1 yıl önce yaşadım o dediğiniz olayı, bir şans daha verdim kendisine ama bu sefer başka başka sebepler oluştu, ama en son beni bu raddeye getiren olay artık ona karşı eş anlamında sevgi ve saygım kalmadığını, ona bakınca tahammülümün olmadığını anladığım anda karar verdim.merhaba en son yıllar önceki konunuzu okumustım sanırım aldatmaya tesebbus gibi birseydi.
neden bosanmaya karar verdiniz merak ettim sizi bu raddeye ne getirdi
Kızım doğduğundan beri babaannesi ile, ben hep çalıştım hatta iki iş yaptım neredeyse kızımı görmedimben daha önce boşanmadım ama 3 gün gerçekten bebeğiniz için fazla olabilir o çocuğun düzene ihtiyacı olacaktır.. ama haftasonu da olmasın yani sizin yanınızda okul olacak babasında haftasonu en azında 1 gün yapın derim ben çocuk açısından düşünüyorum..
konuyu takipteyim...
Ence siz su an fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz.Kızım doğduğundan beri babaannesi ile, ben hep çalıştım hatta iki iş yaptım neredeyse kızımı görmedimBabaannesi ve babasıyla aralarında çok güzel bağ var, kopsun yada zayıflasın istemiyorum. Pedagog ile görüşüyoruz çünkü bu evrede kızımız bizim için en önemlisi.. Benim babasıyla anlaşamıyor oluşum kızımı etkilememeli diye düşünüyorum bu yüzden gün ayrımını bu şekilde yaptık.. Üstelik ben çalıştığım için 5 gün boyunca tüm gün kreşte olmasını istemiyorum daha çok küçük ve bir anda bir çok değişikliği bir anda yaşamasın.. Başlangıç olarak en azından 3 yaşına girene kadar ben de olacağı 4 günden 2 gününü kreşte geçirecek diğer 2 gün haftasonu birlikte vakit geçireceğiz. Zaten babasıyla aramızda sorun olacağını sanmıyorum bazen uzun süre bende kalır bazen babasında duruma göre değişiklik yaparız. Okula temelli gitmeye başladığında 5 gün bende 2 gün babasında olacak büyük ihtimalle..
Zaten daha babası genç akrabaları şimdiden evlenmesi için birilerine bakmaya başlamıştır, evlenince bu kadar üzerine düşmez bu kalma olaylarının diye tahmin ediyorum.
Ay öyle izah edemedim ki, uzun uzun yazmış olmuşum:)))
İnanın kızımın sürekli ben de kalmasını o kadar çok ve o kadar çok istiyorum ki.. Ama babası kabul etmiyor, ne dediysem ikna edemedim 5+2 gün olmasına, kavgalı ayrılmak istemiyorum, bu süreçte kızım çok yıpranır.B
Ence siz su an fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz.
Kizinizin yeni hayatina adapte olmasi icin meydana gelecek degisikliklere alismasi gerek. Bunu kucukken daha kolay yapabilirsiniz ama babaanne baba 3 gun bakmaya devam ederse ilerleyen surecte siz sıkıntı yaşarsınız.
Kreslerde buyuyen bir suru cocuk var inanin hicbir sey olmuyor.
Esinizin hayatina biri girdiginde cocuga bu kadar dusmez demissiniz. Peki o zaman kiziniz bu eksiklikte neler hisseder dusundunuz mu? Ilgili alakali baba 3 gun görüyor ama hop birden kesiliyor bunlar.
En basindan kizinizi hazorlamaniz gerek bu ayriliga
hakkınızda hayırlısı olsun1 yıl önce yaşadım o dediğiniz olayı, bir şans daha verdim kendisine ama bu sefer başka başka sebepler oluştu, ama en son beni bu raddeye getiren olay artık ona karşı eş anlamında sevgi ve saygım kalmadığını, ona bakınca tahammülümün olmadığını anladığım anda karar verdim.
Sesime ses, nefesime nefes, yoluma yoldaş olmayacağını anladığımda karar verdim.
Somut sebep ararsak ; 1,5 senedir işsiz , 4 yıldır aile olamayışımız , borçlarının bitmemiş olması sürekli yeni borçlar edinmesi vs vs ...
Simdi cok duygusalsiniz bakin disaridan inanin daha net görülür bazi seyler. Esinizle anlasmali bosanmada 3 gün verirseniz buna en cok siz pişman olursunuz. Ben olsam kizim icin cekismeli bosanir mahkeme ne hak verirse ona razi olmasini söylerdim. Her iki duru.da da kiziniz etkilenecek siz hangisi onun için saglikli onu düşünün. Sadece bugüne degil geleceğe bakin. Bu cocuk okul cagina kadar 4 gun orda 3 gun burda yasar mi? Bence en büyük kötülüğü simdi yaparsiniz ona bi düzen saglayamayarak.İnanın kızımın sürekli ben de kalmasını o kadar çok ve o kadar çok istiyorum ki.. Ama babası kabul etmiyor, ne dediysem ikna edemedim 5+2 gün olmasına, kavgalı ayrılmak istemiyorum, bu süreçte kızım çok yıpranır.
Oldu da evlendi diyelim, ilgisini yine düşüreceğini zannetmiyorum, haftasonları falan alır muhtemelen..
Kötüsünü düşünürsem, baktım tamamen bıraktı ilgiyi o zaman kızım için zaten elimden geleni yapıyorken çok daha fazlasını yaparım Allahın izniyle..
Kızım doğduğundan beri babaannesi ile, ben hep çalıştım hatta iki iş yaptım neredeyse kızımı görmedimBabaannesi ve babasıyla aralarında çok güzel bağ var, kopsun yada zayıflasın istemiyorum. Pedagog ile görüşüyoruz çünkü bu evrede kızımız bizim için en önemlisi.. Benim babasıyla anlaşamıyor oluşum kızımı etkilememeli diye düşünüyorum bu yüzden gün ayrımını bu şekilde yaptık.. Üstelik ben çalıştığım için 5 gün boyunca tüm gün kreşte olmasını istemiyorum daha çok küçük ve bir anda bir çok değişikliği bir anda yaşamasın.. Başlangıç olarak en azından 3 yaşına girene kadar ben de olacağı 4 günden 2 gününü kreşte geçirecek diğer 2 gün haftasonu birlikte vakit geçireceğiz. Zaten babasıyla aramızda sorun olacağını sanmıyorum bazen uzun süre bende kalır bazen babasında duruma göre değişiklik yaparız. Okula temelli gitmeye başladığında 5 gün bende 2 gün babasında olacak büyük ihtimalle..
Zaten daha babası genç akrabaları şimdiden evlenmesi için birilerine bakmaya başlamıştır, evlenince bu kadar üzerine düşmez bu kalma olaylarının diye tahmin ediyorum.
Ay öyle izah edemedim ki, uzun uzun yazmış olmuşum:)))
Bu benim çok büyük bi yaram... Kızım anne yokluğunu hissetmiyor ama babası olmayınca zorluk çıkarıyor daha çok.. Mesela bu hafta babası annesindeydi kızım sürekli babasını istedi, gelsin dedi ağladı mecbur çağırdım babasını geldi, beraber yattılar.. Ben hiç "anne " diye ağladığı için yanına gittiğimi bilmem, çünkü hiç anne diye çağırmaz.. Çocuk beni mi gördü ki çalışmaktanevet anlıyorum seni canım ama bebeğin daha 2,5 yaşında sensiz kalabilir mi ? geceleri falan uyanırsa sana ihtiyacı olursa ne olacak babası halledebilir mi?
Bu benim çok büyük bi yaram... Kızım anne yokluğunu hissetmiyor ama babası olmayınca zorluk çıkarıyor daha çok.. Mesela bu hafta babası annesindeydi kızım sürekli babasını istedi, gelsin dedi ağladı mecbur çağırdım babasını geldi, beraber yattılar.. Ben hiç "anne " diye ağladığı için yanına gittiğimi bilmem, çünkü hiç anne diye çağırmaz.. Çocuk beni mi gördü ki çalışmaktanbu süreçte şuan ilk defa bu yazıyı yazarken ağlıyorum o kadar hassas bir durumki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?