Anlatır mı sizce ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba herkese
Benim annem sevgilimle olan ilişkimi onaylamadı bir dönem bizde ona ayrıldık dedik ve devam ettik. Annemin o ara çok yakın olduğu bir arkadaşı vardı ben ona anlattım ayrılmadık dedim akıl verdi o da bana destek oldu yani bu süreçte. Bu kadın çok açık görüşlüydü sevgilin olabilir bu çok doğal senin annen çok hassas bu konuda dikkatli ol derdi.sonra kapattık konuşmadık daha da bu konu üzerine üzerinden bir buçuk yıl geçti bu kadın annemle küstü annemin olduğu ortamda durmuyor sebebini annemde bilmiyor ama öyle oldu. İş yerindeki kadınlardan laf taşıyan insanların yüzüne ayrı arkasından ayrı konuşan biri çıktı. Benim sırrımı da annemle olan ortak arkadaşlarına anlatır mı sizce ?? Ben bu kadına mesaj attım bir de annemle aranızda geçenlere üzüldüm umarım sorununuz en yakın zamamda çözülür ben seni hep bir teyze olarak gördüm dedim o da olur öyle şeyler sen yerini bil dedi. Ama gidip de tanıdığımız insanların yanında benim dedikodumu yapmasından çok korkuyorum.

Güncelleme:
Kadın beni vatsaptan engellemiş sebebini bilmiyorum ama sizce neden böyle biiey yaptı şimdi ?? İyice gerildim

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatabilir neden anlatmasın? İnsanoğlu korkunç bir varlıktır.
Ama şöyle bişey de var koskoca kadın benle mi uğraşacak hani kendi ortamında bulunduğu insanlar neyse de benim sırrımı anlatıp dedikodu yapmaz bence diyorum etrafındaki insanlar da ona der sen niye destek oldun

Ama şöyle bişey de var koskoca kadın benle mi uğraşacak hani kendi ortamında bulunduğu insanlar neyse de benim sırrımı anlatıp dedikodu yapmaz bence diyorum etrafındaki insanlar da ona der sen niye destek oldun

Anlatirsa annenizin arkasindan konusmaz gibi geldi bana. Aralarinda ne olduğunu anlamadik ama mesela annenizle karsilasirsa "senin kizin bile seni saymiyor, böyle böyle yapiyor" gibi laf sokmaya çalışabilir. Tehlikeli bir durumdasiniz ama sizin mesajiniza kötü bir cevap vermemiş. Yerini bil diyerek benim hakkimda kotu konuşma yoksa sirrini açıklarim gibi bir mesaj verdigini de düşündüm aslinda.

Yok ben senin teyzenim olur öylr şeyler sen bendeki yerini bil canımın içi dedi. Anneme neden tavır yaptığını da bilmiyorız

biz bunu nereden bilebilir ki. sessizce beklemekten başka çare yok.

annenle aranın bozulmasi onların sorunu, senin degil.. akli basında biriyse seninle ilgili olayı anlatmamasi gerek.

Yapadabilir
Yapmayadabilir
Sizin yaşınız kaç? Neden annenizin arkadaşına anlatma ihtiyacı duydunuz? Annenizin arkasından is çevirdiğini neden arkadaşı bilsin? Bu annenizi küçük düşürür. Hoş bir davranış olmamış sizinki

Evet olmadı ama o kadında bana böyle demedi destek oldu ne olursa olsun senin yanındayım dedi

Annenizin konusu açılırsa eğer sağda solda “şu filancanın kızı kendisine anlatmıyor kızı bana anlatıyordu şöyle böyle” diyebilir. Herşey beklenir.

Yaşın kaç ki?
Annen ne diyebilir öğrense ilişkini?
Ayrılamadık seviyorum dersin biter istememe sebebi ne ki
Annemin o zaman istememe sebebi benim üniversiteye hazırlanıyor olmamdı. Şiödi olsa bişey demem diyor ama bi kere sevmedi sevgilimi.

Dedikoducu insanların çoğu zaten bunu asla beklemediğiniz insanlardan çıkıyor. Ya da bana öyleleri denk geldi, bilmiyorum. Yerinde olsam çok güvenmezdim. Annemle konuşmayan kadınla muhabbeti daha fazla da sürdürmezdim, sonuçta annenin arkadaşı. Kadın senin bu yakınlığını, annenin dedikodusunu yapmak için bile kullanabilir. Kızı bile onunla değil benimle dertleşiyor gibi... Belki de öyle biri değildir ama ihtimalleri düşünüp, temkinli olmakta fayda var. Annenin kulağına başkasından gitme ihtimaline karşı, önce sen anlat.

Yok ben senin teyzenim olur öylr şeyler sen bendeki yerini bil canımın içi dedi. Anneme neden tavır yaptığını da bilmiyorız

Tamam o şekilde söylediyse size " sen merak etme benden laf çıkmaz " demiş. Söylemez diye düşünüyorum. Bu arada siz de çok takmayin, evet ortaya çıkarsa annenizle aranizda epey sorun olur hatta güven problemi oluşabilir ama anneniz artık o kadar karsi değilmiş sanki. Siz sevgilinizle şu an hala birlikte misiniz? Hala birlikteyseniz annenize kendiniz alıştıra alıştıra soyleseniz de risk ortadan kalksa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…