Anlaşmalı boşanıyorum çok şükür bitiyor. Omuzlarımdaki yükü atıyorum. Ama niye içim yanıyor ki

genellemeye vurursak dediğin çok doğru kadınlar daha çok direniyor değişir belki sorunlar biter belki vs ..ama bir çok da nankör kadın var rahat batan misali kadın erkek değilde insan meselesi gözüyle bakmak daha doğru artık günümüzde aldatan kadında çoğaldı malesef

Güzel. Buna sevindim. :) Ben de öyleyim. Gecer tabiki dunyada hala düzgün insanlar var. Peki asıl sebep ailesi miydi tam anlamadım
Daha önceki konuları da yazdım babasının borcları cinsellik ondan ve ailesinden değer görmeme varsa yoksa ailesi ve benim ailemi hiçe sayması ailemin yanında sürekli kavga cıkarıp beni rezil etmesi vs vs anlatsam yazsam yetmez onun sayesinde ailem bile bana şaşırdı o derece

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook .... gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
insanları malasef taniyamiyoruz.tanıdığını sanan da yanılıyor.kendimizi bile taniyamazken ,ne istedigimizi bilmezken..evlenip yuca kuruyoruz mutlu son sanıyoruz oysa herşey ondan sonra başlıyor.tekrar sevmek ve sevilmek için hicbir engel yok onunuzde kalbinizi özgür bırakın o yolunu bulur

İnşallah öyle olur

Içinin yanması çok normal. Kolay değil tabiki. Ama biliyor musun? Seversin hemde öyle bi seversin ki... anladığım kadarıyla güçlü bi kadınsın. Çalışmaya devam et. Çok şükür ki bi işin var. Kimseye bağımlı değilsin. Bence ilerde çok mutlu olacaksın. Inşallah kalbin hep mutlulukla dolar canım. Insallahhh❣

Geçmiş olsun ,sizinki sevgi değil bağımlılık,insan zarar gelen kişiden olaydan kaçınır ,son 3 yıldır cinsel hayatınız bile yokken evlilik bile değilmiş ,üzülmeyin lütfen bu durumunuzla ilgili psikolojik destek alın ,ilerleyen günler size daha aydınlık gelsin

İnşallah çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bu guruba lütfen gelin bu kadını mutlu etmek için 3 çocuk annesiyim ve 3 tane de şu anne büyüğü 30 yaşında olan ben büyüttüm tecrübeleri mi aktarmak ve sizin tecrubrlerinizi dinlemek isterin

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta ... gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
suan boşanma aşamasındayım ustelik birde 8 aylık bebeğim var. Içim öyle bir yanıyor ki anlatamam size. Karşı taraf bitirmiş çok mutlu bir görseniz zil takıp oynamadığı kaldı karşımda. Sanki bu acı geçmeyecek gibi. Benim hayallerimde aklımın ucunda bir daha evlenme fikri yok. Artık hayattan elimi çektim. Bıktım kahır çekmekten.

Sizin için hayat yeni başlıyor. Evladınızda yokmuş inanın çocuksuz boşanmak ve hayata adapte olmak daha kolaydır. Allah inşallah iyi insanlarla karşılaştırır sizi.

İnşallah ama sizde üzülmeyin değer vermeyen hor gören insan için inanın değmiyor umutsuz olmayın lütfen herkes bir değil inşallah sizde evladınız da çok mutlu olursunuz ardınıza bakmayın kesin atın inanın değmiyor mücadelemiz kader kıymet bilmeyene değmez inanın

Amin inşallah destek alıcam kesinlikle ladermiş ne diyeyim buna da bin şükür daha beter olmadan bitiyor

5 yılla kalsın.Ömür de gidebilirdi.
Hani derler ya:Öyle biri gelir ki hayatınıza,bütün gidenlere teşekkür edersiniz,diye.
Dilerim,hayat size güzellikler getirir.

5 yılla kalsın.Ömür de gidebilirdi.
Hani derler ya:Öyle biri gelir ki hayatınıza,bütün gidenlere teşekkür edersiniz,diye.
Dilerim,hayat size güzellikler getirir.❤
Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…