- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
Mutlu olduğunu görünce unutur inşallah bu günleriniziHepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır
Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır
Şimdi abla ben de büyüttüm,ortaöğretimdelerArkadaşlar bu guruba lütfen gelin bu kadını mutlu etmek için 3 çocuk annesiyim ve 3 tane de şu anne büyüğü 30 yaşında olan ben büyüttüm tecrübeleri mi aktarmak ve sizin tecrubrlerinizi dinlemek isterin
Hem sever hem evlenirsin. Ic yanmasıdegil o kendine kızgınsın . Zaman kaybına. Ama şöyle düşün ne yaşanacaksa yasanmis ve bitmiş. Kurtuluyorsun. Bundan sonra tuhaf saçma sorumluluklarının olduğu bir hayat olmayacak önünde.Merhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
Boş verin annenizi de. O da kendi gördüğünü yapıyor. Kurtuldu Kızım diye kurban keseceğine neyi dert ediyor.Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır
Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta kadınca gurubumuza bekleriz
Aynen öyle alsınlar tepe tepe kullansınlar şimdi amann kurtuldum Bee amannn çok şükürCanim önünde daha nice 5 yıllar olacak hatanin neresinden dönersen kâr
öyle evlilik mi olur ne demek 3 yıl iliskisiz bi hayat
Adasin simdi ömrünü ailesine bol bol bos ver Allah yolunu acik etsin cok iyi yapmissin bosanmakla
Uzun bir süre düşünmem ama nasip belli olmaz bu işlere hayırlısı anlaşmalı olarak davamızı actık çok şükür 28 haziranda duruşma var bitiyor zerre vicdanım rahatsız değil çok şükür ohh nefes aldım adeta aileme sarıldım tüm dostlarım yanımda çok şükür telefonları susmuyor çok şükür ben sevecenliğimle güler yüzlülüğümle samimiyetimle biriktirmişim dostlarımı meger ne çok sevenim varmış o ve onun ailesi dışındaHakkınızda hayırlısı olsun.
Hayatta her şey insanlar için, elbette tekrar sevip evlenebilirsiniz 2. evliliğini yapan bir sürü mutlu insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?