anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

adamın ihtiyacı yok gurur okşamasına..böyle şeyleri aşmıştır bence..belki gerçekten de bayan sorunludur yoksa ne diye bana böyle bir açıklama da bulunsun ki dediğiniz gibi alt tarafı çocuğunun özel hocasıyım..

: )) şekerim, kaç yaşında statüsü ne olursa olsun herkesin gururunun okşanmasına ihtiyacı vardır, hele ki bir erkek genç bir bayanın karşısında bu fırsatı yakalıyorsa kral olsa dahi kaçırmaz.
egomuz azıcık okşansa fena mı olur, bu da güzel bir fırsat.
aklına kötü bir şey getirme tabiki, bir şey yapacağından değil, anı değerlendirmiş fikrimce.

tarın bence ilk iş müdürü arayıp bunu yapmamasını rica edin. vicdan azabı çekmemek istiyorum . lütfen dünkü olayı unutun deyin.

Çok utanıyorum ya, ben oraya ne güzel işimi yapıp dönüyordum. bayandan kesinlikle özür dileyeceğim

işte ne bileyim keşke öyle yapsaydım ama biri bana bağırınca hazmedemedim demek ki birde herkesin gözleri üzerimizde oldu bir anda, bende bozuldum..

Sağlık olsun,olan olmuş artık yapıcak birşey yok.İşinden olmaz ama ya sadece özel ders verdiğiniz çocuğun babası kimlik bakmanıza gerek yok diye uyarır o kadar.
Ben birçok kere şahit oldum en basitinden yengem sesi kalındır birde yüksek sesle konuşur arada konuştuğumuzda sanki bağırıyormuş gibi çıkar ses.O da öyle olabilir veya kötü birşey yaşamıştır o gün morali bozuktur yanlış anlamayın böyle birşey varsa bile bunu sizden çıkaramaz tabiki ama bazen tolerans göstermeliyiz bizimde her saatimiz her saatine uymuyor :)
Özel ders verdiğiniz çocuğun babası konusuna gelince ne bileyim bana abartılı geldi söylediği sözler.'Sizin endişelenmenize gerek yok ben söylerim kimlik konusunda bir daha sorun çıkmaz' deyip kesebilirdi ama beyefendi size kimse böyle yapamaz tarzında konuşma bana saçma geldi.Kendi hakkında neyi kanıtmak istesin ki emniyet müdürüymüş zaten :/ Siz yinede tedbirli olun erkek milletine güven olmaz.

Son düzenleme:
kadını görmezden gelmiyorum ki 1AYDIR TAKINDIĞIM HALİ TAKINDIM, ÇÜNKÜ 1 AY BOYUNCA KİMSEYE KİMLİK GÖSTERMEDEN İNİYORDUM AŞAĞIYA..

ama işte o kadın bunu bilmez. siz yanından geçip aşağı inmeye kalkınca oda doğal olarak bunu düşünmüştür. bakın empati yapalım. siz kadının yerinde ollun. kapıda görevlsiniz
ve biri sizi görmeden direkt geçiyor ve merdivenlerden inmeye kalkıyor. ee demezmisiniz ben burada neciliğim. hadi onu geçelim o kişiyi durdurmak için sertçe uyarmazmısınız.

Çok fazla yorum yapılmış, hepsini okuyamadım, son durum nedir bilmiyorum ama, etki - tepki olayı olarak yorumladım ben bunu. polis memuru işini yapmış, ben sizde suç buldum ve bunu şımarıklılık olarak gördüm. öyle sert tepki vermeniz çok yersiz olmuş.

günümüzde otoparkçıların, ispark görevlilerinin bile kendini polis sanıp her şeye diklendiği bir zamanda, ve ayrıca bunca polis karakolunda saldırıların olduğu zamanda, sizin polislerle dolu bir yere girerken yapmış olduğunuz şımarıklılığa karşılık polis memurunun sert tepki göstermesi bence çok normal.

bazen polisler görevini yapsa bir dert oluyor, yapmasa başka dert oluyor..

bir daha gittiğinizde görürseniz o memuru bir gülümseyin, hatrını falan sorun bence. hatta kusura bakmayın derseniz daha iyi olabilir.

Çok utanıyorum ya, ben oraya ne güzel işimi yapıp dönüyordum. bayandan kesinlikle özür dileyeceğim

olmuş artık. sizin bunu düşünmeniz bile güzel bir şey. olmuş bir şeyi de düzeltmek bizlerin elinde... sizde bunu yapabilirsiniz. herşey tatlıya bağlanır. önemli olan bunu istemek.

Son düzenleme:
yorumları okumadım ama ben maalesef yerini hazmedememiş mevkii sahiplerine has tepkiler gördüm...bahsedilen 3 kişide de ve bence en az suçlu görevini yapmak isterken "off" gibi bir tepkiyle karşılaşan kapıdaki görevlidir...bir arkadaşın söylediği gibi cumhurbaşkanı da olsanız o tarz yerlere girerken istendiği takdirde oflamadan kimliğinizi göstermek zorundasınız...

emniyet müdürünün tavrı çok çirkin...ayrıca siz neden kimlik göstermiyorsunuz ki orda çalışan bir personel değilsiniz...

sen müdürün çocuğuna ders veriyorum diye bi havadasın oda polisim diye bi havada birbirinizi bulmuşsunuz işte onun yerinde siz olsanız sizde aynı şeyi yapacaktınız sizin yerinizde o olsa oda aynı şeyi yapacaktı al seni vur ona işte :)

siz kendinizi fazla kaptırmışsınız..kimse sizi tanımak zorunda değil ve kadın görevini yapmış siz durduk yere tepki vermişsiniz ilk anda ...birde gidip anlatmışsınız ve kadını zor durumda bırakmışsınız ..ben lojmana yani kendi evime her geliş gidişimde kimlik göstermek zorundayım! tabi soracaklar ..inşallah kadının başı derde girmez

gerçekten sizi çok ayıpladım yaptığınız resmen kapris adamın kızına özel ders veriyo olmanız oraya elinizi kolonuzu sallya sallaya girebileceğinizi görevini yapmaya çalışan birinede of puf etmenizi gerektirmez bayan etkiye tepki göstermiş ve sizin tahrikiniz dolayısıyla son derece haklı üstüne üslük bide gidip şikayet etmişsiniz bu nasıl bi ego anlamadım yani bayana birşey olmasa bile en azından azar işitir canı sıkılır ve hiç yoktan kul hakkına girmiş olursunuz.Afedersinizde ben yakıştıramadım.

Bence baya simartmislar sizi orda, tabiki göstermelisiniz kimliginizi sakadanda olsa bir polise böyle konusmaniz saygisiz bide sizi tanimayan sizin tanimadiginiz biriyse..

Bunu mehmet bey'e de sikayet gelirse anlatsaydiniz resmen bana laf gelmesinde kadina ne olursa olsun gibisinden olmus..

siz üslubunuzu koruyamamışsınız ki kadın mahalle azıyla konuşuyor diyesiniz. sizinde tavırlarınız o yönde.
kimseden saygı görmemişsiniz galiba orda müdürden dolayı gördüğünüz saygı, sanırım bu hale getirmiş sizi.
çocuk gibi şikayet etmişsiniz birde çok haklıymışsınız gibi.

Görevini yapmak zorunda olan memura saçma sapan şaka yapan sizsiniz. O memurun başına neler açabileceğini bildiğiniz halde emniyet müdürüyle konuşan sizsiniz. Özür dilemesi gerekende SİZSİNİZ!!

Aferin sizeeee tebrik ederim ne kadar güzel yapmışsınız dememizi mi bekliyorsun.

Yaptığın çok ama çok yanlış, sana güzelce kimlik sormuş ve sen oflayıp puflamışsın. Buna hakkın yok, senin alnında müdürün kızına beleş ders veren kız, sakın kimlik sormayın mı yazıyor.

Hangi kuruma girersen gir artık mutlaka kimlik soruluyor, helede bu emniyetin her hangi bir birimiyse.

Artı o müdür de sana bayağı bir hava sallamış olsa gerek, bayan orada işini yapmış, müdür çıkarı için kimseyi işinden ve yerinden edemez.

bızde kımlıkle bıyerlere gırıp cıkıyoruz.2dk once cıksam bıle 3.dakıka yıne kımlık gosterıyorum guleryuzle.kı kımlık gosterdıgım kısıler esımın altında calısanlar ve muhtemelen benı tanıyorlarda.onlara fırsat vermeden ben cıkarır gosterırırım zor ıs degıl.herkes ısını yapıyor orda.dıyelımkı ben gostermedım oda sormadı tanıdıgı ıcın.baska ust duzey gorevlı gordu.tanıyorum lafını anlarmı sızce.baskalırının ısıyle oynamak yada fırca yemesını saglamak bana gore degıl sanırım sıze gore.ayrıca gırıs hakkınız olmayan yere gırmeye baslayınca ınsanlarda kıbar davranınca kendınızı ne zannettınızkı.cok ayıp ve kotu davranıs sergılemıssınız.bırakın ogretmensınız bızler kocamız kardesımız orda calıstıgı halde oyle davranmıyoruz.ınanın okuyunca cok sınırlendım gıdın sız ozur dıleyın yaptıgınız hatayı duzeltın kul hakkı olmasın ustunuzde.benım yorumum bu herkes kendıne yakısanı yapmalı dıyorum ne yapacagınıza sız karar verın artık

olayı okudum ve bence siz hatalısınz herkes sizi tanmak zorunda değil . kimlik sorması onun görevi orda nöbet tutuyor bayan. siz bence biraz havaya girmissinz eminyet müdürünün çocugun aders veriyoum diye . ne simdi amir çağırıp memuru niye kimlik sordun be gafil mi diyecek güldürmeyin kendnze

Hem ilk 'laubali' cevabınızla, hemde anlatmakta hatalısınız.
Özel ders öğretmeni olmanız koca bir kurumdaki herkesin sizi tanıyacağı anlamına gelmiyor.
Kaldıki kimlik göstermek meşakatli bir iş olmasa gerek en fazla 1,2 fermuar açılır topu topu 25 gr olan celatinle kaplanmış bir kağıt gösterilir.
Bunun için ''offfff'' derseniz karşınızdaki görevlide size ''offfff'' demek hakkına sahibtir.
Sonuçta saygı hakedilir.
Eğer bu durumdan ki hiç sanmıyorum, sırf çocuğuna özen göstermeniz için size mutlu gülücükler saçan nazik emniyet müdürümüz o kızı kovarsa(ki tam geçerli bir mazaret belirtmeden memuru işinden edemezsin) vebali sizin üzerinizdedir.
Saygılarımlar:42:

canım düşün ki 1 ay boyunca kimliksiz giriyorsun ve bugun sert bir sesle size müdahale ediliyor, tepkiniz nasıl oldurdu? olay daha ben "of" demeden gerçekleştı..

Valla güzel arkadaşım benim eşim de emniyet personeli önce onu belirtiyim de.

8 yıldır geçtiğim yolda 8. yılda polis en az 50 arabanın içinde beni durdurdu. Ehliyet, kimlik, ruhsat vs. hepsi istedi (ki bir hatam yoktu, genel sorgulama yapıyormuş) polis arabasına gitti 5 dk. bekleteceğim sizi hanımefendi dedi.

Bende bekledim arabamda, geldi çok teşekkür ederiz, zamanınızı aldık dedi.

Yok önemli değilde merak ettim neden 50 ye yakın sürücü içinde beni durdurdunuz dedim, kusura bakmayın benim eşimde emniyet personeli sadece merak ettiğim için soruyorum dedim, oda anlattı genel kontrol bu dedi, günde bilmem kaç arabayı ve sürücüyü kontrol etmemiz gerek diye de güzelce anlattı.

Demem o ki bende başta benim eşimde polis neden durdurdun diyebilirdim ama demedim, çünkü bariz adam orada iş yapıyor.

O sana kimlik sonran kişi de orada iş yapıyor iş, ötesi yok bunun, kim olursan ol, kimin tanıdığı olursan ol göstermek zorundasın kimliğini, bu hem senin can ve mal güvenliğin için, hemde karşındakilerin için.

Artı konunun sonlarını yeni okudum, özür dilemek istediğini yazmışsın.

Bende isabetli bir karar olur.

hatalısın.kadın seni tanımak zorunda değil, ayrıca iç işleri bakanı bile olsan kimlik istedilermi göstereceksin, hiç itiraz etmeden.

Back
X