Anlaşmazlıklar

Herseyi gectim sirf cocuga uyguladigi hem fiziksel hem psikolojik siddet yuzunden bosanmaniz lazim. Aldatip aldatmamasini bir kenara birakin adam kocalik gorevlerini yapmiyor birde babalik ne bilmiyor. Kesin bosanin.

Her söylediğiniz okadar doğru ki geçen gün 5 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum yüzümde bir mutluluk varmış .. ondan eser bile kalmamış içinde mutlu olmadığım evliliği sürdürmekte istemiyorum ama işte aile büyükleri hep bir şeyleri diretme peşinde düzelir ailenizi yıkmayın ama aile içinde yaşananları kimse tam anlamıyla bilmiyor

Herseyi gectim sirf cocuga uyguladigi hem fiziksel hem psikolojik siddet yuzunden bosanmaniz lazim. Aldatip aldatmamasini bir kenara birakin adam kocalik gorevlerini yapmiyor birde babalik ne bilmiyor. Kesin bosanin.
Şuan eve geri dönmemi istiyor ailem de aynı şekilde ama ben bir şeyleri aşamıyorum ve aile terapisine gitmemizi istiyorlar ama ben her ne olursa olsun yaşanılan şeyleri unutamıyorum zorlu bir süreç olacak biliyorum ama çocuğumun böyle bir aile içinde büyümesini de istemiyorum

Duzelmez bu adam. Kimseyi dinlemeyin cocugunuz icin guclu durun acin bosanma davasini.

Ailelere bakarsanız işiniz yaş. Daha çok çiçek gönderir. Siz gözden çıkarılmışsınız ama erkekler kolay kolay boşanalım demezler. Suçluluk duygusu elalem ne der vs gibisinden. Bu adam hayatımda olmazsa iyi hissedermiyim diye düşünün ve karar verin

Çocuğunuza bunu yapan adamla halen neden aynı evde yaşıyorsunuz ?

Ben de bir kaç zamandır bunu düşünüyorum dönüp bakınca arkama belkide hiç hayatıma almak istemeyeceğim biriydi ama eşim oldu.. çok teşekkür ederim amin

Bir iki gündür her şeyi düşünüyorum kendime boşanma sonrası bir plan bile yapmaya başladım ama bunu gerçekleştirmek biraz zorlu bir süreç olacak benim için..

Böyle bir babanın çocuğa yararından çok zararı olur. Dediğim gibi kendimden ve kardeşimden biliyorum. Biz yandık başkaları yanmasın.
Kendisini dışarıya öyle mükemmel bir insan gibi gösteriyor ki örnek diye gösterilecek biri gibi, o yüzden insanları buna inandırmakta okadar zor ki..

Böyle bir adamla asla evli kalmam. Geçmiş olsun

Kocam olacak herif benim bebegimin kafasina bastirirsa o evde kan cikar. Bir vursam belki 5 yerim ama ortaligi ayaga kaldiririm. Nasil müsaade edersiniz buna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…