- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
GafletMerakımdan soruyoum, evi damı varken, güzel güzel geçinirken, bir insan neden eşini aldatır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GafletMerakımdan soruyoum, evi damı varken, güzel güzel geçinirken, bir insan neden eşini aldatır?
Adam cinsel yönden aldatıldığını bilmiyor ki.Duygusal ve cinsel olarak bir erkek karisini aldatsa ne derdiniz ? Hata yapmis affet ve hicbirsey olmamis gibi evliligine devam et diyebilir miydiniz ? Hadi duygusali gectim bir hata diyelim ama cinsel yonden eslerin birbirini aldatmasi affedilir birsey degil. Kimse kizmasin ama ben esinehak veriyorum guven kirildimi tamir olmuyor. Buyuk konusmak istemiyorum Allah sasirtmasin ama esimi cinsel yonden aldatmis olsam o beni affetse de ben geri donmezdim bir daha yuzune bakamazdim yolumu ayirirdim.
Esinin diken ustunde olup boyle davranmasi cok normal. Alttan alin ve ustune gitmeyin umarim zamanla duzelir
Evi damı yoksa, guzel guzel geçinemiyorsa da aldatmaz. Gider bosanır. Rezilliğin, şerefsizliğin bahanesi olmaz.
Yalnız konu sahibi cinsellik yaşadığını gizlemiş.
Kocası bilse yine de affeder miydi?
Aldattığı için döven adam yattığını bilse öldürür müydü diye merak ediyor. Gerçi kocası ota b.ka dövüyormuş.
Adam cinsel yönden aldatıldığını bilmiyor ki.
Aynen öyle.Tencere kapak olmuşlar biz de burda boşa akıl yürütüyoruz
Kızlar selam. ilk açtığım konuyu biliyorsunuz.Eşimle o konuların üstünü kapattık ve bana gayet iyi davranıyor,aramızdaki herşey iyi.ne istesem yapıyor,bende öyle..şakalar espiriler çok güzel devam ediyorduk.
Dün beni annesi aramış bende evde süpürüyorum duymadım.Tam süpürgeyi topladım.teli elime aldım eşim kapıdan girdi. ver telefonu dedi. Al buyur ne oluyo dedim.Sen bi b*klar karıştırıyorsun dedi.süpürüyodum tam toparladım sen geldin dedim. Başta aklıma gelmedi iması.sonra beni şuan yapmadıgım bişey için suçlayınca delirdim...siz bana boşan bu evlilik gitmez vs diyordunuz(çoğunluk).. Ben yinede eşim beni affettiği ve aramızın düzeldiğini varsayarak devam ettim. Ama o an çıldırdım çünkü gerçekten bişey yapmadım...Bağrındım çağırdım ben gidiyorum senden de boşanıyorum dedim. Demez olaydımdelirdi kolumdan tuttu 'senı burdan bir Allah ın kulu alamaz,ölün çıkar ancak baban gelsin onuda kovarım..zamanında görüşmiycektin,,yapmıycaktın vs ' vs. demeye başladı..Ben sınırden ağlamaya başladım.bana ' yaptıklarına rağmen 1 dediğini iki etmedim bana bunu needen yapıyosun,Sana asla yapamıycagım seylerı yaptırdın bana' dedi. Kızlar ben bişey yapmıyorum dedikçe çıldırdı. Yahu üstünden sene geçmiş. Dört dörtlük davrandım. Ben daha ne yapayım ki. Akşamda ağlamaktan yemek falan hiçbişey yapmadım. Bişeyler almış gel yiyelim falan normal davranıyor ama çok gergin.
Muhattap olmadık gün boyu birbirimizle.Birazdan sakinleşsin istedim. Bu akşam konusmayı düşünüyorum.ne düşünüyosun ne istiyosun..yada ben bıraz annemlere gidiym yada sen git düşünelim. sonrasında bi karar alalım. ya bu konu sonsuza dek kapansın(bi yandan korkuyorum bunu söylemeye.. ya yaşadın yaşadın şimdi kapansın tabi der diye ) yada bitsin' demeyi düşünüyorum.sizce?
Herkese sevgiler..Yorumlar için teşekkürler..
NOT: ARKADAŞLAR BENDE HATAMI BİLİYORUM.BANA HAKARET EDİN DİYE AÇMADIM KONUYU..BEN HATAMI KABUL ETTİM VE TEKRARLAMADIM.DEFALARCA AYNI ŞEYİ YAPMADIM.AYRILIK OLMADI VE ŞUANDA DURUM BURDA.TAVSIYE İSTİYORUM SİZDEN.CÜMLELERİNİZİ LÜTFEN SEÇEREK KONUŞUN..