Anlaşmalı Boşanma

Merhabalar arkadaşlar, biz eşimle 28.01.2019 tarihinde anlaşmalı boşanma davası açtık. Avukat 1-2 gün içinde dava tarihi belli olur, haftaya boşanırsınız dedi. Daha sonradan daha belli değil 1 ay içinde boşanırsınız dedi. Kafam karıştı bir an önce boşanma davası olsun bitsin istiyorum. Sizce avukat süreci hızlandırabilir mi istese? Ne kadar zamanda sonuçlanır, ne zaman gün verilir? Süreci tecrübe eden arkadaşlara sormak istedim
Duruşma gününü kalem memurları sıraya göre verir. Anlaşmalı boşanma davalarına kimi mahkeme bir hafta sonrasına gün verirken kimi bir ay sonrasına hatta daha geç tarihe veriyor. Avukatınız kalemle görüşüp ona göre dönüş yapmıştır size, üzerine gitmeyin boşuna.

Duruşma gününü kalem memurları sıraya göre verir. Anlaşmalı boşanma davalarına kimi mahkeme bir hafta sonrasına gün verirken kimi bir ay sonrasına hatta daha geç tarihe veriyor. Avukatınız kalemle görüşüp ona göre dönüş yapmıştır size, üzerine gitmeyin boşuna.
Teşekkür ederim

Zaten evlenmeden önce bağımlıymış. Bunu benden gizlemiş. Kendimi bu anlamda kandırılmış hissediyorum. Adam olsa zaten en başından benim böyle bir durumum var kabul eder misin diye sorardı. Gizlemek nedir yaaa benim hayallerimi yıktı

Ben de aynı durumla karşı karşıyayım. Anlaşmalı boşanma davası açacağız inşallah. Allah yardımcınız olsun. Çok güzel bir şekilde kendilerini gizliyorlar öğrendiğinizde geç olabiliyor. Ama zararın neresinden dönülse kar artık

Back
X