Anlaşmalı Boşanma

Pembepusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
698
889
33
Merhabalar arkadaşlar, biz eşimle 28.01.2019 tarihinde anlaşmalı boşanma davası açtık. Avukat 1-2 gün içinde dava tarihi belli olur, haftaya boşanırsınız dedi. Daha sonradan daha belli değil 1 ay içinde boşanırsınız dedi. Kafam karıştı bir an önce boşanma davası olsun bitsin istiyorum. Sizce avukat süreci hızlandırabilir mi istese? Ne kadar zamanda sonuçlanır, ne zaman gün verilir? Süreci tecrübe eden arkadaşlara sormak istedim

Tecrübem yok. Ama avukatın yapabileceği bi sey yok.

Unutmayın;devlet sizin işinizi halleder. Ama daima geç halleder.

Ben de avukatsız açmıştım 1 ay sonra 3 ay sonraya gün verildi.. Ha bu süreçte eşimle barıştık.. Yani biraz uzuyor bu işler..

Biz aynı gün boşandık anlasmali. Hatta askıda kalmasın 15 gün diye de dilekçe imzaladık. 2015'ti tabi yil. Olduğumuz il küçük adliyede pek dava yoktu. Mahkeme salonuna bile girmedik. Memurlarin oldugu odada beş dakikada boşadı hakime.

Merhabalar arkadaşlar, biz eşimle 28.01.2019 tarihinde anlaşmalı boşanma davası açtık. Avukat 1-2 gün içinde dava tarihi belli olur, haftaya boşanırsınız dedi. Daha sonradan daha belli değil 1 ay içinde boşanırsınız dedi. Kafam karıştı bir an önce boşanma davası olsun bitsin istiyorum. Sizce avukat süreci hızlandırabilir mi istese? Ne kadar zamanda sonuçlanır, ne zaman gün verilir? Süreci tecrübe eden arkadaşlara sormak istedim

Bunun bir kesin suresi olmaz ki

Dosyanın düştüğü mahkemedeki hakimin uygulaması iş yoğunluğu vs değişir

Yani evet başka Zaman hemen o haftaya gün veriyorlardır da şimdi hakim rahatsızdır sonraya verirler ya da bazı mahkemeler öğleden sonra anlaşmalı boşanma yapar ama hakimin bu ay öğlenden sonra fizik tedaviye gitmesi gerekir ay sonuna gün verirler vs

Siz kafanızda bitirdi iseniz haftaların bir önemi yok

Duruşma günü gelince haber verirler

Siz de mi boşanıyorsunuz??? Neden boşanıyorsunuz?
Kumar yüzünden. Evliliğimin ilk aylarında öğrendim. Buraya da konu açmıştım. Herkes boşan demişti. Ben biraz mücadele etmek istedim. Olmazsa boşanırım dedim. Olmadı. Şimdi içim rahat, elimden gelen herşeyi yaptım diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun nedeyim.

Bunun bir kesin suresi olmaz ki

Dosyanın düştüğü mahkemedeki hakimin uygulaması iş yoğunluğu vs değişir

Yani evet başka Zaman hemen o haftaya gün veriyorlardır da şimdi hakim rahatsızdır sonraya verirler ya da bazı mahkemeler öğleden sonra anlaşmalı boşanma yapar ama hakimin bu ay öğlenden sonra fizik tedaviye gitmesi gerekir ay sonuna gün verirler vs

Siz kafanızda bitirdi iseniz haftaların bir önemi yok

Duruşma günü gelince haber verirler
Teşekkür ederim

Kumar yüzünden. Evliliğimin ilk aylarında öğrendim. Buraya da konu açmıştım. Herkes boşan demişti. Ben biraz mücadele etmek istedim. Olmazsa boşanırım dedim. Olmadı. Şimdi içim rahat, elimden gelen herşeyi yaptım diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun nedeyim.

Bosanan bosanana yahu:KK57:
Eeeee adam olsun yni, buna sebep yuva mi yikilir adam gibi kumardan uzak dursun cok mu zor....erkekleri anlamak mumkun degil.

Bosanan bosanana yahu:KK57:
Eeeee adam olsun yni, buna sebep yuva mi yikilir adam gibi kumardan uzak dursun cok mu zor....erkekleri anlamak mumkun degil.
Zaten evlenmeden önce bağımlıymış. Bunu benden gizlemiş. Kendimi bu anlamda kandırılmış hissediyorum. Adam olsa zaten en başından benim böyle bir durumum var kabul eder misin diye sorardı. Gizlemek nedir yaaa benim hayallerimi yıktı

Bende sasirdim.
Hayirlisi olsun sizin için.
Damdan hanim güzel aciklamis.

Hangi mahkemeye düşer oradaki is yükü nedir ona göre farkediyor.

Back
X