Benim eşim kabul etmez. Çok zor onu ikna etmek bu konuda. Bence onun ihtiyacı var. O normal olsa ben zaten düzeleceğim. Aldattığından falan bile şüphelendim ama zamanı yok Allahtan.Amin... Biz bebeğimizi kaybetmeden önce psikoloğa gitmeye karar vermiştik. Daha doğrusu aile danışmanına. Ben 7 aylık hamileyken o kadar büyük kavga etmiştik ki eşyalarını valize doldurup, kapının önüne koymuştum. Ayrılmaya karar vermiştim. Sonra oturup, sakince konuştuk ve aile terapistine gitmeye karar vermiştik. Araştırdım bir kaç terapist, gidecektik ki bu olayı yaşadık. Bence eşinle konuş, bir aile danışmanına gidin birlikte. Madem ikiniz çözemiyorsunuz 3.bir kişiden yardım alın bence...
Denedim olmuyor. Çok kırıldım artık benim içimden gelmiyor. Bazen o sarılınca ben dönüyorum, çekiyorum kendimi artık.Onu bile çok belli etmeden yapıyorum. Artık hep kendi içimde yaşıyorum.Ona sorsan herşey yolundadır belki.Çok üzgünsünüz belli
Siz birşeyler yapsanız eşinizden beklemek yerine sonuç aynı mı gene de?
Belkide oda sizden bekliyodur
Ayy canımmm. bebeğine yapma bunu gerçekten. Şimdi o kadar pişmanım ve bebeklerimin emdiği döneme keşke dönebilseydim diyorum. Sen kaygılı, mutsuz olursan bebek emmeyi reddediyormuş. Şimdi bir kitap bitirdim. Keşke o zaman okusaymışım diyorum. İlgilenirsen Güvenli Bağlanma. Adem Güneşin. Okumanı tavsiye ederim. Bebeklerimizden önemli değil hiçbir şey. Allah o kocalarımıza akıl fikir merhamet versin. Bizim gibi ince düşünen hassas insanlar yapsın da kurum kurum kurusunlar.
Merhaba dur aramayı kesAradım. Her zaman ki gibi meşgul... Hoş açsa ne diyecektim ki? Hiç öylesine aradım. Özledim desem birşey ifade edecekmi onun için. Hadi işim var kapatıyorum. Ordan oraya koşturup duruyorum zaten akşama kadar, diyecek. Tamam der demez dıt dıt kapanır telefon. Aklıma bir şey gelip, ne zaman haa bir şey söyleyeceğim desem cevap dıt dıt dıt. Çoktan kapatmış olur.
Sanki bir yabancıdan bahsediyor gibiyim. Benim deliler gibi sevdiğim adam değil miydi o? Ne ara bu kadar uzaklaştım ondan. Var ama yok gibi uzun süredir. Merak ediyorum ne hissediyor. Ne düşünüyor. Bana anlatmaz ki hiçbir şey. Ben de yok gibiyim onun için. Sanki beni kendinden soğutmaya çalışıyor gibi bütün hareketleri. Yapayalnız hissediyorum kendimi o yanımdayken bile. Eskiden o olsa yanımda yeterdi.
Ben abartıyorumdur herhalde dediği gibi. Onun için her şey aynı. Değişen birşey yok. Peki ben niye bu kadar mutsuzum bu kadar yalnızım o zaman. Sürekli ölümü düşünecek kadar. Onu yokluğumla cezalandırıp kısa süre bile olsa beni düşünmesini isteyecek kadar. Sonsuza kadar unutulmak pahasına…
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. Ne yaşadığımı bilsin istiyorum ne kadar çok ağladığımı ne kadar çok yıprandığımı. Eskiden olduğu gibi sarılarak teselli etsin ben buradayım biyere gitmedim hala seni çok seven o adamım desin. Sonra diyorum daha önce kaç kere denedin bunu. Kaç kere döktün içini. Daha çok yaralamadı mı seni her seferinde. Nasıl biliyorsan öyle yap bile dedi. Ben bunları asla unutamayacağım galiba. Bir daha asla eskisi gibi olamayacağım.
Bunun için çok ta üzüleceğini sanmıyorum. Her şey o kadar kolay ki aslında ama her şey çok zor hatta gittikçe imkansızlaşıyor. Mutlu olmam o kadar kolay ki benim. Bir çocuk gibiyim hala. Keşke büyüyebilsem. Küçük bir söz masum bir öpücük minik bir not… mutlu olmak için düşünüldüğümü önemsendiğimi hissetmek yeter bana. O kadar kolay ki. Biraz nezaket bile yeter.
Ama sevdiğim insanlar için o kadar zor ki bu bana çok basit gelen şeyler. Allahım sana sığınıyorum bana sabır ver dayanma gücü ver. Mutsuzluğumu güzel çocuklarıma yansıtmadan onları mutlu etme gücü ver. Senden başka sığınacak bir kapım yok. Senden güzel sığınacak yer yok.
Biz de aynıyız canım merak etme. böyle olan çok okudum burda. Birşeyler oluyor bu erkeklereAmin canim amin... inan oyle zor ki yasadiklarim. Tavsiyen uzerine kitabi okuyacagim. Ayrilmanin esigindeydik 15 gun once. Kizim icin geri dondum. Ama tek istedigim bizede vakit ayirmasi. Ama nafile. Neresinden tutarsan tut olmuyor. Sastim kaldim.belki cok ayip olcak ama cinsel hayatimiz bile bitik durumda. Kizimiz nasil oldu ona bile sasiyorum bazen.bunlar sadece bi kaci tabiki. Ah ah ne diyeyim artik bilemedim. ALLAH a havale ettim ben
Bunu yapabilirsek başarabiliriz bence de.Eşinizi bir süre yokmuş gibi sayın
Çocuklarınız ve kendinizle mutlu olmayı deneseniz? Onun sizi kırmasına izin vermemiş olursunuz
Ne bileyim çocukları alıp dışarda yemek yeseniz falan...
Evet kuzularım var ikiz. Biraz kitap okuyorum yatıyorum onlar uyuyunca.İkizlerin mi var
Profil resminden böyle bi anlam çıkardım nedense
Onlar ilgilenince bile vaktinin çoğu dolu dolu geçer
Onlar uyuyunca da kendine hobi edin bence
Eşine bu kadar sarma, herşey o demek değil.
Evet tamamen değişti hayat. Az bir zaman var o da ya tv karşısında ya telefon başında geçiyor işte. Sıkıntı orada.HIM calisiyorsunda , ama birşeyler eksik mutsuzsun...HIM o zmn hobi edin mesela bebeklere bakma ahşap boya, film izle eşine sarma hep....aslında calisiyorsun diye herşey mükemmel olmaliydi sanirim bir tesrlik var...
Neyse saka maka bence hassasin omzundaki yük fazla , hem is hem bebek...eminim esinde sorumluluk hissediyordur daha fazla... bebeklerle oda olgunlanmistir. Bazen öyle hissedebiliyor insan birsey yoksa bile, çünkü bebeklerden vakit kalmiyorki o yüzdende esin ilgisiz gibi zannediyorsun.ama hayat değişti artik...
Maşallah sizeEvet kuzularım var ikiz. Biraz kitap okuyorum yatıyorum onlar uyuyunca.
Bence başarabilirsinizBunu yapabilirsek başarabiliriz bence de.
Çalışıyorum zaten. Evet biliyorum hep kendi kendimi telkin ediyorum zaten ama bazen insan bunalıyor. Çok sevdiğimden mi nedir, bilmiyorum. Onun bir hareketi, bir sözü, bütün günümün iyi ya da kötü geçmesine sebep olabiliyor. Böyle işte...
Haklısınız, en iyisi nasıl muamele görüyorsan aynısını yapacaksın.Sende benim gibisin onun hayatının merkezine koymussun
Onun yapacağı iyi yada kötü bişey senin tüm gününü etkiliyor
Ben ne zamanki ellerimi kocamin üstünden çektim o zaman mutlu oldum
O beni mutlu etmeye daha çok çabalıyor şimdi
Başka şeylere yonel en güzeli bu
Hiç arama gün içinde
Varsa aile arkadaş çocuk bunlara yonel
Kitap oku elişi yap vs
aaa anlattıklarınızdan evli olduğunuza imkan vermedim ya ne demek telefonlarınıza bakmamak arayınca hemen kapatmak falan29-30 Evliyiz. 4 yıldır evli 10 senedir de birlikteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?