Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

ış hayatındanda öğrendiğim bir şey varki patronların elinde bir keser hep kendine biçiyorlar 6 senenin sonunda öğrendim nihayet. Hep bana, hep bana, hep bana...

Sabahtan akşama kadar oturursun arada bir telim çalar tam konuşacak olurum tam o sırada patronumun bişeyler anlatası tutar sabret kardeşim 2 dk. ölmezsin ya sabahtan beri oturuyoruz niye demiyorsun.

Yüzünü karartıp zam istemezsen oralı bile olmazlar zaten.

Daha bir sürü kıvır zıvır mevzu. Çok şükür tek eleman olduğum için elemanlar arası çekişmemiz olmuyor bir tek bu konuda şanslıyım.

Ama yaptığım işin en nefret ettiğim kısmı parasal konularda insanlarla muhattap olmak zorunda olmam, insanlarla ödeme isteyene kadar çok iyisin ödeme istedin mi sizden kötüsü yok. Sonuçta hizmet istiyorsan vaad ettiğin miktarıda vereceksin ama bazıları o kadar gevşekki sanki babasının çiftliği yaparız hallederiz ne olmuş modundalar ama madem biz bekliyoruz sizde bekleyin dedik mi ancak adam oluyorlar.

Hatta ve hatta çok kez görmüşümdür 300 L. ödemesi varsa misal olarak 1 dk. diyip her lavaboya gidip gelişince bir 100' lük çıkaranı 3-4 lavabo turundan sonra hepsini ödeyen çok olmuştur. Nerelerinde saklıyorlar bu paraları bilmiyorum kiii. Akrep var milletin cebinde akrepp nefret ediyorum artık bu muhabbetlerden. Kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin kardeşşiiimmmmm.

Bugün bir iş görüşmesine gittim.. Uzun uzun konuştuk, küçük bir mülakattan geçtim.. Her şey yolunda derken, patron son bir soru sormak istiyorum dedi.. Erkek arkadaşınız var mı diye sordu.. Afalladım, konuyla alakasını anlayamadım ama var evet sözlüyüm dedim(halbuki değilim henüz..) Yüz ifadesi değişti teşekkür ederiz, gerek gördüğümüzde biz sizi ararız telefon numaranızı bırakın dedi.. Gerek yok, ben teşekkür ederim diyip çıktım oradan, arkama bile bakmadan kaçtım diyebilirim..
Bu devirde düzgün bir iş ve düzgün bir patron çok zor çoook...

valla benim patronlarımda çok ama çok asabiler ama ben başediyorum onlarla tek derdim üstüme
fazla düşmeleri annemden babamdan beter sahiplendiler aman dikkat et aman şunu giy aman bunu giy
şunu ye akşam ararlar yemeğini yedinmi bilmemne tamam çok güzel bişey evet ama aşırı derecede
bunaltıyor bazen ve full+full çalışmam da cabası pazar günleri de dahil sabah 8 akşam en erken 9 sosyal
hayatım sıfır oldu bu kadınlar kulubüde olmasaydı iyice fıttırırdım heralde of be ne dertliymişim mafoldumben

Benim iş yerimdeki bi arkadaş çok canımı sıkıyor 6 yıldır burdayım kendiside 3.senesine girecek geldiği günden beridir yıldızımız barışmadı.Herkesle çok iyi geçinirim ama onunla malesef anlaşamıyorum.Bazen çok sinirlerimi bozuyo bilip bilmeden herşey hakkında yorum yapar.Odalarımız yanyana sayılır bazen müzik aç dinleyelim der bi an olur hep şarkı dinlemektende sıkıdım diye laf sokar.Ben susuyorum şimdilik ama bi patladımmı kıyamet kopacak burada sabrında bi sınırı var dimi ama...

buu mıççtığımınn yerindee poposunu yayarak başkalarına işi yaptırıp sanki kendileri yapmış gibi takılan insanlara gıcık oluyorum yaaaa

şuan o kadar çok sinirliyimki Allah ne verdiyse giresim var ama üst olunca bi poohh yapılmıyo o dahada beter ediyo beni :sinifsinif:

arkadaşlar merhaba:)
benim sorunum daha kötü bugün iş yerindeki arkadaşımla tartıştık.kendisini ilgiendirmeyen bir konu hemde. üzerime yürüdü bağırdı çağırdı,küfürler...ne yapacağımı bilemedim.elim ayağım titredi.kendisi kendini bir halt zanneden ben merkezli biri.kimse sevmez,her şeye karışır,muhalefet olur. bugün hala şoktayım ne yapacağımı da bilmiyorum aklı verin bana lütfen ((

Canım seni çok iyi anlıyorum.
Beni de bir defa hadsiz muhasebeci lavaboda sıkıştırdı, üstüme yürüdü kaydirigubbakcemile3
Tekvando eğitimi almış iriyarı biri...
Ben de efelendim, altta kalmadım, ama ben laflarımla bildirdim haddini :umursamaz:
Bir daha da yüzüne bile bakmadım, ki kendisinde çok fazla hakkım vardır, bir kalemde sildi, kendi bilir bayanssulusmile
Sen de takma, ilişkini kes bence olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis Arkadaşım resmen hislerimi dile dökmüşsün:içelim:

dershaneye sürekli bi veli geliyor, tüm ögretmenlerin basina müfettis kesildi bu kadin resmen! o kadar hasta ki...her gün bir ögretmenle ugrasir...tam zamaninda gelirsin, kendi satini gösterip bi dakika geciktin diye ortaligi yikar salonda tüm bunun sesi yankilanir. yarim saat erken gelrisin bu sefer baska bisi bahane eder. kizi verdigim kagitlari yapmadi, oyalandi ödevlerini yapmyiordu bende ödev olarak vermistim gecen hafta evde yap derste yapamadin bari diye.... bu yüzden bu arada kafayi bana takti, görmemezlikten gelmisitim bulasmamak icin (bana catacagini bilyiordum cünki planladigini birinden duydum). bu sefer de onu muhattap almadigim icin ortaya bagirdi cagirdi. bende sen kendini ne saniyorsun haddini bil be dedim. hemen müdürün odasina kostup beni sikayet etti. adam da bunu ne mal oldugunu bilyior zaten ki ses cikarmadi yazik. bana müdürn yaninda "sen sorunlu birisin" diye bagrdi bende böyle bagirdigina göre senin sorunun var dedim. belli oluyor kimin sorunlu oldugu dedim. bu seferde "benimle agzini yüzünü yamultarak konusma bee" diye yüksek sesle konustu, bende oooooh sen görürsün simdi diyerekten bu kadinnin müdürün, diger ögretmenler hakkinda neler ve nasil atip tuttugunu saydim (gecen hafta müdür geciktigi icn öretmenler ve örenciler disarda kalmisti 10 dakikaligina). sustu cünki beklemiyordu bu kadar tepkiyi. ama ezdrmem ben öyle kolay kolay kendimi:umursamaz: müdürm bu kadin gittiken sonra " bu is te böyle velilerin nazini cekip duruyoruz" gibisinden birsey söyledi...ona cevap verme bidaha dedi. bende tamam müdürüm dedim. kurs bitisi esnasinda bu kadin yine oralarda dolaniyordu. benden korkuyordu. bulasmaz artik kurtuldum.. deli deliyi görünce sopasini saklarmis korksun bendenkötükedihüso

Son düzenleme:
Aynı serviste okula beraber gittiğim bi arkadaş var kız tam bir ruh hastası kendini kontes falan sanıyo yanyana oturmak zorundayız ve o hep cam kenarında aslında o kadar büyütmezdimde hani birine gıcık olursunuz yaa her hareketi batar durum bu.... Allahtan okulların kapanmasına az kaldı dayanamıyooooruuummmmmm..............

nefret ediyorum bu iş yerinden mecbur olmasam bir saniye bile durmazdım ama mecburiyet işte. disiplin denilen birşey yok herkes kendini kral gibi görüyor. hergün bir kavga bir olay var. hayatımda bu kadar kültürsüz kendini beğenmiş insanı bir arada görmedim. Allahım ne olur kurtar beni buradan. :Saruboceq:

Ya bende aksine iş yerimi çok seviyorum bi fabrikanın mağzasında çalışıyorum . bütün işler elimden geçiyor.benden hariç bide satışa bakan bi satış müdürü var. benim sorunum şu . koskoca mağzaya fabrika bi temzilik elemanı almıyor.heryer ayna gibi. ellesen leke oluyor.yerler dahil.bütün gün öğlene kadar temizlik yapıorum.kan ter içinde kalıyorum.üstüne üstlük elimde temzilik beziyle gelenle gidenle ilgileniyorum.iş yerimde kafam rahat karışanım edenim sevmediğim yok ama gerçekten çok yoruluyorum.satış ,sevkiyat programı , muhasebe , telefon ve saymadığım bi sürü iş . ben bunu konuşmak istiyorum.Bİ TEMİZLİK ELEMANI İSTİYORUM.ama bunu nasıl söylesem,nasıl konuşsam adabınca bilemiyorum.arkadaşlar akıl verin bana biraz nolur (( yardıma ihtiyacım var.​

Benım sorunumda patronumla.

Aslında tam 3 tane patronum var. Bırı ıle ıkı kez karsılastım daha. Bırı ıle dıyalogum gayet ıyı, bırı ıse sureklı kendını haklı cıkarmaya calısan zavallının tekı. Sorunum elbette bununla...

Adam tam bır psıkopat. Ornegın bır ıs yapıyorum, bunu ızah etmem gerekıyor, acıklıyorum olabıldıgınce seffaf bır sekılde. Adam anlamıyor, bu kez sunu dıyor, 'senın kafan mı basmıyor, benım kafam mı?'

Senın kafan demeyı oyle cok ıstıyorum kı! Ama el mahkum!

Bırde kendını bır halt zanneden bır damadı var, gecer patron odasına aksama kadar cekırdek cıtlatır, tv ızler, ukala ukala takılır... Buna daha bır sınır oluyorum ama onu kale almamaya basladım.

1 aydır işsizim.iki patronun eziyetlerine dayanamadım ve sonunda pes ettim.ya sinir stres beni öldürücekti ya da işten çıkıcaktım.yaşamayı tercih ettim ve çıktım.

lisede rakibim olanlar şimdi okullarını dereceyle bitirmiş ben derece falan yapamadığım gibi bir sene sınıfta kaldım bu beni çok üzüyor kendimi çok eksik hissediyorum...

Allahım hiç memnun olan yok işinden yaaa...Bunlardan biri de benim...

Erken gelirsin bişey olmaz 5 dk. erken çıkarsın büyütürler yaa benimde sorunum o... Ha bi de muhasebeden anlamayan patronlar.... Iyyy artık tiksiniyorum... Adama işim var bi iki saat erken çıkacam dediğimde dediği tek şey vergiyi naptın???? mafoldumben mafoldumben

Bizde de 4 tane patron var.. Bi de kraldan çok kralcılar... Düşünün artık... Elini sallasan patrona çarpıyon yani...

develttekı bu yatan memur havasını bu kadar erken ogrenen oda arkadasıma
helal olsun ne dıyeyım sana
resmen senın yuzunden mesaı yaptım kac kez
Allah hakkım yenıyorsa senın rahatın yuzunden cıkarsın senden

ayrıca işte beraber calıstıgım kadında gayrı mesru ılıskı yasıyor
bazen oyle bır bıcak kemıge dayanıyor kı
herkeste bılmesıne ragemn ustelık
Allahım ne zamanlara geldık
boyle ahlaksızlar ayaklar baş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…