slm arkadaslar bugun ısyerındeyım calısıyorum ama okadar canım sıkkınkıı belkı anlatınca sacma gelıcek ama gercekten bunaldım bulundugum ortam hep genc ortamı 3 yıldır calısıyorum calısma arkadaslarım hepsı yasıtım ve genç bır cok teklıf aldım halada alıyorum su sıra begendıgım bı cocuk var oda sadece bakıyor benım ıs saatımle onunkın uymuyor vs vs..... offf ancak ısyerınde okadar cok teklıf alıyorumkıı artık bunaldım teklıf ınsanı mutlu eder benım psıkolojımı bozduu artık uzuluyorum teklıf edenler sonra yanımdakı kızlara edıyor onlar gelıp sana ettımı bu bısey yasadınızmıı bana ımalı bakıslarrr artık bıktım usandım sevgılım olsaaa bende mutlu olam gozlerde benden uzakta olcak nolur yardım edın neden mutlu dıılım herkes gıbı,,begendıgım cocuk ılgılı ama onada bakamıyorum heyecanlanıyorum offf benden bı halt olmazz nolur akıl verın sevdıgımı gorunce lıselı kızlar gıbı oluyorummm
slm arkadaslar bugun ısyerındeyım calısıyorum ama okadar canım sıkkınkıı belkı anlatınca sacma gelıcek ama gercekten bunaldım bulundugum ortam hep genc ortamı 3 yıldır calısıyorum calısma arkadaslarım hepsı yasıtım ve genç bır cok teklıf aldım halada alıyorum su sıra begendıgım bı cocuk var oda sadece bakıyor benım ıs saatımle onunkın uymuyor vs vs..... offf ancak ısyerınde okadar cok teklıf alıyorumkıı artık bunaldım teklıf ınsanı mutlu eder benım psıkolojımı bozduu artık uzuluyorum teklıf edenler sonra yanımdakı kızlara edıyor onlar gelıp sana ettımı bu bısey yasadınızmıı bana ımalı bakıslarrr artık bıktım usandım sevgılım olsaaa bende mutlu olam gozlerde benden uzakta olcak nolur yardım edın neden mutlu dıılım herkes gıbı,,begendıgım cocuk ılgılı ama onada bakamıyorum heyecanlanıyorum offf benden bı halt olmazz nolur akıl verın sevdıgımı gorunce lıselı kızlar gıbı oluyorummm
off daha bgn işe gireli anca 2 ay olmuş kız geldi masamın başına benden hesap sordu, hemde ne için. ben müdür yard. arıyodum bana verdiği bi işle ilgili görüşmek için ama o da telsiz telefonunu hemen iki metre önündeki masada unutmuş, bu kızın masasında. snr aradım tel çalmaya başladı kız kalktı teli iki metre ötesindeki müdür yard. a götürdü. snr neyse ben konuştum yaptım işimi. 2 dk sonra kız onca kişinin arasında geldi yanıma, bana dediki: senmiydin demin arayan? sen gördün değil mi telefonun benim masamda olduğunu, neden kalkıpda teli kendin götürmedin. ben o kadar şaşırdım ki ne dicemi bilemedim, bişey demiyorum sana dedim. oda söyle söyle niye bişey demiyosun, ben ne zmn sana telefon götürttürdüm, ya da başka bi işimi sana yolladım dedi ama ben cvp versem sanki orda avazı çıktığı kadar bağırıp beni rezil edecek gibi konuşuyo bi görseniz tarzını. snr ben sustum hiç cvp vermeden ekrana bakıyorum, o da geçti yerine off şuan o kadar sinirliyim ki diye söylenmeye başladı. snr yetmedi gitti müdür yard. sına şikayet etti beni yetmedi öğle tatilinde diğer iş arkadaşılarıma beni şikayet etti, mağdur gibi dert yandı. benim şikayet edebileceğim kimsem yok. ama sadece bu olay da değil, bi senedir burda çalışıyorum buna benzer tonla olay yaşandı. ben ne zmn sesimi çıkarmaya kalksam herkes birden cephe aldı bana, o kaç yıllık personel o sana karışabilir ama sen ona laf edemessin vs. gibisine. işde bu yeni kızda bu olaylardan mı cesaret aldı ne bu sefer o da başladı bana hesap sormaya beni ezmeye. kaldı ki burası öyle bi yerki ben geldiğimden beri hiç şikayet etmedim bunun fotokopisini çek dediler çektim, şunu mühürle dediler yaptım, şunu al şuna ver dediler gittim verdim, bana kendi işlerini yolladılar yeniyim diye huzursuzluk çıkmasın diye ses etmedim.
bu zamana kadar bu işde bana yaşattıklarından dolayı o kadar kırgınım ki, içim öyle yanıyo ki. ben ilk defa bu sene psikiyatriste gittim, ilaç kullanmaya başladım. şuan ilacım bitti, yeniden yazdırıcam. ne yapacağımı şaşırdım, işde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, çıkıp tuvaletlerde ağlıyorum, eve gidip orda ağlıyorum. tükendim artık. beni bulunduğum odadan göndermeye uğraşıyolar. ne yapim kızlar nolur bi yardım edin, akıl verin. siz de bütün yapılanlara reğmen kalıp savaşmalımıyım, yoksa istediklerini yapıp gitmelimiyim servisden? ama gidersem de bunu aileme nasıl açıklarım bilemiyorum, ben başka bi bölüme geçtim desem neden derler, ailem çok baskıcıdır, kuralcıdır. onlarla böyle bi konuda konuşmayı düşünmek bile beni öldürüyor. ama burda da hiç huzurum yok, biliyorum ki ben kimseyle iş harici konuşmadan sadece işimi yapsam bile, bgn kü örnekde olduğu gibi ne yapıp edip bi yol bulup beni gene rahatsız edicekler, beni yolluyana kadar durmucaklar. daha ne kadar ne yaparak dayanabilirim bilmiyorum. ne olur akıl verin, yardım edin. konuşacak kimsem yok kimsem
Bu bankadan nefret ediyorum.Neden mi????
Okuyun belki halinize şükredersiniz.
-Bana gayet önemsiz bir maili hatalı yazdım diye "şu an seni öldürmek istiyorum,seni öldürebilirim" diye korku salan,
-Her akşam beni ağlatarak eve gönderen,
-"internete gir belki arkadaş bulursun" diyerek diğer yandaşlarıyla bakışıp gülüşen,
-saçlarına ne yaptın.her ne yaptıysan hiç güzel olmamış" diyerek,giydiğime taktığıma parfümüme dahi laf eden,
-ramazan ayında ben oruçluyken yemeğe çıkmadığım için bütün öğleni yemek yiyip dışarda sigarada geçirip beni masamda bekleten,
-en ufak bi yanlışta suratıma bakıp alay eden,
-yerinden kalkmıyosun gel seni dışarı çıkarayım,gezdireyim diye dalga geçen
-en yoğun iş saatinde sigaradan bu yana gelmeyen işleri üzerime yıkan,
-annemin ameliyata girmesini beklerken,madem henüz ameliyat olmamış neden gelmedin diye bi güzel fırçalayan,
-başkalarının yaptığı hatayı düzelten ben olmama rağmen başkalarının içinde bağır çağır beni azarlayan,
-Başı ağrısa 3 gün rapor alan,ancak ben ayakta bile duramayacak haldeyken bana "çıkışta doktora git" diyen ve sigara molasına çıkan.
-ayrıca her 1.5 saatte bir sigara molasına çıkan ve her çıkışta 25 dk kalan.Gelip işler bitmedimi diye utanmadan sorabilen,
-sadece işle ilgili değil direk kişiliğime saldıran üstlerime hakkımı asla helal etmiyorum.
Allahım o insanlıktan nasibini almamış yaratıkların iki yakalarını bir araya getirmesin inşallah
Buradan kurtulacağım günleri iple çekiyorum
Siz hiç emek harcayıp bir yere gelmeye çalıştığınız işyerinde çalışmayanın daha değerli olduğunu farkkettiniz mi?cinnetteyim....zaten ayrıca konu yazdım bunalımdayım.
Böyle bir topic oldugunu unutmusum, dün konu acmıs bulundum :)
Bende saygısız insanlardan dertliyim, dün bir taneydi, bugün iki oldular..
Artık kafamdaki düsünce netlesti, bu insanların amacı tavan yapmıs egoları ve egolarını baska insanlar üzerinden tatmin ediyorlar. Ne sinir bozucu..
nadiş bendece de cok sinir bozucu...
Artık kafamdaki düsünce netlesti, bu insanların amacı tavan yapmıs egoları ve egolarını baska insanlar üzerinden tatmin ediyorlar. Ne sinir bozucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?