Anlatacak kimse yok ne yapayım. Yazayım belki biraz rahatlarım.

Benim eşim kabul etmez. Çok zor onu ikna etmek bu konuda. Bence onun ihtiyacı var. O normal olsa ben zaten düzeleceğim. Aldattığından falan bile şüphelendim ama zamanı yok Allahtan.

Çok üzgünsünüz belli
Siz birşeyler yapsanız eşinizden beklemek yerine sonuç aynı mı gene de?
Belkide oda sizden bekliyodur

Çok üzgünsünüz belli
Siz birşeyler yapsanız eşinizden beklemek yerine sonuç aynı mı gene de?
Belkide oda sizden bekliyodur
Denedim olmuyor. Çok kırıldım artık benim içimden gelmiyor. Bazen o sarılınca ben dönüyorum, çekiyorum kendimi artık.Onu bile çok belli etmeden yapıyorum. Artık hep kendi içimde yaşıyorum.Ona sorsan herşey yolundadır belki.

Amin canim amin... inan oyle zor ki yasadiklarim. Tavsiyen uzerine kitabi okuyacagim. Ayrilmanin esigindeydik 15 gun once. Kizim icin geri dondum. Ama tek istedigim bizede vakit ayirmasi. Ama nafile. Neresinden tutarsan tut olmuyor. Sastim kaldim.belki cok ayip olcak ama cinsel hayatimiz bile bitik durumda. Kizimiz nasil oldu ona bile sasiyorum bazen.bunlar sadece bi kaci tabiki. Ah ah ne diyeyim artik bilemedim. ALLAH a havale ettim ben

Eşinizi bir süre yokmuş gibi sayın
Çocuklarınız ve kendinizle mutlu olmayı deneseniz? Onun sizi kırmasına izin vermemiş olursunuz
Ne bileyim çocukları alıp dışarda yemek yeseniz falan...

İkizlerin mi var
Profil resminden böyle bi anlam çıkardım nedense
Onlar ilgilenince bile vaktinin çoğu dolu dolu geçer
Onlar uyuyunca da kendine hobi edin bence
Eşine bu kadar sarma, herşey o demek değil.

Ah biz kadinlaaaarr sevkati seviyoruz iste. Benimkinde de var acar telefonu ne var cabuk sogle der soglecegimi de sasiririm valla. Takmamak lazim fazla canim ya ben esimi cok sevdigim halde artik o hödüklügune alistirmaya calisiyorum kendimi bebegime odaklanmis durumdayim hamilesin sanirsam sen de kendini onlara ada bosver adamiii

Merhaba dur aramayı kes
O seni Arıcak aradığında acma bkarşına çıkasiya kadar acma
Optum

HIM calisiyorsunda , ama birşeyler eksik mutsuzsun...HIM o zmn hobi edin mesela bebeklere bakma ahşap boya, film izle eşine sarma hep....aslında calisiyorsun diye herşey mükemmel olmaliydi sanirim bir tesrlik var...

Neyse saka maka bence hassasin omzundaki yük fazla , hem is hem bebek...eminim esinde sorumluluk hissediyordur daha fazla... bebeklerle oda olgunlanmistir. Bazen öyle hissedebiliyor insan birsey yoksa bile, çünkü bebeklerden vakit kalmiyorki o yüzdende esin ilgisiz gibi zannediyorsun.ama hayat değişti artik...

Biz de aynıyız canım merak etme. böyle olan çok okudum burda. Birşeyler oluyor bu erkeklere

Eşinizi bir süre yokmuş gibi sayın
Çocuklarınız ve kendinizle mutlu olmayı deneseniz? Onun sizi kırmasına izin vermemiş olursunuz
Ne bileyim çocukları alıp dışarda yemek yeseniz falan...
Bunu yapabilirsek başarabiliriz bence de.

İkizlerin mi var
Profil resminden böyle bi anlam çıkardım nedense
Onlar ilgilenince bile vaktinin çoğu dolu dolu geçer
Onlar uyuyunca da kendine hobi edin bence
Eşine bu kadar sarma, herşey o demek değil.
Evet kuzularım var ikiz. Biraz kitap okuyorum yatıyorum onlar uyuyunca.

Evet tamamen değişti hayat. Az bir zaman var o da ya tv karşısında ya telefon başında geçiyor işte. Sıkıntı orada.

Sende benim gibisin onun hayatının merkezine koymussun
Onun yapacağı iyi yada kötü bişey senin tüm gününü etkiliyor

Ben ne zamanki ellerimi kocamin üstünden çektim o zaman mutlu oldum
O beni mutlu etmeye daha çok çabalıyor şimdi
Başka şeylere yonel en güzeli bu
Hiç arama gün içinde
Varsa aile arkadaş çocuk bunlara yonel
Kitap oku elişi yap vs

Haklısınız, en iyisi nasıl muamele görüyorsan aynısını yapacaksın.

Beklentiler arttıkça mutsuz olma olasılığımız da o oranda artıyor, karşı taraf istediğimizi vermeyince de daha da hasaslaşıyoruz. Bir de herkesin hayalleri, istekleri aynı değil..Umarım en kısa sürede ortak paydada buluşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…