Anlatmazsam patlıycam

Aynen bizim üniversitede de Kenan hocamız vardı. Adam çok yakışıklıydı ama hiçbir yanlışı görmedik. En fazla kantinde oturur sohbet ederdik. okul bitince de evlendi ve hepimiz de çok sevindik. ama bi tane daha hocamız vardı ki tipsiz bişeydi çapkının tekiydi aksine

niyet neyse akıbet odur demişler. konu sahibi fazla zorlarsa olmayacağı varsa da olacak gibi.
adamın mutluluğu başkalarında araması muhtemel..

"Neden bayan hoca götürmüyor" diye kızan birine siz söyler miydiniz sınavda bayılan kız öğrenciyi? Adam haklı valla söylememekte.

"Neden bayan hoca götürmüyor" diye kızan birine siz söyler miydiniz sınavda bayılan kız öğrenciyi? Adam haklı valla söylememekte.
uyuşamıyorlarsa ayrılırlar yalanla gizlemekle ne kadar yürür ki. saklamak nereye kadar çözüm.

uyuşamıyorlarsa ayrılırlar yalanla gizlemekle ne kadar yürür ki. saklamak nereye kadar çözüm.

Benim o konuda bir yorumum olmadı ve kesinlikle haklısınız. Ben açıkçası çekemezdim bu boyutta bir kıskançlığı. Ki daha önce de ayrılmışlardı diye hatırlıyorum.
Ben sadece niye söylemiyor dediğiniz için dedim. Öteki olaylar neyse de "bayan hoca götürsün" lafı hakikaten çok şaşırttı beni.

Anlamadım nasıl o öğrencilerin böyle bir şey söylemeye cesaret edebilmiş anca bir şey görmüşlerdirki buna cesaret etmişlerdir evlenmeden önce çok iyi takip edin araştırın derim..
bak onun cep telefonuna ulaşabilirsen yani eline geçerse her oporotörün farklı bir numarası var vodofon 7000 buraya mesaj atınca otomatikmen internek şifresi hemen geliyor internet şidfresi al ve cep telefonunun ayrıntılı faturalarını incele ve çok sıkı takip et...evlenince geç kalmış olabilirsin evlenmeden kesin çok iyi araştır derim.
yoksa olmıycak bir şey olsa öğrenciler nasıl buna cesaret eder yada arkadaşların dediği gibi kıskançlığınız alay konusu olmuş...

Son düzenleme:
barıştınız mı siz eyvah eyvah bence ayrı iyiydiniz hatta ilk defa bu adam haricinde bi konu açmıştın neyse, öğrenciler seni kafaya almış kıskançlığımı bilmiyolar diyosun ama ille sözle belli edilmez kıskançlık bakışla hareketle huyunu suyunu belli edersin,tuhaf bi ilişki ne diyim

cocuk dediğin de 35 yaşnda ama aklı başnda değil
yakışıklı değil kendisi ortalama işte

bende anlatmamasını hazmedemiyrum işte

genelde hep öyle olur zaten yakışıklılarn adı çıkmaz tipsizlerin çıkar ayrı bi özgüvenlerimi oluyo nedir,benimkide yakışıklı filan değil yoksa ondada mı böyle bi durum var

bilmiorum nasıl cesaret edebildiklerini,normalde bakardım telefonuna kendi telim gibi ama bu saatten sonra bu kadar kavgadan sonra ayrıntılı olarak fatura bilgilerine nasıl bakabilcem ki..bakabilsem keske

3 gün boyunca msj attı attı cevap vermedım şimdi o da atmıyo artık,eskiden küstüğümzde hep mrk ederdm acaba napıyo filan diye şu an hiç mrk etmiyorum ama konuşmadığmz için de çok canım yanıyo çok

Ayyhh sistim...
Bir saglik sorunu oldugu zaman, bayilmak gibi, cinsiyete gore mi yardimci oluyoruz? Bak simdi ben bunu bilmiyordum ya!!!
Size soylememe sebebi, soylesedigi zaman bundan farkli bir tepki almayacagi icin...
Basta elestiri gelse de demissiniz, belli ki bu elestiriler hep geliyor size, peki neden diye hic dusundunuz mu?
Yahu bu kadar insanin vardir herhalde bir bildigi diye...
Birbirinize karsi, cevrenize karsi, ailelerinize karsi komik duruma dusunuyorsunuz haber vereyim...

ara ara açtığınız konulara bakıyorum da çok enteresan, karmaşık bir ilişki sizinkisi. bir de çok kıskançsınız, anormal derecede. bayılan kızı hastaneye götürmesinde nasıl bir sorun olabilir anlamadım ben. aranızdaki yaş farkı nedeniyle sevgiliniz kadar olgun düşünemiyorsunuz gibi geldi bana...

Her kavgada dünyanın sonu gelmiş gibisin, okurken şişiyorum. Konular hep aynı yerde dönüyor sayfalarca yazsak da, sen nasılsa barışacaksın her konuda ayrılcam bu defa aramayacak mesaj atmıyor vs.vs. diyorsun biz ne kadar akıl versek de uygulamıyorsun yine düzelip bi sonraki konunu açtığında ve sonrakilerde de aynı yorumları alacaksın Madem ayrılamıyorsunuz dünyayı birbirinize dar etmeden ilişki yürütün

lorena demiyim demiyim diyorum ama tutamıyciim daha fazla kızım sen baya kezban olmuşsun farkındasın dimi? o adam hala senden ayrılmamışsa aşkından gözü kör demek ki. tut o adamı bırakma bence kolay denk gelmez sana öylesi.

sevgilin mi çok yakısıklı sen mi çok çirkinsin acaba nedir bu özgüven eksikliğin? dünyadaki tek erkek seninki mi yahu niye diğer kadınları canavar gibi görüyosun. sürekli gereksiz bi kapris, yersiz bi kibir.. yani bazen o kadar saçma ki anlattıkların ciddiye alıp yorum yazdığım için bozuldum su an kendime forumu troller gibi bi halin var ama hadi bakalım:82:

nişanlınızdan önce bence siz kendi ruh sağlığınız için bir danışmanla görüşün ,kıskanmak kıskanılmak sevginin getirisidir,,ama fazlası??'' hiç bayan yokmuydu bayılan kızı götürecek'' bu fazlası işte emin olun bi sadice size zarar verir hadi şimdi bir küs bir barışık yürüttünüz,ve evlendiniz o zaman ne olacak bu adamın hiç mi kuzeni yeğeni yok bayan? mutlaka vardır size geldiler diyelim kız bi an eşinize espiri yaptı yada el temasında bulundu o evi yıkacaksınız sanırım.e insanları ne kadar kısıtlayabilirsiniz?onu da geçtim bir kızınız oldu diyelim yok artık demeyin hastalık boyutunda ise kıskançlığınız kendi kızınızı babasından kıskanırsınız..hadi nişanlınızdan ayrıldınız diyelim, başka biri olduğunda hayatınızda sil baştan yine devam.. bunun çözümü sizsiniz ,danışmanla görüşün lütfen kendi mutlu geleceğiniz için

ben de bugüne kadar ne hangi hoca hangi hocayla, hangi araştırma görevlisi kimle, ne duymuşumdur ne görmüşümdür. bi sürü gariplik var, öğrencilerle ilişkide de.

oooov ben 25-30 arası gençten bi araştırma görevlisi asistan falan sanmıştım. 35 yaşında adam için fazla dengesiz hareketleri var sanki nişanlının?

Lorena sen kac yasındaydın ?
Nisanlın 35 miş.Sende yeni okulu bıtırdıgıne gore taş çatlasın 24 falansın.
Adamın seni umursamaması,laflarını takmaması,seni kısıtlayıp kendı uymaması bu sebepten.
10-11 yaş az buz değil.
Çok erken nişan yaptıgını oncekı kıskanclık vol.53634323 konulu baslıklarında dıle getırmıstım.
Yine dıyorum erken erken erken.Bu kadar sorunlu bır ıkıskı ıcın hersey erken.
Konusmamanıza bakma yıne barısacaksınız ve yine kampus-okul-kıskanclık ucgenı altında baslıkla yıne geleceksın.
Üzülüyorsun.Üzüleceksin.Bırseylerı sen degıstırmedıkten sonra bu döngü böyle devam edecek.

Hayatımda bu kadar saçma ve hastalık derecesinde bir kıskançlık görmedim

lütfen yanlış anlama ama ruh sağlığın iyi mi canım senin ? adam öğrencisini hastaneye götürdü diye mi kıskanıyorsun ? hayır madem o kadar kıskançsın aynı ortamda çalışma bence... ruh sağlığın iyice gitmiş zaten elden azıcık kalanını da yitirirsin mazallah.

Ayrıl da kurtulalım artık. Boğuluyorum bunları okurken. Ama sen nasıl yaşıyorsun bu hayatı hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum sana gerçekten.

Çocuklar başta öylesine demiş. Sen onlara diyemedin mi sen kimsin bu ne cüret bana nişanlımı şikayet ediyosun diye. Ama çocuklara güven sorunun olduğunu hemen belli et. Ve dalgaya alın. Akademisyen olmak için fazla çocukça hareketler bunlar. Öğrenciler sınırını bilmeli. Ama hala neyin derdindesin sen. Bunların bir önemi yok tabi senin için.

daha evlenmeden böyle güvensizlikkkk
evlensenizde sürmez gibime geliyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…