Anlatır mı sizce ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatacak olsa coktan anlatırdı
yazdıgınız mesaja da guzel yanıt vermıs zaten
olur oyle ınsanlar arasında yanlıs anlasılmalar gergınlıkler
annen hayırdır aramızda sorun mu var neden soguksun dıye sormadıgı surece belkı hıc barısmazlar belkı de ben sana kırıldım der kendısı gelır gerı annenle barısmak ıcın barısırlar bılınmez
ama kadının derdı sızın erkek arkadasınızla alakalı konuyu hatırlamayacak kadar buyuk bellıkı hıc bırsey dememıs bunca zaman
oyuzden korkmayın bence

Korkma korkma anlatmaz anlatırlar kendi değerini düşürür. ..biz annelerin dünyasında bu o kadar önemli bir bilgi değil merak etme ☺Zaten inkar eder geçersin
Bu kadın insanların yüzüne başka arkasından başka davranan biri annemin dediğine göre ve iş yerindeki kadınkar hakkında sürekli dedikodu yapıyormuş. Beni de malzeme olarak kullanmasından korkuyorum illa ki annemin dedikodusunu da yapmıştır o şöyle biri felan demiştir ama bu sırada beni de malzeme etmesinden korkuyorun

Annem sormuş ama bişey dememiş henim kendi içsel sorunlarım demiş. Bana karşı iyiydi ben ona mesaj atıp annemle aranda ne geçti bilmiyorum ben üzülüyorum seni teyzem olaeak gördüm dedim canımın içi olur böyke şeyler sen bendekü yerini bil de dedi bana. Ama annem duyarsa çok büyük olaylar çıkar ondan korkuyorum

baska kadinlara anlatsada o kadinlar annene anlatmaz cünkü dedikodunun en temel kurali,
herkes herseyi bilir kimse kimseye bisi caktirmaz.

kullanabilecegi bir durum olsa coktan anlatirdi henuz yok o yuzden aranizi iyi tutuyor. laf tasiyan insanlara zerre guvenmem.

kullanabilecegi bir durum olsa coktan anlatirdi henuz yok o yuzden aranizi iyi tutuyor. laf tasiyan insanlara zerre guvenmem.
Yani aslında eline bunu kullanacağı xaman geçti ama inanın benim ona anlattıklarım onun için öyle doğal sıradan bişeydi ki bana destek oldu. Benim kızım özgür bir şegirde istediği gibi büyümeli dedi bana

bence annene anlatmalisin anneler affeder sonucta.. hic bilmeyecegine eminsen anlatmana gerek yok ama bu durumda annenin bilmesi tarafindayim..belki fikir catismasindan dolayi aralari bozuldu..

Bana annen suçlu gibi geldi aralarındaki atışma sebebi.
Nebileyim öle hissettim.
Anlatmaz merak etme.
Hem anlatsa nolurki eninde sonunda öğrenmicekmi yine.
Sonsuza kadar habersiz yaşamıcaksınız heralde.

Teyze olarak gördüm diyorsun annenin eski arkadaşı yani annen yaşında. Neden böyle şeylerle ilgilensin yani senim durumlarınla? Bana pek mantıklı gelmedi anlatmaz bence kimseye birçey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…