- 31 Ağustos 2022
- 27
- 9
- 6
- 27
- Konu Sahibi fikir verin
-
Evlilik kabullenmemesi adamın hayatında ya başkası var ya sizi sevmiyor yani sevgisizlik buHerkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum
Çocuğa şiddet mi uyguluyor?tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu
Gece ses yaptığıÇocuğa şiddet mi uyguluyor?
Çocuğa şiddet mi uyguluyor?
Amin çok sağolunSizi de üzüyor oğlunuzu da üzüyor…
Allahım yardımcınız olsun inşallah…
Çocuğa şiddet uyguluyor ve siz tepkisiz duruyor musunuz cidden? Acilen boşanmanız lazım bu adamdanGece o uyurken ses yaptığı için bir hışımla gelip yorganın üstünden üç dört defa kafasını bastırmıştı sus şimdi atıcam seni sokağa felan demişti sonrasında aradan 15 dk geçince çok pişman oldu gece uykudan uyandığı için çok sinirlendiğini söyledi genelde de oğluna karşı çok sabırsız ve tahammülsüz
Kadın ona hangi konuda yardımcı olmuş?kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi
Hiç birlikte plan yapmıyorsanız, cocugu da sen büyütüyorsan aile olmanın ne önemi varmış acaba bunu eşine sorsaydındışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor
Evet gizli bir şekilde gönderilmiş bir çiçeğin mantıklı bir tarafı yok , hiçbir zaman bunu unutamıyorum ve her açıdan kendimi değersiz hissediyorum. Bir süredir bitirmek istiyorum sürekli bir söz veriş ama aynı hatalar tekrarlanıyor sıkışmış gibi hissediyorum kendimi ailemin evindeyim şuan geri dönmeyi düşünmüyorum ama ailem barışmamı istiyor bilmiyorum..Sizin çaresiz, yalnız olduğunuz andan faydalanarak aceleye gelmiş evlilik sizde tam olarak tanımadan evlenmişsiniz. Olsun yinede önemli olan sizin mutluluğunuz. Ayrıca bir kadına teşekkür amaçlı çiçek gönderecekse bunu sizin bilginiz dahilinde de yapabilirdi yalan söyledi çok net aslında. Siz ne kadar evliliğe, kendisine şans verirseniz eşinizde bi o kadar kıracaktır sizi.
Çocuğa şiddet uyguluyor ve siz tepkisiz duruyor
Hayır tabikide tepkisiz kalmadım bağırdım o zamanda bitirmek istedim ama bir şekilde aileler işin içine giriyor ve devam ediyorsunuzÇocuğa şiddet uyguluyor ve siz tepkisiz duruyor musunuz cidden? Acilen boşanmanız lazım bu adamdan
Normal çalışma saatlerinde gidip geliyor telefonu da orta yerdedir öyle şeyleri yok o mesajdan sonra zaten sürekli mesajlarını siliyor telefonunda asla bir şey yok en son iki-üç gün önce yine çocuğumla ilgili bir şey yaşandı ve annemin evindeyim şuanEvliliği kabullenme diye bir şey yok adam büyük ihtimal aldatıyor sizi. Eve gelip gidişi nasıl? Şehir dışı bahanesi, mesai falan dediği oluyor mu?
Çocuğuna yaptığı şey bile kabullenir değil bence de bitirin..
Herkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum
Şuan ailemin yanındayım o gece sinir krizi geçirdim nerdeyseÇocuğunuza şiddet gösterince ne yaptınız ?
Neden hala o adamın yanında duruyorsunuz?
Geri dönmeyin lütfen küçücük çocugun kafasını yatağa bastırmak ne demek hiç affedilir elle tutulur bir yanı yokŞuan ailemin yanındayım o gece sinir krizi geçirdim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?