikten ama hiç anlamadım evliliği isterdim bende mutlu yuvam değer veren eşim ve cocuklarım olsun ama nasip işteValla bende bazılarının illa evleneyim evli kalayım illa birisi olsun olayını anlamıyorum heralde birazda toplum baskısından kaynaklanan birşey.
Yani insanın hayatında kadın erkek farketmez onu gerçekten seven zor günde yanında olup unutmayan kendini hatırlatan kişi,kişiler olmalı sadece diğerleri yükten başka birşey olmuyor değerli zamanımız uçup gidiyor.
İnşallah geçeçek kurtuluyorum zararın neresinden dönersen kar işteVerdiğiniz emek için hayalleriniz için içiniz yaniyor emin olun geçecek
5 yıl iyi dayanmışsınız
Darısı başıma bundan sonra herşey şu anlattıklarınizdan daha iyi olacaktır
Normal öyle hissetmen bende öyle hissettiğim anlar olunca bana yaptıkları geliyor gözümün önüne ve içim soğuyor bi anda ne kadar haklı olduğumu düşünüyorum tekrarMerhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
Evet zaten güven sıfır ama geçer ben güçlü bir kadınım babadan ayrı yaşadım erkek gibi atılgan ve sorumluluk sahibiyim benim gibi biri çıkarsa tabi neden olmasın Allahım büyükUzulmeniz gayet normal. Hayal kırıklığı yaşamışsınız. Kim bilir evliliginizde ne fırtınalar koptu. Yaşayan sizsiniz. Dilerim tez zamanda cok mutlu olursunuz
Bir daha da tabiki seversiniz
Mutlu da olur evlenirsiniz de. Cok iyi tanıyın bir daha karşınıza çıkacak kişiyi. Bu çok önemli.
Güzel. Buna sevindim. :) Ben de öyleyim. Gecer tabiki dunyada hala düzgün insanlar var. Peki asıl sebep ailesi miydi tam anlamadımEvet zaten güven sıfır ama geçer ben güçlü bir kadınım babadan ayrı yaşadım erkek gibi atılgan ve sorumluluk sahibiyim benim gibi biri çıkarsa tabi neden olmasın Allahım büyük
İnşaşşahhhBaba soyadını bi al.
Ferahlığı gör.
O zaman birde ters takla atarsın mutluluktan
Allah razı olsun hepinizden valla bu site bana çok iyi geliyor destek vermeniz çok güzelMemleket tamamıyla hatalı adamların yüzünden mutsuz olan kadın kaynıyor.
Geçenlerde boşanmış erkek konusu konuşulurken ben de yorum yazmıştım. "Boşanmış kadınlar bana güçlü geliyor ama boşanmış erkeklerden endişe ediyorum" yazmıştım da bazı üyeler beni önyargılı olmakla suçlamıştı.
Istisnaları bir kenara bırakırsak kadınlar boşanmamak için çok mücadele ediyor. Dayak yiyor. Hakaret işitiyor. Kv kp zulmüne uğruyor. Parasız kalıyor. Kıymetsiz hissediyor. Aldatılıyor . Ama yine de boşanmamak için büyük mücadelelere giriyor.
Durum böyleyken neden bazı kadınlar ısrarla erkekleri savunuyor. Vallahi merak ediyorum. Ve bu merak üzerine öleceğim..
Burda acılan konularda da görüyoruz ki her 100 boşanma vakasının 90ında erkek hatası var.
Çünkü biz bu kültürün etkisinden kurtulamiyoruz. Evet üniversite okuyoruz
Yabanci dil ögreniyoruz.
Para kazanıyoruz. Geziyoruz ...
Ama icinde yetiştiğimiz kültürü söküp atamıyoruz. "Dul" kelimesini hakaret sanıyoruz . Aslında evli bekar ve dul aynı oranda masum kelimelerdir. Dul kelimesi bir hakaret içermiyor. Ama biz hakaret sanıyoruz. Çünkü bu toplumun insanıyız.
Size tavsiyem şu; sizin gibi binlerce kadın var. Ilk veya son değilsiniz. Kötü bir deneyim yaşadınız. Yapacağınız şey daha saglam adımlar atmak. Bir kararı 3 kere düşünmek.
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?