Nasıl bakar telefonuna ya..benim kırk yıllık arkadaslarım bile bakmaz.bu cahil kimseyi uyar
Nasıl bakar telefonuna ya..benim kırk yıllık arkadaslarım bile bakmaz.bu cahil kimseyi uyar
Numara kayıtlı olmadığı için acil olduğunu düşünüp açmıştır da
Siz neden kaydetmediniz
Numarasi neden kayitli degil ben buna takildim?
ben eşim lavobadayken aynı numaradan ard arda çalan telefonuna bile bakmıyorum eşim olduğu halde,ne hakla sizin telefonuza cevap verebiliyor.haddini bilmez ,lavobaya gitmişsiniz alt tarafı ,acil bir şey olsa bile en fazla 5 dk ya gelip geri arardınız numarayı.
Bence de en doğrusu özelinizi işyerinde anlatma. Ben nişanlanana kadar kimseye söylemedim. Hem de ablasıyla aynı iş yerindeydik o da kimseye söylemedi. Nişanlanınca herkes şok. Siz ne sır saklarmışsınız dediler. 2 yıl saklamıştıkKizlar ya bugün tam anlamiyla rezil oldum
Is yerinde telefonum sarzdaydi. Lavobaya gittim. Is arkadasim, benden hem yasca hem de konum olarak daha büyük bir hanim vardi odamda.
Sevgilim aramis üstüste bir kac kez.
Sevgilimin numarasi da kayitli değil sadece numara olarak görünüyor.
O da acil bir durum herhalde deyip açmis. Tabi erkek sesi... normalde cok gorusmedigimi bilir. Odaya bir geldim bana gülüyor :/ Anlatti hemen kimdi falan diye sordu. Arkadasimdi dedim. Insallah bir sey olunca haber veririm sizlere de dedim. Ayrinti vermek istemedim. Sevgilimin annesiyle daha önce ayni is yerinde calisiyorlardi ve birbirlerinden hiiiic hoslanmadiklarini biliyorum. Ayni sektör hale bakin herkes birbirini taniyor
Is yerinde sadece yöneticimiz biliyordu bir iliskimin olduğunu. O da hem annemle hem sevgilimin annesiyle yakin arkadas oldugu icin biliyordu. Kayinvalidecigim sagolsun bizim kiza birlikte gidelim de annesiyle arayi sen bul dedigi icin biliyor yöneticimde :)
Yani o hanima dedim normalde cok hoslanmam telefonuma bakilmasindan ama neyse dedim. Tavrimla belli ettim ama suratimda kıpkırmiziydi. Hem utandim, hem de durumdan hoslanmadim.
Sevdigim tecrübelerinden faydalandigim birisi ama yine de özelimi is yerinde paylasmayi gercekten sevmiyorum.
Anlatayim da gecsin icimdeki dert dedim sadece..
Valla kayıtlıda olsa ,kayıtlı olmasada kimse benim telefonuma bakamaz arkadaş.Hele kayıtlı değilse hiç bakamaz ne alaka. Kayıtlı olmayan bir numaradan Acil ne olabilir. doktormuyum .Eşim kayıtlı ise ailemden gelen falan yada tanıdıklarına belki bakabilir ama onun dışında bence gıcık bir durum ..Yalnız hadi o açtı sevgiliniz ben sevgilisiyim mi dedi ne dediki açıklama gereği duydunuz. Bir arkadaş deseniz yeterli olmazmıydı.
Telefonunuzu masada bırakırken sessize alın. Böylece çaldığı duyulmamış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?