Merhabalar
İşyerinde sorun bitmez. Benim şimdiki sorunum şu:
6 ay önce doğum yaptım. Doğum iznimden döneli 2 hafta oluyor. Çalıştığım ekipte şuanda biri doğum izni, biri yıllık izin olmak üzere 2 kişi izinde. Çalıştığım yer şehir merkezinden uzak, sapa bir yerde. Süt iznimi kullanmak istiyorum. Gün içinde gidip gelmesi zor olacağından haftada bir gün kullanmayı rica ettim. İdareciler tamam dediler ancak izinler bittikten sonra. Bu arada bizim orada izinler asla bitmez. Biri izinden döner, ötekisi çıkar izne. Şimdilik sabahtan 1,5 saat kullan diyerek oyalıyorlar beni sabahtan uygun saati olan vasıta yok. Yani sabahtan kullanmaya kalksam zamanım yollarda geçiyor ve bebeğim için verilen bu iznin bebeğime hiç bir faydası olmuyor. Bunu da amirime açıkça söyledim. Akşamları 1,5 saat erken çıksam diyorum. Yoğun, iş var diyorlar. Bu konuda kanun var arkadaşlar. Süt izni saatlerini idare belirleyemez. Çalışana bırakılmıştır. Ne varki uygulanmıyor. Ne yapayım ben şimdi. İşverenlerle kötü mü olayım? Bebeğim için değmez mi?
Var ya ben öyle insanın boğazına çökerim tekme tokat dalarım. Şu an gidip parçalamak istiyorum o rezili. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Mecbur olmasan durmazsın bu koşullarda o iş yerinde. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ona ne ya saçından parfümünden kılığından kıyafetinden. Kadın sanırım üstün. Kesinlikle seni deli gibi kıskanıyor çekemiyor böyle saldırıyor çemçük
sağol canım.4 senedir çekiyorum.3 tane kadınlardı.şimdi bi tanesi başka bankaya geçti.bi de giderken bana diyo ki öğrenmek istediğin bişey varsa sor anlatayım sana.
halbuki ben bişey sorunca" şuraya bak öğren,öncekilere bak öğren,daha önce söylemiştim not al ordan bak" diye beni azarlıyodu.
herkes "nasıl sabrediyosun onlara" diyo.orayı sen tek başına idare ediyorsun onlar bütün gün facebookta yorum yapıyola,sigaradan bu yana gelmiyolar boşa para alıyolar diyo.ben de mecburiyetten burdayım.eşim işleri düzene soksa,paradan sıkıntı olmasa hiç durmam.
arkadaşlarım da sen güzelsin.onlar 40 yaşına dayandı hala bekarlar sen evlendin o yüzden seni kıskanıyorlar ondan yapıyolar diyo.ama ben zaten yeterince ezildim hala ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum.
Bunların hesabını ahirete bırakıyorum.İnşallah iyi bir iş bulursam bunları yüz üstü bırakıp kaçıcam burdan.4 sene okudum 3 kuruşa çektiğim eziyete değmez.Bakalım ben gidince nasıl idare edicekler.Beter olsunlar ne yemeğe ne sigaraya çıkamasınlar da göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?