Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

İş ortamın pek tuhafmış .:44:Sana teklif ettikten sonra arkadaşına etmeler vesaire İşime gidiyorlar yoksa kız tavlamaya mı belli değil .
Ne işle meşgulsun sen :44:

off daha bgn işe gireli anca 2 ay olmuş kız geldi masamın başına benden hesap sordu, hemde ne için. ben müdür yard. arıyodum bana verdiği bi işle ilgili görüşmek için ama o da telsiz telefonunu hemen iki metre önündeki masada unutmuş, bu kızın masasında. snr aradım tel çalmaya başladı kız kalktı teli iki metre ötesindeki müdür yard. a götürdü. snr neyse ben konuştum yaptım işimi. 2 dk sonra kız onca kişinin arasında geldi yanıma, bana dediki: senmiydin demin arayan? sen gördün değil mi telefonun benim masamda olduğunu, neden kalkıpda teli kendin götürmedin. ben o kadar şaşırdım ki ne dicemi bilemedim, bişey demiyorum sana dedim. oda söyle söyle niye bişey demiyosun, ben ne zmn sana telefon götürttürdüm, ya da başka bi işimi sana yolladım dedi ama ben cvp versem sanki orda avazı çıktığı kadar bağırıp beni rezil edecek gibi konuşuyo bi görseniz tarzını. snr ben sustum hiç cvp vermeden ekrana bakıyorum, o da geçti yerine off şuan o kadar sinirliyim ki diye söylenmeye başladı. snr yetmedi gitti müdür yard. sına şikayet etti beni yetmedi öğle tatilinde diğer iş arkadaşılarıma beni şikayet etti, mağdur gibi dert yandı. benim şikayet edebileceğim kimsem yok. ama sadece bu olay da değil, bi senedir burda çalışıyorum buna benzer tonla olay yaşandı. ben ne zmn sesimi çıkarmaya kalksam herkes birden cephe aldı bana, o kaç yıllık personel o sana karışabilir ama sen ona laf edemessin vs. gibisine. işde bu yeni kızda bu olaylardan mı cesaret aldı ne bu sefer o da başladı bana hesap sormaya beni ezmeye. kaldı ki burası öyle bi yerki ben geldiğimden beri hiç şikayet etmedim bunun fotokopisini çek dediler çektim, şunu mühürle dediler yaptım, şunu al şuna ver dediler gittim verdim, bana kendi işlerini yolladılar yeniyim diye huzursuzluk çıkmasın diye ses etmedim.

bu zamana kadar bu işde bana yaşattıklarından dolayı o kadar kırgınım ki, içim öyle yanıyo ki. ben ilk defa bu sene psikiyatriste gittim, ilaç kullanmaya başladım. şuan ilacım bitti, yeniden yazdırıcam. ne yapacağımı şaşırdım, işde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, çıkıp tuvaletlerde ağlıyorum, eve gidip orda ağlıyorum. tükendim artık. beni bulunduğum odadan göndermeye uğraşıyolar. ne yapim kızlar nolur bi yardım edin, akıl verin. siz de bütün yapılanlara reğmen kalıp savaşmalımıyım, yoksa istediklerini yapıp gitmelimiyim servisden? ama gidersem de bunu aileme nasıl açıklarım bilemiyorum, ben başka bi bölüme geçtim desem neden derler, ailem çok baskıcıdır, kuralcıdır. onlarla böyle bi konuda konuşmayı düşünmek bile beni öldürüyor. ama burda da hiç huzurum yok, biliyorum ki ben kimseyle iş harici konuşmadan sadece işimi yapsam bile, bgn kü örnekde olduğu gibi ne yapıp edip bi yol bulup beni gene rahatsız edicekler, beni yolluyana kadar durmucaklar. daha ne kadar ne yaparak dayanabilirim bilmiyorum. ne olur akıl verin, yardım edin. konuşacak kimsem yok kimsem

peluş, bölüm değiştirme imkanın varsa değiştir, ailene %100 doğruyu söylemek zorunda değilsin. Yeniden yapılanmaya gidildi, organizasyon değişikliği, diğer bölümde bana daha çok ihtiyaç varmış vs... Ailen baskıcı kuralcı diye hergününü zehir içerek geçirme.

Her sene yıllık iznimi ne zaman kullanacağımı önceden bilemediğim için hiç bir tatil planı yapamam ( Tarihe kendim karar veremem..

Ben de sizler gibi iş yerimden memnun değilim.
4 ay oldu buraya gireli ve ısınamadım.
Bi yığın işim var ama yapamıyorum,içinde gelmiyo.
Ben böyle değildim eski iş yerimde.Hiç iş biriktirmezdim,her dak çalışırdım ama burda çalışamıyorum içimden gelmiyo napıcam ben böyle bilmiyorum

canım öylesine sıkkın moralim öyle bozuk ki evlilik nedeniyle yasal olarak en doğal hakkım olan çıkışımı istedim bugün tazminatla birlikte aldığım cevap ne oldu dersiniz biz seni çıkartmayacağız sinirlerim epey bi gergin sanırım iş mahkemesine başvuracağım:84::84:

malatyada mısın? nerde çalışıyosun?

Bölüm Değiştirmek gibi bir şansın varsa mutlaka değiştir. Ailene iş konusunda da hesap vermek zorundamısınki

benim de iş yerimde bir kız var, hatta yanımda oturuyor ve beni deli ediyor. kendisi hafiften torpilli. işe başladıktan 10 gün sonra sevgili yaptı kendine buradan ve çalışmıyor doğru düzgün ama patron bu durumu ya fark etmiyor ya da torpilli olduğu için göz yumuyor. çok bunaldım bu kız yüzünden ben çalışırken o hiçbir şey yapmıyor ve aynı parayı alıyoruz! reva mı bu off! hele bir de kulaklıkla son ses bir müzik dinleyişi var ki evlere şenlik!

benimde bu saate kadar uyumamamın nedeni çalıştığım yer herkes biribirinden ruh hastası bende bowling salonunda çalışıyorum müdürümüz acaip derecede basit ve karaktersiz biri şimdi kasiyerlerden biri işten çıktığı için diğer arkadaşımla bana mecburen iyi davranıyo ama biz yinede o adamdan nefret ediyoruz geçmişte yaptıklarını unutmadık biraz para biriktirip işten ayrılıcam belki bu ay çıkarım belli olmaz

Merhaba kızlar,
benim derdim şirketimizimin genel müdürüyle ilgili, çünkü adam herşeyi yanlış anlama konusunda bir uzman, kafasında belli bir kalıbı var senin söylediğin şeyi ya da yaptıgın şeyi istediği şekle çeviriyor kafasınca ve sonra sana neden böyle die kızıyor haksız yere...

Almış eline iki farklı şantiyenin raporunu bana bunlar neden farklı diyo (aynı şantiyenin raporu sanıyo), dikkat etmemiş demekki kızıcak ya illa kızıcak bişi ararken hah buldum diye gelio heralde. :SSSSS

Daha dün toplantı oldu,30 kişi varız toplantıda başımızda da genel müdür, bir soru soruyo birine ama soru mantıksız, sonra biri cevaplamaya çalışıyo ona kızıyor ben sana onu mu sordum şunu soruyorum diyo, sonra başkası açıklamaya başlıyo, onu da azarlıo anlamıosunuz beni die. Bağırdı çağırdı bi ton.
İnsan bi düşünür 30 kişi mi acaba anlama özürlü yoksa sen mi anlatma özürlüsün... Milleti boşa azarladı yani anlıcanız. Tabi beni de....

wawwwwwwwww bu sert beee direkt kişliğine hakaret yani...

Siz hiç emek harcayıp bir yere gelmeye çalıştığınız işyerinde çalışmayanın daha değerli olduğunu farkkettiniz mi?cinnetteyim....zaten ayrıca konu yazdım bunalımdayım.

Siz hiç emek harcayıp bir yere gelmeye çalıştığınız işyerinde çalışmayanın daha değerli olduğunu farkkettiniz mi?cinnetteyim....zaten ayrıca konu yazdım bunalımdayım.

farkettım evet ... cok sınır bozucu ama kader mı sans mı bılmıyorum bunun adı ne bende hala bulmus degılım ...

Böyle bir topic oldugunu unutmusum, dün konu acmıs bulundum :)

Bende saygısız insanlardan dertliyim, dün bir taneydi, bugün iki oldular..
Artık kafamdaki düsünce netlesti, bu insanların amacı tavan yapmıs egoları ve egolarını baska insanlar üzerinden tatmin ediyorlar. Ne sinir bozucu..

Son düzenleme:

Acaba hangimiz bunlardan dertli değiliz ki?
Saygısız ve dünyayı kendi etrafında döndüren egoist insanlardan tiksiniyorum...

aynen sekerım harfı harfıne katılıyorum

aynen sekerım harfı harfıne katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…