anlatacak kimse yok.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Sevdigim adamla günlerdir sadece bir kez telefonda konuştuk. Normalde sık sık konuşmayız ama..
bayramda ikinci gün ancak bayramlasabildik.. sonuc itibariyle hepimizin ailesi ve telasi var ama... annesi bile whatshappa bakacak kadar vakit bulmus o bakmadi. Bizden daha kalabalık bir aileler dunurler torunlar yegenler ama bana ayiracagi sadece bir dakika yok muydu.. oy oy ben ne yapacağım sevdicegimle..

Canım takma böyle şeyleri kafana.ben üç gündür sözlümn sesini ble duymadm.büyüklern yanında ayp oluyo falan dye bakamıyodur.bayramdan sonra hasret gderirsinz :)

Kız bırak az özlesin seni sen konuşamıyorsun ama o da konuşamıyor böyle düşün :)

ya kızlar bırakın ALLAH aşkına istese her türlü zaman bulup arayabilir .
wcyedemi gitmiyo bu adam

Canim benimde nişanlim bayram sabahi aradi konustuk ancak ikinci gun gelebildi bize bu bayram et falan onlarla ugrasiliyor bi de kalabalik ailede gelen giden cok olur arayamaz seni ben iyi bilirim hiccc kafana takma bence canim bu kadarcik seyler icin kirmayin birbirinizi

Yok kırmam hatta tavır bile yapmam ilişkimiz zarar görmesin yok sebeple diye.. ama üzülüyorum içten içe.. son zamanlarda işi yoğun olunca zaten yeterince ilgilenemiyordu artık hafta sonuna saklıyorum hasret gidermeyi :)

[QUOTE="aysuntnk, post: 37203219, membe kötü1962akın ALLAH aşkına istese her türlü zaman bulup arayabilir .
wcyedemi gitmiyo bu adam [/QUOTE]

Hıh tam merak konusu olan şey buydu :) kotü dusunmeyecegimm yo yo sadece vakti yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…