- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
genellemeye vurursak dediğin çok doğru kadınlar daha çok direniyor değişir belki sorunlar biter belki vs ..ama bir çok da nankör kadın var rahat batan misali kadın erkek değilde insan meselesi gözüyle bakmak daha doğru artık günümüzde aldatan kadında çoğaldı malesefMemleket tamamıyla hatalı adamların yüzünden mutsuz olan kadın kaynıyor.
Geçenlerde boşanmış erkek konusu konuşulurken ben de yorum yazmıştım. "Boşanmış kadınlar bana güçlü geliyor ama boşanmış erkeklerden endişe ediyorum" yazmıştım da bazı üyeler beni önyargılı olmakla suçlamıştı.
Istisnaları bir kenara bırakırsak kadınlar boşanmamak için çok mücadele ediyor. Dayak yiyor. Hakaret işitiyor. Kv kp zulmüne uğruyor. Parasız kalıyor. Kıymetsiz hissediyor. Aldatılıyor . Ama yine de boşanmamak için büyük mücadelelere giriyor.
Durum böyleyken neden bazı kadınlar ısrarla erkekleri savunuyor. Vallahi merak ediyorum. Ve bu merak üzerine öleceğim..
Burda acılan konularda da görüyoruz ki her 100 boşanma vakasının 90ında erkek hatası var.
Çünkü biz bu kültürün etkisinden kurtulamiyoruz. Evet üniversite okuyoruz
Yabanci dil ögreniyoruz.
Para kazanıyoruz. Geziyoruz ...
Ama icinde yetiştiğimiz kültürü söküp atamıyoruz. "Dul" kelimesini hakaret sanıyoruz . Aslında evli bekar ve dul aynı oranda masum kelimelerdir. Dul kelimesi bir hakaret içermiyor. Ama biz hakaret sanıyoruz. Çünkü bu toplumun insanıyız.
Size tavsiyem şu; sizin gibi binlerce kadın var. Ilk veya son değilsiniz. Kötü bir deneyim yaşadınız. Yapacağınız şey daha saglam adımlar atmak. Bir kararı 3 kere düşünmek.
Allah yardımcınız olsun
Daha önceki konuları da yazdım babasının borcları cinsellik ondan ve ailesinden değer görmeme varsa yoksa ailesi ve benim ailemi hiçe sayması ailemin yanında sürekli kavga cıkarıp beni rezil etmesi vs vs anlatsam yazsam yetmez onun sayesinde ailem bile bana şaşırdı o dereceGüzel. Buna sevindim. :) Ben de öyleyim. Gecer tabiki dunyada hala düzgün insanlar var. Peki asıl sebep ailesi miydi tam anlamadım
insanları malasef taniyamiyoruz.tanıdığını sanan da yanılıyor.kendimizi bile taniyamazken ,ne istedigimizi bilmezken..evlenip yuca kuruyoruz mutlu son sanıyoruz oysa herşey ondan sonra başlıyor.tekrar sevmek ve sevilmek için hicbir engel yok onunuzde kalbinizi özgür bırakın o yolunu bulurMerhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
İnşallah öyle olurAllaha şükür mutlu bir evliliğim var değerini çok iyi anlıyorum.Allah herkeze bir ömür geçirebileceği eş nasip etsin seçerken çok dikkat etmek gerekiyor bir anlık aşkla sevgiyle evlilikler yapılmamalı artısı eksisi iyice düşünülmeli bundan sonraki seciminde dikkatli ol derim herşeye dikkat et
Merhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle
Içinin yanması çok normal. Kolay değil tabiki. Ama biliyor musun? Seversin hemde öyle bi seversin ki... anladığım kadarıyla güçlü bi kadınsın. Çalışmaya devam et. Çok şükür ki bi işin var. Kimseye bağımlı değilsin. Bence ilerde çok mutlu olacaksın. Inşallah kalbin hep mutlulukla dolar canım. Insallahhh❣Merhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
Tabiki de gelirim adı ne grubunKadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta .. gurubumuza bekleriz
İnşallah çok teşekkür ederimIçinin yanması çok normal. Kolay değil tabiki. Ama biliyor musun? Seversin hemde öyle bi seversin ki... anladığım kadarıyla güçlü bi kadınsın. Çalışmaya devam et. Çok şükür ki bi işin var. Kimseye bağımlı değilsin. Bence ilerde çok mutlu olacaksın. Inşallah kalbin hep mutlulukla dolar canım. Insallahhh❣
Çok mutlu olurum gurubun adiTabiki de gelirim adı ne grubun
Evet bende tek tesellim bu kendi adıma ama daha güçlü olucam ohhh diyeceğim orası kesinBir 5 yıl daha birlikte olabilirdiniz. Neresinden dönerseniz bence kardır.
İnşallah çok mutlu olursunuz ❤
İnşallah ama sizde üzülmeyin değer vermeyen hor gören insan için inanın değmiyor umutsuz olmayın lütfen herkes bir değil inşallah sizde evladınız da çok mutlu olursunuz ardınıza bakmayın kesin atın inanın değmiyor mücadelemiz kader kıymet bilmeyene değmez inanınsuan boşanma aşamasındayım ustelik birde 8 aylık bebeğim var. Içim öyle bir yanıyor ki anlatamam size. Karşı taraf bitirmiş çok mutlu bir görseniz zil takıp oynamadığı kaldı karşımda. Sanki bu acı geçmeyecek gibi. Benim hayallerimde aklımın ucunda bir daha evlenme fikri yok. Artık hayattan elimi çektim. Bıktım kahır çekmekten.
Sizin için hayat yeni başlıyor. Evladınızda yokmuş inanın çocuksuz boşanmak ve hayata adapte olmak daha kolaydır. Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırır sizi.
Amin inşallah destek alıcam kesinlikle ladermiş ne diyeyim buna da bin şükür daha beter olmadan bitiyorGeçmiş olsun ,sizinki sevgi değil bağımlılık,insan zarar gelen kişiden olaydan kaçınır ,son 3 yıldır cinsel hayatınız bile yokken evlilik bile değilmiş ,üzülmeyin lütfen bu durumunuzla ilgili psikolojik destek alın ,ilerleyen günler size daha aydınlık gelsin
Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır5 yılla kalsın.Ömür de gidebilirdi.
Hani derler ya:Öyle biri gelir ki hayatınıza,bütün gidenlere teşekkür edersiniz,diye.
Dilerim,hayat size güzellikler getirir.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?