Tez zamanda hayırlı bir iş bulmanı dilerim.
Burada cefasını çektiğin işin sonrasında sefasını sürersin inşallah..
kızlar daha önce işyerim hakkında yorum yapmıştım.allaha çok şükür kendi çalıştığım ortamdamımda hiç sıkıntım yok.herkes kendi işine bakar kimse kimsenin işine karışmaz.başka bölümde çalışanlarlada meraba mebara durumundayım.halada öyleyim ama maalesef şu günlerde bazı insanlar yüzünden sıkıntıdayım....sevmediğim birkaç insanlar var farklı bölümde muhattap olmamaya calışıyorum ama onlar odama kadar gelip espiri maksadıyla laf sokup gidiyorlar...yok neden fazla dışarı çıkmıyormusum.neden onlarala takılmıyormuşum inanırmısınız.onların çok yalanlarını yakaladım ve yüzlerine bile vurmadım yalanlarını.onlarla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum...zaten bir insanın huyunu beyanmezsem kendimi onlardan uzaklaştırırım.ama sanki ben sustukça beni ezmeye çalışıyorlarmış gibime geliyor.bu durumda beni çok kırıyor.birgün çok kötü bozuşacagız ama benim seviyemde insanlar değiller onları kendimle aynı kefeye koymuyorum bile..ama onlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum...yaşları benden büyük ama kişiliği oluşmamış insanlar sizce bu insanlarla nasıl başedebilirim.
Senin sonun da bana benzemesin dikkat et.Bana yukarda yazdıklarımı okuduysan benden en az 6 yaş büyük 3 tane bayan neler yaptı.Ben de onlarla fazla muhatap olmuyodum onlarla sırlarımı paylaşmadım sürekli ağzımdan laf almaya çalışıyolardı.Bişey anlatsam hemen dalga geçiyolardı.Ben de sonra hiç konuşmamaya başladım.Bu defa iyice üzerime geldiler.Bana sinir olduklarını her fırsatta yüzüme vurdular,en ufak bişeyde alay etmeye yer arıyolardı.Yemeğe çıkarken bile benden 10 metre önden koşarak giderlerdi,beni arkada bırakırlardı.Sanki ben onlarla gitmeye bayılıyomuşum gibi...
Ama şimdi biliyorum ki amaçları beni pes ettirmek,bütün işleri bana yaptırmak,ayağımı kaydırmak,psikolojik olarak bana üstünlük sağlamaktı.Çünkü ben zaten işimi çok çabuk öğrendim ve performansım çok yüksekti.Buna rağmen iş konusunda en ufak açığımı değerlendirdiler.
Ben bişey yapamadım,belki sen yapabilirsin çünkü onlarla farklı odalardasın.Selamı da kesersin.Ben olsam suratlarına bakmam.Ama ben bunlarla karşılıklı oturuyorum.Birşey yapmam imkansız.Sonra bana destek olacak bir yönetici yok zaten.Bıktım 4 senedir meymenetsiz suratlarını görmekten.
Az önce günaydın dedim ona bile cevap vermediler ağızlarında sakız cakcak çiğniyolar terbiye yoksunu yaratıklar!
evet bugun sabah bile hiç birşey olmamış gibi bana gülerek nasılsın canım diyor...çok yapmacık hareketleri var...ama bende bugunden sonra asla dediklerine gülüp geçmicem bende laflarını verecegim...aslında varya agzımı bir açsam çok açıkları var ama benim kişiliğime ters..sürekli kendilerini büyük göstermek için yalan söylüyorlar bundan sonra yalanlarını yakaladımmı yüzlerine söyleyecegim...ya birde aynı odada değiliz allahtan.yoksa çıkdıracakmısım...bırdecanım buradaki insanlar ben merkezli hep ben zenginim,ben akıllıyım.....yani ben ben ben....bundan sonra laflara boyun egmeyecegim kısasa kısas bakalım.ben insanları kırmadan çalışmak istiyorum ama bazı insanlar öyle değil.kişiliksizler. evet mesafemide koruma devam edecegim....allah sanada sabır versin canım gerçekten çok zor kişiliğigelişmemiş insanlarla uğraşmak.
Evet onlar gibi olsak iyi anlaşırız ama bize ters.Ağzını yaya yaya konuşan,kendini sosyete sanan tipler varya deli ediyolar beni.Ben bilirim ben kaliteliyim ben çok çalışıyorum.Sadece onların yaptığı iş önemli bi iş sanki.Kendilerini afedersiniz bi b.k sanıylar ya aynen sandıkları gibiler.
Bizdekilerden bi tanesi 32 yaşında.yani benden 6 yaş büyük.aklı sıra bana hava atıcak geçenlerde.
bunun yakın arkadaşı sinem kobal'la çaya gidecekmiş ballandıra ballandıra anlatıyo sanki büyük bişeymiş gibi.Ben de zaten sinir oluyorum ya bu huyuna.
bi cesaret geldi lafı yapıştırdım.Sinem kobal kaç yaşında kız o daha küçücük senin arkadaşın kaç yaşında dedim
salak gelmiş bana bununla neyi ispatlamaya çalışıyo anlamadım.Sürekli gördüğü ünlüleri anlatıyo,gittiği mekanları anlatıyo.Anlatım şekli öyle tavsiye eder gibi değil bak ben neyim havası vermeye çalışıyo ama gittikçe rezil bi hal alıyolar gözümde.
Sende boşver bak ne güzel aynı odada değilsin.anlasınlar onlardan haz etmediğini belli et bidaha seninle muhatap olmasınlar.kendi çalışma arkadaşların iyiyse gerisini takma.ne güzel sana değer veren insanlarla çalışıyorsan.
diğerleri dış kapının mandalı.
haaa sunu demeyi unuttum masada kpss konusu geçti sen girdinmi dedi.bende yok ben giremiyorum dedim neden dedi.bende ben 4 yıllık mezunum dedim.hemen ben iyikide okulda dersimin birini koymusum kpssd 2 yıllık olmak daha iyi demesinmi.aptallllllllll öküz
E heralde güzelim sen ondan üstün olacak değilsin ya kız küçük dağları yaratmış sen kimsin ki onun yanında değil mi? :)))
Sen git 4 yıl oku çok saçma bişey yani bak kıza 2 senede tüm dünyanın hakimi olmuş kimbilir nerenin CEO su olmuş baksana :))))
salak bunlar yaa ben artık bakıp bakıp dalga geçiyorum.bazen kendilerini yüceltmeye çalışırken o kadar salak duruma düşüyolar ki o hallerini onlara bi göstersem yerin dibine girerler belki.
Ama yok yok anlamazlar valla.
Bizimkilerden biri diksiyon dersi alıp kanallarda haber falan sunmak istiyomuş.Bunca iletişim mezunu dururken bütün kanallar açmış kollarını seni bekliyo diyemedim tabi :))) Sesi ve diksiyonu çok güzelmiş herkes çok beğeniyomuş ve kelimeleri çok güzel kullanıyomuş.Telefonda konuşurken kullandığı kelimeleri duydukça kendimi zor tutuyorum.Abiye kuzu gibi Türkçesi var hala tırmalıyo.
Hatta kendisi "boğaziçi üni. de hukuk bölümünü" sadece 3 puanla kaçırmış geçenlerde söyledi.
Ama ne hikmetse "açık öğretim kamu"yu geçen sene bitirdi :))) inanmadım hatta hala gülüyorum neymiş başka üni de okumak istememiş orayı kazanamayınca hatta alışamamış anadolu üni.ye
resmen çocuk kandırmaya çalışıyo asalak şey
hukuğu 3 puandan kaydetmiş haay ben buna katıla katıla gülerim be.ya bunlar kendilerini nerede görüyorlar anlamıyorum...dediğin gibi biz nekadar ne dersek diyelim onlar anlamaz çünkü onlar kendilerini geliştirmek için çaba göstermiyorlar ki onların tek amacı karşısındaki kişiyi rencide edip kendilerini tatmin etmek....burda bu sıkıntımı paylaşmak ve en azından benim gibi düşünenlerin olmasını bilmek çok güzel...onları kendi dünyalrında mutluluklar diliyorum ve artık bana laf sokmaya çalışırlarsada bende gereğini yapacagım artık.....
sana sonuna kadar katılıyorum....Evet ben çalıştığım yerde kendim kadar sıkıntılısını görmedim canım.Ama burda da sıkıntısı olanlar çok.
Bu insanlar kendileri gibileriyle ancak anlaşırlar.Beni sevmesinler zaten istemem böyle insanlara yaranmasam da olur.işimi yapar giderim artık.Onlar da elbet çekecekler bunun acısını er ya da geç.
O beyin yoksunlarının gözümde altından suyu akan ve leş gibi kokan çöp poşetleri kadar değerleri yok
nasıl tanımlama ama
benim is yerimdede benden 2 ay önce baslayan bir kiz cok negatif bir insan hep surati asik ve sinirli falan. Ilk zamnlar iyidi aramiz sonra yavas yavas gercek yüzünü göstermeye basladi bana emir veriyorr hep milletin icinde bana caktirmadan laf atiyor azarliyor ben hep sustum dedim bosver negatif insan muhattap bile olmam birde yeniydim orda. onunla küs olsakta kötü olur cünki ikimiz ayni bölümde calisiyoruz baskalari yok sadece onla ben.Birde bunun herkesle arasi iyi orda patronlada cok iyi öpüyor sariliyor falan. Benimde aram iyide ama aramizda mesafe kalmasini istiyorum patronumla fazla sarmas dolasda iyi degil.Ve birazda cekingenim.. 3hafta oldu izinliyim bir kac gün sonra yine basliyacam. Sizce nasil davranayim?Artik agzimi acimmi o kiza karsi?
benim is yerimdede benden 2 ay önce baslayan bir kiz cok negatif bir insan hep surati asik ve sinirli falan. Ilk zamnlar iyidi aramiz sonra yavas yavas gercek yüzünü göstermeye basladi bana emir veriyorr hep milletin icinde bana caktirmadan laf atiyor azarliyor ben hep sustum dedim bosver negatif insan muhattap bile olmam birde yeniydim orda. onunla küs olsakta kötü olur cünki ikimiz ayni bölümde calisiyoruz baskalari yok sadece onla ben.Birde bunun herkesle arasi iyi orda patronlada cok iyi öpüyor sariliyor falan. Benimde aram iyide ama aramizda mesafe kalmasini istiyorum patronumla fazla sarmas dolasda iyi degil.Ve birazda cekingenim.. 3hafta oldu izinliyim bir kac gün sonra yine basliyacam. Sizce nasil davranayim?Artik agzimi acimmi o kiza karsi?
evet bende fark ettimki ne kadar susarsam günden güne dahada üstüme geliyor dahada yüzsüz olmaya basliyorr.. Patronumada söylemek istemiyorum cok sitresli ve yerinde durmayan biri bunu söylesem kafasina takmaz bile daha önemli seyleri var cünki.
Ama bnde karar aldim bende laf geri atacam susmayacam patronuma söylese bile umrumda degil:)
Zaten aslinda bn bu isyerinden cikacaktim ama cikma falan dediler lazimsin önemli bi bölümde calisiyorsun falan dediler. Birde bazen patron birseye kizinca bu kiz hemen cok is yaptigini sayiyor o kizdigi seyi ondan hal edememis..halbuki birsey yaptigi yok hep sigara pofluyor. Eee suc bende oluyor ozaman. Aman neyse :)
@Haticeeem aynen ezdirme kendini kavga olursada olsunn. Onlarda kavgayi düsünmüyorr
@miiniikkelebek amann bende artik kavga edecem :) patron kizarsada kizsin atarsada atsin zaten cikmak istiyorum ama israr ettiler kal diye ve bir cok sevdigim ablam var orda onuda kiramiyorum
of arkadaşlar çok dertliyim bende bu konuda..mebde çalışıyorum öğretmenim,bu okulda 4 aydır çalışıyorum ve şu an hiç kimseyle selamlaşmıyorum....5 erkek bir tek ben bayanım,köyde çalışıyorum...gidiş geliş beraber yapıyoruz...öğretmenler odasına asla girmiyorum çok mesafeli duruyorum,çünkü en ufak şeyi dedikodu yapan insanlar....sanki sürekli açığımı arıyorlar....sabahçı grupta bayanlarda var ama onlar daha garipler,çok laşkalar bu erkek hocalarla...benim bu kadar mesafeli durmam da mı suç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?