Anlatayım da içimde kalmasın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Merhaba bayanlar
İki gündür kayınvalideme söyleyemediklerimi buraya yazayım da içimde kalmasın :KK70::KK70:

Geçen cuma temizlik için abla geldi, zaten evde biri var kayınvalidem de gelsin kızımı görsün hem de ona bırakılan eşyalarımız vardı onları da getirsin istedim.
Kayınvalidem geldi saat 1 gibi kızımla oynamaya başladı. Yemek söyleyeyim mi biz acıktık istersen sana da söyleyeyim dedim ben yedim az önce dedi. Ablayla kendime söyledim yemek hemen geldi saat 13:20 idi
Senle oyun oynarken biz yiyelim olur mu sonra ana kucağını mutfağa taşı hem yemek ye hem kızla ilgilen olmasın dedim tamam tamam siz yiyin ben oynarım dedi
5 dk geçti geçmedi içeriden uykusu geldi galiba ben de gideyim artık dedi, bi 5 dk daha oyalar mısın hemen hızlıca yiyeyim dedim
5 dk geçti Chek bebeğin çok uykusu geldi gel uyut sen (Ben gideyim demeye getiriyor, kızımın uykusu yok çünkü uykusu gelince mızmızlanıyor) Tamam dedim geliyorum hemen kalktım baktım çocuk gayet keyifli oynuyor
Sen geldiysen ben gideyim artık tekrar işyerine dedi (İşi vardır ondan gitmiştir falan gibi bir şey yok ayrıntılı anlatamam ama o saatte işi yoktu eminim:) olsa gelmezdi bir de aile şirketi old için patrondan izin alma vs yok:))
Evden çıktığında saat 13:40 dı bir saat bile durmadı yani bizde

Gelelim asıl sinir olduğum şeye pazar akşamı da pazartesi akşamı da eşim annesini aradı kv habire torunumu az görüyorum, çok özlüyorum da böyle bir sürü şey söylüyor anlıyorum eşim çünkü anne geliyoruz haftasonu müsait oldukça ben de akşamdan akşama görüyorum napayım vs diyor ama ben nasıl sinir oluyorum
E be kadın gel dedim geldin, al torunun ilgilen dedim bu seferde kaçmaya yer aradın 10 dk zor durdun
Alıp telefonu "geldiğinde dursaydın başında madem çok özledin niye kaçtın" diyesim geliyor ama zor tutuyorum

Not: Eşim biliyor kaçarcasına gittiğini:D

Geldi kaçtı mı eşine annen geldi ama çok işi varmış kısacık kaldı bir yemek yiyimlik bile değil yemek ye dedim onu da yemedi vs vs diye anlatacaktım

Şikayet değil durum özeti

Görmüyorum deyince de eşin az Zeki ise bunu hatırlatıp söylerdi annesine

Su an uykusuzum ve sinir sistemim oyle cokmus bi halde okudum.

Sizde benim sartlarimda oldugunuzda bu yazdiginizi okuyun ve kvnizin numarasini cevirin.

Arkasi gelecektir.
Ihtiyaciniz olan tek sey uykusuzluk 5 sn cesaret.

Aman bunlar dert değil be. İsteyen gelir sever. Napalim yani. Amaaaaaannn.

Geldi kaçtı mı eşine annen geldi ama çok işi varmış kısacık kaldı bir yemek yiyimlik bile değil yemek ye dedim onu da yemedi vs vs diye anlatacaktım

Şikayet değil durum özeti

Görmüyorum deyince de eşin az Zeki ise bunu hatırlatıp söylerdi annesine

Eşim söylemesin boşver ağzı iyi laf yapmıyor saçma sapan şeyler söyler
Hafta sonu gideceğiz zaten der az görüyorum diye ben laf arasında söyleyeceğim onu bekliyorum :D

Su an uykusuzum ve sinir sistemim oyle cokmus bi halde okudum.

Sizde benim sartlarimda oldugunuzda bu yazdiginizi okuyun ve kvnizin numarasini cevirin.

Arkasi gelecektir.
Ihtiyaciniz olan tek sey uykusuzluk 5 sn cesaret.
Bende lohusayken açmıştım bir telefon , ey gidi :KK69:

Merhaba bayanlar
İki gündür kayınvalideme söyleyemediklerimi buraya yazayım da içimde kalmasın :KK70::KK70:

Geçen cuma temizlik için abla geldi, zaten evde biri var kayınvalidem de gelsin kızımı görsün hem de ona bırakılan eşyalarımız vardı onları da getirsin istedim.
Kayınvalidem geldi saat 1 gibi kızımla oynamaya başladı. Yemek söyleyeyim mi biz acıktık istersen sana da söyleyeyim dedim ben yedim az önce dedi. Ablayla kendime söyledim yemek hemen geldi saat 13:20 idi
Senle oyun oynarken biz yiyelim olur mu sonra ana kucağını mutfağa taşı hem yemek ye hem kızla ilgilen olmasın dedim tamam tamam siz yiyin ben oynarım dedi
5 dk geçti geçmedi içeriden uykusu geldi galiba ben de gideyim artık dedi, bi 5 dk daha oyalar mısın hemen hızlıca yiyeyim dedim
5 dk geçti Chek bebeğin çok uykusu geldi gel uyut sen (Ben gideyim demeye getiriyor, kızımın uykusu yok çünkü uykusu gelince mızmızlanıyor) Tamam dedim geliyorum hemen kalktım baktım çocuk gayet keyifli oynuyor
Sen geldiysen ben gideyim artık tekrar işyerine dedi (İşi vardır ondan gitmiştir falan gibi bir şey yok ayrıntılı anlatamam ama o saatte işi yoktu eminim:) olsa gelmezdi bir de aile şirketi old için patrondan izin alma vs yok:))
Evden çıktığında saat 13:40 dı bir saat bile durmadı yani bizde

Gelelim asıl sinir olduğum şeye pazar akşamı da pazartesi akşamı da eşim annesini aradı kv habire torunumu az görüyorum, çok özlüyorum da böyle bir sürü şey söylüyor anlıyorum eşim çünkü anne geliyoruz haftasonu müsait oldukça ben de akşamdan akşama görüyorum napayım vs diyor ama ben nasıl sinir oluyorum
E be kadın gel dedim geldin, al torunun ilgilen dedim bu seferde kaçmaya yer aradın 10 dk zor durdun
Alıp telefonu "geldiğinde dursaydın başında madem çok özledin niye kaçtın" diyesim geliyor ama zor tutuyorum

Not: Eşim biliyor kaçarcasına gittiğini:KK70:

Kv cocuga degil de sizle cene calmaya kahvenizi icmeye falan gelmis sanirim, baktiki evde temizlik var ortami begenmeyip kacti demekki :-) Onun beklentisi daha cok o koltukta bebegi hoplatirken siz cay servisi yapip hizmet edip annecim annecim diyip anlattigi konulardaki fikrine katilacaktiniz, olmamis ama :-)

Belki tuvaleti gelmistir belki sıkismistir belki aklına acil bisey gelmistir. Evde temizlikci var, yemek disaridan.. hala dert arıyorsunuz

Aklına acil bir şey gelse söyler aklıma bir şey geldi diye
Tuvaletimi her zaman kullanıyor, demek ki bir zora gelmemek var bunu sezdim ki konu açıyorum
Temizlikçi geldi, dışarıdan yemek yedik yazdığım asıl anlatmak istediğim şeyle ne alakası var niye bunlara taktınız??
Eleştiri kabul ederim ama maddi durumuma takacak yorum yazmanızı kabul edemem

konudan ziyade ne güzel evde yardımcı,dışardan yemekler söyleniyor,aile şirketi olan kv.
ohhh ne alaaa...

dert nerdee pardon da ???????

konudan ziyade ne güzel evde yardımcı,dışardan yemekler söyleniyor,aile şirketi olan kv. ohhh ne alaaa... dert nerdee pardon da

Allah allah bazen ayda bazen 2 haftada yardımcı alan tek ben miyim evime
Dışarıdan arada yemek söyleyen
Aile şirketi olunca trilyonlar uçmuyor havada, büyük küçük hepsine şirket deniyor
Allahım Sabancıymışım da haberim yokmuş

Back
X