Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

arkadaslar bütün yazılanları okudum ve gerçekten halime şükrettim.işimin kıymetini dahada iyi anladım.4 yıldır kamu dairesinde muhasebe bölümünde çalışıyorum ve allahıma binlerce sükürler olsunki simdiye kadar oda arkadasımla hiçbir sorun olmadı.diğer bölümdeki arkadaslarlada fazla muhattap olmuyorum mereba meraba okadar fazla samimiyetlik kurmuyorum.böyle kafam daha rahatkaydirigubbakcemile2 oda arkadasım arkadasım tahsilata bakıyor bense muhasebeye herkesin işi ayrı ve kimse kimsenin işine karışmaz. arkadaşlar ben sunu anladım bayan bayanla fazla geçinemiyor farklı bir cinsle daha iyi geçiniliyor diye düşünüyorum.

bende birim amirimizden nefret ediyorum.ne zaman hakkım olan iznimi kullansan problem çıkıyo.öyle çok izin yapan insan değilim.yazın 15 gün kışın kızım dolayısıyla sömestre tatili 15 gün.sinir oluyorum devlet bana vermiş senelik 25 gün benim bi sürü birikmiş iznim var kullanamıyorum.bu yüzden ondan nefret ediyorum.ohhh beee rahatladım birassss:mymeka:

senelerdir burda çalışıyorum evim gibi oldu burası
eminim ki çok ta özleyeceğim senağlama
ama bir yandan da ikiyüzlü ve dedikoducu insanlardan, kraldan çok kralcılardan kurtulacağım için seviniyorum. sosito

Merhabalar
İşyerinde sorun bitmez. Benim şimdiki sorunum şu:
6 ay önce doğum yaptım. Doğum iznimden döneli 2 hafta oluyor. Çalıştığım ekipte şuanda biri doğum izni, biri yıllık izin olmak üzere 2 kişi izinde. Çalıştığım yer şehir merkezinden uzak, sapa bir yerde. Süt iznimi kullanmak istiyorum. Gün içinde gidip gelmesi zor olacağından haftada bir gün kullanmayı rica ettim. İdareciler tamam dediler ancak izinler bittikten sonra. Bu arada bizim orada izinler asla bitmez. Biri izinden döner, ötekisi çıkar izne. Şimdilik sabahtan 1,5 saat kullan diyerek oyalıyorlar beni sabahtan uygun saati olan vasıta yok. Yani sabahtan kullanmaya kalksam zamanım yollarda geçiyor ve bebeğim için verilen bu iznin bebeğime hiç bir faydası olmuyor. Bunu da amirime açıkça söyledim. Akşamları 1,5 saat erken çıksam diyorum. Yoğun, iş var diyorlar. Bu konuda kanun var arkadaşlar. Süt izni saatlerini idare belirleyemez. Çalışana bırakılmıştır. Ne varki uygulanmıyor. Ne yapayım ben şimdi. İşverenlerle kötü mü olayım? Bebeğim için değmez mi?

yaa ben de halime sukrediyorum işim var en azından, maaşım zamanında yatar, kuyumu kazacak kişilerle calismiyorum. Ama iştee malesef gulluk gulistanlık da degil

Benim calistigim sirket, buyuk bi sirket oldugu icin genis bir hiyerarşi var, kıdem, kademe olayları. Calisma ortamı şirketin genelinde donem donem sıkıssa da rahat. Ama gelgelelim bendeki sansa, başımızda ünlü psikopat bir müdür var. Bi de bu yetmezmis gibi benim grup liderim de sorunlu. Yandaki grubun muduru o kadar rahat ve iyi birisi ki, bize bile kucuk bi sey yapsak tesekkur eder. Bizimki de 2 dakika balkonda gorse toplantıda laf çakar. 8.5 saat içinde bi temiz hava aldıgım zaman, ogle arasinda yemekten arta kalan zaman. Onun dısında hep bilgisayar basında. Ama yine de yaranılmıyor. Yok iş yetişmiyor filan. Mudur benim grup liderine iş buyurur, o da gelir biz yenilere satar. Ama iş biterse grup liderim kendi yapmıs gibi ustune alır işi. Hata olursaaa aaa niee olmadı bu.

Ogleden sonra okula giderim, arkadaslar erken biterse ders işe donmez. Ben donerim, ooo hos geldinizz hanoi hanım, biz de burda calisiyorduk denir. Ayyy Allah ım sabır ver bana. Eminim calisiyordur. Bi cocugundan muhabbet etmeye baslasın 2 saat surer. Puffff

Benim işyerimde düzen yok giriş çıkış saatleri belli değil güya muhasebeciyim yaptığım iş belli değil.Hele bide patronun bi karısı varki sormayın tam arıza takıntı bi tip.herşeyi biliyomuş gibi burnunu sokar hafta 1-2 gelip işyerini alt üst edip gider.valla ben burda tahammül edemiyorum allah onunla aynı evde yasayanlara sabır versin.

ay bugün bi hemşire arkadaş doktorla biraz atışmış bende gülümseyerek o senği düşündüğünden öyle söylemiştir dedim ay kusurura bakma ama gerçekten saçmalıyorsun demez mi şok oldum ya valla bugün şunu öğrendim kimseyle iyi olmaya çalışmıyacaksın, kimseye iyi davranmayacaksın, kimsenin ne yaptığını umursamayacaksın moralim çok bozuldu ya kimse bana böle bişey dememişti

hoplayan fil katılıyorum bencede haddini bilecek

işyeri değil ama okul arkadaşıma sinir oldum kız iki gündür ortada bişey yokken trip atyıo saf ya
yazıyım buraya dedim hyr bi gün gayet iyi muhabbette bi gün
kafası neye eserse öle ben çocukmuyum senin canının isteğine göre
şekil alacak allah allah yaaa

offff benım yanımda da var sürekli yuzunu gormek sorunda kaldıgım bı arkadas.benden 10 yaş kucuk her halta alınır kapsris yapar süreklı negatıf her anımda molada dıbımde bıter delı oluyorum butun gun sevgıklısını anlatır abuk sabuk seylere güler,dün bir şaka yaptık bize kapris yaptı sandalyesını masasına vurup hızlı hızlı lavaboya gttı 1 bucuk saat agladı ellı kere anlatmamıza ragmen anlamadı saka oldugunu nişanlandı arkadas bızde havalarda ucuyor o sımdı en gusel gunlerı dedık ne var bunda ya yuzune dedık bırde bunun ıcın agladı .ay cekemıyorum artık 3 yıldır karsı karsıya masalardayız ama ben hep alttan almak zorundayım hem de 10 yas buyugum yaaa of yeter :))

2 sene devlete bağlı bir şirkette çalıştım ilk iş deneyimimdi ve resmen ruh hastası yaptılar beni. Dayanamadım şirketten kuruma geçmeye karar verdim 1 sene oldu ordan ayrılalı ama hala benle uğraşıyolar. Kızları yaşındayım halbuki patronumla şefime hakkımı asla helal etmiyorum.

bence bastır. baskın basanındır. :))) süt izni seninn yasal hakkın.

bende calisiyorum ama kursa gidiyorum...yani calismis oluyorum....is kurumu verdi hemi dil greniyorum hemi para aliyorum....ama cok disiplinli sabahin körunde hergun gitmek zorundasin....neyse buralar hic siniftaki arkadaslar???arkadas denirse mide bulandirici ellerinden gelse bir yudum suda bogacaklar....4 ay sonra milletin gercek yuzunu gördum.....iki ayimida tamamlayimda herkes kendi yolna kuz öldu ortaklik bitti

ben yeni işime hiç ama hiç alışamadım. yabancı yer olsa hemen çıkacağımda babam ve amcaoğullarımla çalışıyorum. bırakmıyorlar sabret diyorlar. daha önce telekomünikasyon sektöründe operasyon sorumlusu idim. burada ithalatla ilgileneceğim. dışarıdan bakınca baba yanı rahattır gibi görünsede hiç öyle değil.. ne yapcam bilmiyorum. özellikle oda arkadaşımı hiç sevmedim. sabrediyorum. nereye kadar bilmem. eski sektörüme geri dönmek istiyorum. bu ara kendime en sık sorduğum soru bu. insan sevdiği mesleği yapıp az paraya kanaat mı etmeli yoksa sevmediği işi yapıp çok para mı kazanmalı??? hangisi bilemedim. mutsuzum

Patronun iyi niyetini su istimal edip arkasından konuşan iki yüzlü çalışma arkadaşımı hiç sevmedim. Ayıp denen bişi var. Hiç haz etmiyorum böyle insanlardan. Daha yeni olduğum için fazla ses çıkarmıyorum ancak ne kadar dayanırıö bilmem. Hır gür çıkarmama az kaldı. Bana olan tavrıda hiç hoşuma gitmiyor. Adam odaya geldi gayet iyi niyetle ve gülümseyen bir yüzle cuma günü gelmediniz bir aksilik yok inşallah diye sordu. Neden gelemediğini açıkladı. Adamın arkasından el kol hareketleri sanki keyfimden gelmedim gibi kaba saba sözler.. Hem kimseye haber vermeden işe gelme üstüne birde diklen. aslan yavrusu.. yerim ben bu kızı.. hiç tahammül edemem böylelerine.. Sürekli işten patronlardan şikayet edip duruyor. Madem memnun değil neden hala burada anlamadım. Ne tuhaf insanlar var yaaa

Bu bankadan nefret ediyorum.Neden mi????
Okuyun belki halinize şükredersiniz.

-Bana gayet önemsiz bir maili hatalı yazdım diye "şu an seni öldürmek istiyorum,seni öldürebilirim" diye korku salan,
-Her akşam beni ağlatarak eve gönderen,
-"internete gir belki arkadaş bulursun" diyerek diğer yandaşlarıyla bakışıp gülüşen,
-saçlarına ne yaptın.her ne yaptıysan hiç güzel olmamış" diyerek,giydiğime taktığıma parfümüme dahi laf eden,
-ramazan ayında ben oruçluyken yemeğe çıkmadığım için bütün öğleni yemek yiyip dışarda sigarada geçirip beni masamda bekleten,
-en ufak bi yanlışta suratıma bakıp alay eden,
-yerinden kalkmıyosun gel seni dışarı çıkarayım,gezdireyim diye dalga geçen
-en yoğun iş saatinde sigaradan bu yana gelmeyen işleri üzerime yıkan,
-annemin ameliyata girmesini beklerken,madem henüz ameliyat olmamış neden gelmedin diye bi güzel fırçalayan,
-başkalarının yaptığı hatayı düzelten ben olmama rağmen başkalarının içinde bağır çağır beni azarlayan,
-Başı ağrısa 3 gün rapor alan,ancak ben ayakta bile duramayacak haldeyken bana "çıkışta doktora git" diyen ve sigara molasına çıkan.
-ayrıca her 1.5 saatte bir sigara molasına çıkan ve her çıkışta 25 dk kalan.Gelip işler bitmedimi diye utanmadan sorabilen,
-sadece işle ilgili değil direk kişiliğime saldıran üstlerime hakkımı asla helal etmiyorum.

Allahım o insanlıktan nasibini almamış yaratıkların iki yakalarını bir araya getirmesin inşallah
Buradan kurtulacağım günleri iple çekiyorum

Var ya ben öyle insanın boğazına çökerim tekme tokat dalarım. Şu an gidip parçalamak istiyorum o rezili. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Mecbur olmasan durmazsın bu koşullarda o iş yerinde. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ona ne ya saçından parfümünden kılığından kıyafetinden. Kadın sanırım üstün. Kesinlikle seni deli gibi kıskanıyor çekemiyor böyle saldırıyor çemçük

sağol canım.4 senedir çekiyorum.3 tane kadınlardı.şimdi bi tanesi başka bankaya geçti.bi de giderken bana diyo ki öğrenmek istediğin bişey varsa sor anlatayım sana.
halbuki ben bişey sorunca" şuraya bak öğren,öncekilere bak öğren,daha önce söylemiştim not al ordan bak" diye beni azarlıyodu.
herkes "nasıl sabrediyosun onlara" diyo.orayı sen tek başına idare ediyorsun onlar bütün gün facebookta yorum yapıyola,sigaradan bu yana gelmiyolar boşa para alıyolar diyo.ben de mecburiyetten burdayım.eşim işleri düzene soksa,paradan sıkıntı olmasa hiç durmam.
arkadaşlarım da sen güzelsin.onlar 40 yaşına dayandı hala bekarlar sen evlendin o yüzden seni kıskanıyorlar ondan yapıyolar diyo.ama ben zaten yeterince ezildim hala ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum.
Bunların hesabını ahirete bırakıyorum.İnşallah iyi bir iş bulursam bunları yüz üstü bırakıp kaçıcam burdan.4 sene okudum 3 kuruşa çektiğim eziyete değmez.Bakalım ben gidince nasıl idare edicekler.Beter olsunlar ne yemeğe ne sigaraya çıkamasınlar da göreyim

Tez zamanda hayırlı bir iş bulmanı dilerim.
Burada cefasını çektiğin işin sonrasında sefasını sürersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…