lorena aşırı kıskançlığın öğrencilerin bile diline düşmüş,ne tepki vereceğini bildikleri için dalga gecerek anlatmışlar
İlk olayda şüphelenmen olası ama sana kanıtlamış zaten ne olduğunu. Bu tamam.
Ama sınavda bir kız bayılınca onun hastaneye götürmüş olmasında ne gibi bi sakınca var anlayamadım?
Aa bu kız, olmaz ben nişanlıyım götüremem mi diyecekti saçmalık
Eminim sen böyle şeyleri çok sorun ediyorsun diye ben götürmedim demiştir sanada.
Bu kadar takıntılı olursan onu kaybedersin lorena.
Nişanlın çok sabırlı belli ki ama herkesin sabrı bir yere kadardır.
kıskançlığımdan öğrencilerin haberi bile yok ben bazen arkadaşlarıma bile anlatmıyorum olan şeyleri,ortada bi yanlış olmasa niye öyle desinler ki bilmiyorum artık
Yorum yapmadan önce şunu söylicem umarım başına bişey gelmez ve saçma sapan sebeplerden dolayı seni bi bayanın götürmesini beklemezler.
O kadar saçma sapan bi yorum ki o.
Ne yani kız bayıldı nişanlın götürünce ne yapmış oldu?
Aldattı mı?
Nişanlına göz mü koydular?
Ben de birini hastaneye götürmüş olsam elbette sonra durumunu sorarım.
İnsanlıgınız bu kadar mı kadın/erkek sınırlı?!
Önceki konularını okumadım, yorumum bu konu için.
Sen böyle aranızdaki herseyi anlatırsan millette üstüne gider işte böyle.
Anlatmazsan patlamazsın merak etme. Biraz oturup düşünsen geçer zaten.
İkinizin arasında olanları aynı ortamda bulundugunuz kişilerle neden paylaşırsın ki?
Bugün gelir sana söyler yarın ona. Sonra bu nişanlısına güvenmiyo bu ona şöyle yaptı diye laflar havalarda.
İlkokul flörtlerine cevirmişsin.
Avm ye kimle gitti ne yaptı bilmiyosun ama insanlara neden belli ediyoun nişanlına güvenin olmadıgını?
Millete neden laf veriyosun? Sen o cocugun her anlatıgına 'yaa öylemiymiş ee kim varmış' dersen zaten dediğim olayı yaşarsın yakında.
Nişanlın pek bi hatalı ama anlattıgın konuda değil, hep kendini sana kanıtlamaya çalışmasıyla tümden hatalı.
Ne demek arkadaşını arayıp ne yaptık diye sormak??
Aman Allahım.
emin ol haberleri var,yoksa sana gelip dalga geçerek anlatmazlardı.bazı şeyleri anlatmaya gerek yoktur,davranışlar gösterir
nişanlının yaptığı herşeyide başkalarıından duyman ayrıca sinir bozucu olmalı....
ben olsam kıskanmaktan öte kızardım...
alışveriş merkezine gittiklerini sana söyleseydi...
ögrencilerde patavatsızca konuştuklarında evet arkadaşlar biliyorum ne var bunda diyebilirdin...
Lorena bu adam sana ne yaptı da bu hale geldin ? Sorun sende degil sorun bu adamda. Bu adamda bi anormallik var
öğrenciler sana neden abla diyor ki ?
merak etme gölem yapıyorladır ve senin tepkilerin konuşma konusudur. sende keşke cevabı yapıştıraydın çocuklar işinize bakın diye. sevgilin aladatacak olsa avmye gitmezdi emin ol.
kız bayılmıştır götürmüştür bunda da bir sıkıntı yok ki
başta söyledklerinde haklısın ama
biri bana gelip nisanlımla bi kızı yada kızları gördüğünü söylüyo aynı durumda sen olsan hiç şüpheye düşmezmisin?
kim sakin kalabilir ki bu durumda?
yani tabiki kanıtlamaya çalışmalı bi yanlış yapmadıysa
bence senin kıskançlığın değil nişanlının başına buyruk yaşaması millete koz veriyo. sana baştan arayıp söylese nerde naptığını sende o çocukların ağzının payını verirdin seni bu duruma kendisi düşürüyo bide senimi eleştiriyo
Şüpheye düşmem ama merak ederim elbette.
Arar sorarım ama bunu 'seni yanında bi kızla görmüşler, kim o?' Gibilerinden değil.
Böyle hem itici hem kıskanç gözükürsün.
Erkekler detaycı olmazlar, aynı cümlenin başına bi canım kelimesi ve daha yumusak bi ses tonuyla konusursan çözersin.
Sen daha önce olası bi aldatılma şüphesine düşmüşsün yada yakalamışsın sanırım.
O yüzden bu kadar gerilmişsin.
Biri gelip bana bi kızla gördüm dese evet biliyorum derim. Bilmiyo olabilirim ama bunu o dedikoducuların bilmesine gerek yok.
Herkes laf peşinde emin olabilirsin.
Öğrencilerin dikkatini elbette cekiyo ve daha cok detay istiyolar. İlişkinizi dile düşürme ve nişanlını bıktırma derim.
İnsan neyin üzerine titrerse onunla sınav olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?