Anlaşmazlıklar

Kocam olacak herif benim bebegimin kafasina bastirirsa o evde kan cikar. Bir vursam belki 5 yerim ama ortaligi ayaga kaldiririm. Nasil müsaade edersiniz buna?
Zaten bağırdım odadan ittirdim çığlıklarla ağladım sinirlerim bozuldu o gece neye uğradığımı şaşırdım asla beklemediğim bir şeydi elim ayağım titredi

Büyük konusmayayim, kızim 2 yaşında. Eşim kalkıp bunu yapsa o adamla aynı eve girmez, o çocuğa da onu hasret bırakırdım

Büyük konusmayayim, kızim 2 yaşında. Eşim kalkıp bunu yapsa o adamla aynı eve girmez, o çocuğa da onu hasret bırakırdım
Hiçbir şey söylediğimiz gibi olmuyor bana kalsa bende dönmek istemiyordum bu olay ilk yaşandığında ama aileler bir şekilde işin içine giriyor ve siz kendinizi bir anda o evde tekrar buluyorsunuz geçenlerde yine benzer bir şey yaşandı şiddet yok ama birtakım söylemleri oldu ve ben tekrar anneme döndüm bu sefer gitmeyi düşünmüyorum

Kocanız size hiç çiçek aldı mı ki elin kadınina teşekkür maliyetli cicek almışmis o zaman bitirmeliydiniz evliliği

Hayır tabikide tepkisiz kalmadım bağırdım o zamanda bitirmek istedim ama bir şekilde aileler işin içine giriyor ve devam ediyorsunuz
Bunlar işin bahanesi. Ne siz ne oğlunuz adamın umrunda bile değilsiniz belli ki. Boşuna oyalamayın kendinizi

Kocanız size hiç çiçek aldı mı ki elin kadınina teşekkür maliyetli cicek almışmis o zaman bitirmeliydiniz evliliği
Pek öyle şeyleri seven biri degildir birkaç kez annem planlayıp bana süprizler yapmıştı bir iki kere de kendi çicek almıştı .. Ben o gece de yine tartıştım bin türlü yeminler etti teşekkür amaçlı yaptım söyleme gereği duymadım seni seviyorum ben sakın yanlış düşünme birde ben daha yeni doğum yapmıştım o zaman lohusaydım

Bunlar işin bahanesi. Ne siz ne oğlunuz adamın umrunda bile değilsiniz belli ki. Boşuna oyalamayın kendinizi
Bazen öyle davranışları var evet diyorum ya seviyor bizi bazen öyle davranışları var sanki nefret ediyor gerçekten önemli bir psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…