- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 45
Aman allahım o görevli nasıl olur da seni tanıyamaz ve kimlik sorar böyle bir hataya nasıl düşer.
Zatı şahanelerini tanımyan bir kişiye derhal haddi bildirilmelidir.
Arz ederim.
abartmayın artık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman allahım o görevli nasıl olur da seni tanıyamaz ve kimlik sorar böyle bir hataya nasıl düşer.
Zatı şahanelerini tanımyan bir kişiye derhal haddi bildirilmelidir.
Arz ederim.
inş inş işten atılırsa nasıl bir kul hakkına girmiş olacağım tahmin bile edemiyorum![]()
ay şu an çok kötü oldum gerçekten...![]()
ben gerçekten kendini beğenmişlik, ego patlaması, emniyet müdürüne sırtımı dayamak değildi amacım..amacım kendimi yanlış anlaşılmalara karşı korumaktı ama bir asılmadığım kaldı..bazı üyeler çok kırıcı konuştu, kalbimi öyle kırdılar ki anlatamam..ben buraya sizlerden fikir almak istedim çünkü danışabileceğim kimsem yok şu anda ama keşke konuyu açmasaydım..ne deyim kırdığınız yerden kırılırsınız, benim için de geçerli..insan hata yapar, anlar ve özür diler..kimsenin haddi değil kırmak , bizim din, ahlah her neyse kırmak değil yol göstermek..ne deyim Allah içimi biliyor..
abartmayın artık...
Yahu memurlugun oyle kolay kolay atamazlar ıscı memur hakları dıye bır sey var o yuzden uzulme sozlu uyarı alır bı tek ne olabılırkı baska !!!! Kımlık sormadın dıye yada ıcerıye gıren mısafıre kotu davrandın dıye ısten fılan atmazlar uzulme bostan yere yarın. Normal her zamankı gıbı gene ozel dersıne gıt. Basın dık olsun
Zaten. Sende kımlık sorsa gosterırdım dıyosun burda durumu zorlastıran benım fıkrım. Gayet net bellı sende daha uzulme bısıcık olmaz
Ben sana ne yazıp yazmayacağın konusunda akıl verdim mi sen kendi işine bak.
Cinse bak
ablacım bi rahat olsana, niye kendini yedin bitirdin ? hata ne imiş anlamadım ki? işler senin düşündüğün gibi duygusal gelişmiyor, bir şey yok olan. hatta onlar konuyu kapattı sen hala tasa içindesin, senin gibi günde kaç olayla karşılaşıyorlar hayatım. rahat ol rahattt...
Cinse bak
Sizin gibiler ancak kodaman birinin arkasına saklanıp görevini yapmaya çalışanlara artistlik yaparlar.
Cinse bak
Sizin gibiler ancak kodaman birinin arkasına saklanıp görevini yapmaya çalışanlara artistlik yaparlar.
inş canım. uyarı falan da almasın hata bende..
içime çok oturdu Karyatid anlatamam..olay sadece bana bağırdı diye gelişti yoksa ne diye kimliğimi göstermeyim, kimlik elime mi yapışacak sanki...ama ne ego kaldı ne de beğenmişliğim..
olur canım bakarım seni mi kıracağım, hiç merak etme : ))
yineliyorum:
abartmayın artık...
: )) cümle sonradan eklenmiş.
bekleyim mi daha cevap yazmak için, aklın sonradan geliyor, belki cümle eklersin :)
: )) cümle sonradan eklenmiş.
bekleyim mi daha cevap yazmak için, aklın sonradan geliyor, belki cümle eklersin :)
ya olay bana kimlik sorması değil ki ben mi anlatamıyorum..olay kimliği sorarken BAĞIMASI. yoksa ne diye göstermeyim..biri size bağırarak kimliğini ver dese herkesin içinde emin ol sende benim gösterdiğim tepkiyi gösterirdin..
... bugün yine her zaman ki gibi kimseye bakmadan tam aşağıya inecekken,bayanın biri- sert bir şekilde- bana seslenerek buyrun,nereye iniyorsunuz böyle dedi, bende şakayla karışık "offf bıktım artık bir gün kimlik sorup ertesi gün sormamak" diye, keşke demez olaydım..
kadın sert bir ses tonuyla "size kimlik sormak zorundayım, sizi tanımıyorum burası da yol geçen hanı değil, ver kimliğini" dedibende bir şey demeden verdim..
konunun başında bağırdı, yazmamışsınız. -sert bir şekilde- diye tanımlamışsınız.
bu tür bir olay başıma gelmedi.
ben bu tür kurumlara girerken, kimliği daha yanlarına gitmeden çıkartırım,gideceğim yeri söylerim. hemen işleme başlarlar(kayıt,ziyaretçi kartı vs). direkt içeri girmem.
diyelim ki girdim, benden sert bir şekilde kimlik istediler, o şekilde cevap vermem. cevabın çok tuhaf gerçekten. yanlış anlama ama, küçük şımarık kız çocukları gibi cevap vermişsiniz. oflamak, bıktım demek... derse giden biri değil de, ya personel, ya da aileden biri gibi sizi tanımasını beklemisiniz gibi... yazdıklarınızdan anlaşılan o...
karyatid lütfen cevap yazma, bırak kendisi sanki muhteşem hiç hata yapmayan biri de..
%99 ile % 1 oranları vardı bir ara onlara ne oldu ki :)