- 29 Haziran 2023
- 65
- 52
- 3
- Konu Sahibi ChuckyninGelinii
-
Eşimle anlaşmalı boşanacağız 2 çocuk var biri ufak henüz. Ben de çalışmıyorum 1 sene içinde tekrar iş bakacağım.
Oturduğumuz ev kira, boşanırken bu evde kalmayı ve çocuklarımın babasının kiraya destek olmasını talep edebiliyor muyum?
Malum kiralar fazla seneye daha da artacak. Kendi başıma zorlanırım. Annemlerin evine geçsem hem çocukları iyice sıkıntıya düşürmekten hem annemleri ekstra yormaktan ve külfet olmaktan çekiniyorum.
Çekişmeli olmadan yıkıp dökmeden nasıl bir yol bulunur yardımcı olabilecek arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
Kendi de eve çıkacakmış o yüzden karşılayamazmış. Evi boşaltalım madem diyor. Öyle olunca da anlaşmalı olamıyor sanırım durumEŞiniz ne diyor bu konuda?hiç bu konuyu ona açtınız mı?
Bu konuda haklı iki evin kirasını karşılaması cok zengin değilse zor zatenKendi de eve çıkacakmış o yüzden karşılayamazmış. Evi boşaltalım madem diyor. Öyle olunca da anlaşmalı olamıyor sanırım durum
Ben işe girene evet destek olacak sonrasında da. Bir kısmına yardımcı olur diye düşünmüştüm. Misal kira 10bin, eşim ona da 2-3 bin ekleme yapar.Es kirayi ödemeyi devam mi devam edecek, yoksa bölünecek mi, orasini anlamadim. Birikimimiz var mi?
Bu konuda anlaşma sağlayamadıkEşiniz ne diyor? Anlaşmalı dediğinize göre bunu da anlaşmaya dahil etmiş olmalısınız.
Eşiniz kirayı ödesin ,sonuçta çocukları o evde oturuyor. Siz de iş bulup çalışırsınız kendinizi geçindirirsiniz bence gayet makul olur
Evet öyle düşününce haklı. Ama yıllardır vıcık vıcık sevdiği annesi yalnız yaşıyor ve yakın. Bavulunu toplayıp gidebilir ama yapamam onun yanında diyor.Bu konuda haklı iki evin kirasını karşılaması cok zengin değilse zor zaten
Aaaa anne faktörü varsa tabi ki gitsin annesiyle yaşasın.. İki kira vermek elbet zor ama madem anasına düşkün gitsin yaşasın iste ne güzel masrafı da olmaz.. Ee iş başa düşünce anne diye ağlayan erkekler boşanma sonrası yüzlerine bile bakmaz oluyorlarEvet öyle düşününce haklı. Ama yıllardır vıcık vıcık sevdiği annesi yalnız yaşıyor ve yakın. Bavulunu toplayıp gidebilir ama yapamam onun yanında diyor.
Ah senelerdir her konuda onu haklı edip anam anam derken iyiydi. Şimdi kötü oldu heralde.
Zalimsin dünya
Ben işe girene evet destek olacak sonrasında da. Bir kısmına yardımcı olur diye düşünmüştüm. Misal kira 10bin, eşim ona da 2-3 bin ekleme yapar.
Nihayetinde çocukların da barınma gideri bu. Yanlış mı düşündüm bilmiyorum.
Yada nasıl önermem gerekir
Birikim yok denecek kadar az. O konuda çeki düzen veremedim yıllardır kendisine çok şükür
Evet öyle düşününce haklı. Ama yıllardır vıcık vıcık sevdiği annesi yalnız yaşıyor ve yakın. Bavulunu toplayıp gidebilir ama yapamam onun yanında diyor.
Ah senelerdir her konuda onu haklı edip anam anam derken iyiydi. Şimdi kötü oldu heralde.
Zalimsin dünya
Ben işe girene evet destek olacak sonrasında da. Bir kısmına yardımcı olur diye düşünmüştüm. Misal kira 10bin, eşim ona da 2-3 bin ekleme yapar.
Nihayetinde çocukların da barınma gideri bu. Yanlış mı düşündüm bilmiyorum.
Yada nasıl önermem gerekir
Birikim yok denecek kadar az. O konuda çeki düzen veremedim yıllardır kendisine çok şükür
Mis gibi akşam yemeğini yerdi kıyafetleri yıkanır ütülenir, oğluşum anam diye severlerdi birbirlerini oysaAaaa anne faktörü varsa tabi ki gitsin annesiyle yaşasın.. İki kira vermek elbet zor ama madem anasına düşkün gitsin yaşasın iste ne güzel masrafı da olmaz.. Ee iş başa düşünce anne diye ağlayan erkekler boşanma sonrası yüzlerine bile bakmaz oluyorlar
Annemlerin yanınaSizin isiniz yok, bosaninca cocuklarla nereye gideceksiniz evi bosaltirsaniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?