- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
ne bilim ya bizim ünv.de de vardı bi serkan hoca genç bekar. fena da adam değildi hani ama üstüne atlamıyorduk adamın ya da odasına girip kendimizi kilitleyip çırılçıplak soyunmuyorduken ekstrem şeyleri söyledim belki ama bir kadın ne yapabilir ki elin adamına daha fazla? hollywood filmi mi bu arabasına iç çamaşırlarımızla saklanıcaz?
kantinde yanına oturur muhabbet ederdik en fazla, adamın da bi yanlışı yoktu hani o gözle bakmazdı hiçbirimize namusuyla gidip gelirdi. sevgilisi vardıysa o dönem ne yapmalıydı gelip bizim saçı başı yolmalı mıydı? normal şeyler bunlar bence, dayanamıyorsa ya nişanlı işini değiştirecek ya da konu sahibi nişanlısını...
ayrı dünyalarda gibisiniz. şehir dışından arkadaş gelmesi ve kız öğrencinin bayılıp sevgilinin onu doktora götürmesi çok günlük olaylar değil. hesap verme anlamında değil ama iletişim bakımından ikisini de seninle paylaşması daha iyi olurdu böylece öğrencilerden duyduğunda durumu bildiğin için şaşırmayıp size ne siz işinize bakın biliyorum, diyebilirdin. diğer yandan acaba her şeyi sorun eden biri misin de sevgilin sana söyleyip tartışmak istemiyor?
uyuşamıyorlarsa ayrılırlar yalanla gizlemekle ne kadar yürür ki. saklamak nereye kadar çözüm."Neden bayan hoca götürmüyor" diye kızan birine siz söyler miydiniz sınavda bayılan kız öğrenciyi? Adam haklı valla söylememekte.
uyuşamıyorlarsa ayrılırlar yalanla gizlemekle ne kadar yürür ki. saklamak nereye kadar çözüm.
nişanlını o kadar merak ediyorum ki...
nasıl bir çocuk çok mu yakışıklı, davranışları nasıl vs
yeminlen keşke imkanım olsa da sizi gizliden izleyebilsem. bu kadar kıskanıyorsun acaba cidden bi çekiciliği ne bilim deli yakışıklılığı falan var da kızlar rahat bırakmıyor mu yoksa senin paranoyaların mı yaşananlar çok ama çok merak ediyorum
ayrı dünyalarda gibisiniz. şehir dışından arkadaş gelmesi ve kız öğrencinin bayılıp sevgilinin onu doktora götürmesi çok günlük olaylar değil. hesap verme anlamında değil ama iletişim bakımından ikisini de seninle paylaşması daha iyi olurdu böylece öğrencilerden duyduğunda durumu bildiğin için şaşırmayıp size ne siz işinize bakın biliyorum, diyebilirdin. diğer yandan acaba her şeyi sorun eden biri misin de sevgilin sana söyleyip tartışmak istemiyor?
Aynen bizim üniversitede de Kenan hocamız vardı. Adam çok yakışıklıydı ama hiçbir yanlışı görmedik. En fazla kantinde oturur sohbet ederdik. okul bitince de evlendi ve hepimiz de çok sevindik. ama bi tane daha hocamız vardı ki tipsiz bişeydi çapkının tekiydi aksine
niyet neyse akıbet odur demişler. konu sahibi fazla zorlarsa olmayacağı varsa da olacak gibi.
adamın mutluluğu başkalarında araması muhtemel..
Anlamadım nasıl o öğrencilerin böyle bir şey söylemeye cesaret edebilmiş anca bir şey görmüşlerdirki buna cesaret etmişlerdir evlenmeden önce çok iyi takip edin araştırın derim..
bak onun cep telefonuna ulaşabilirsen yani eline geçerse her oporotörün farklı bir numarası var vodofon 7000 buraya mesaj atınca otomatikmen internek şifresi hemen geliyor internet şidfresi al ve cep telefonunun ayrıntılı faturalarını incele ve çok sıkı takip et...evlenince geç kalmış olabilirsin evlenmeden kesin çok iyi araştır derim.
yoksa olmıycak bir şey olsa öğrenciler nasıl buna cesaret eder yada arkadaşların dediği gibi kıskançlığınız alay konusu olmuş...
ilk olayda hala şüphelerim var belkide arkadaşıyla gittikten sonra yada önce bi kızla gitti..aldattğını düşünmesemde belkide kızlı erkekli bi grupla gitti ki bunu kabul edemem etmem
ben de bugüne kadar ne hangi hoca hangi hocayla, hangi araştırma görevlisi kimle, ne duymuşumdur ne görmüşümdür. bi sürü gariplik var, öğrencilerle ilişkide de.
cocuk dediğin de 35 yaşnda ama aklı başnda değil
yakışıklı değil kendisi ortalama işte
bende anlatmamasını hazmedemiyrum işte
genelde hep öyle olur zaten yakışıklılarn adı çıkmaz tipsizlerin çıkar ayrı bi özgüvenlerimi oluyo nedir,benimkide yakışıklı filan değil yoksa ondada mı böyle bi durum var
bilmiorum nasıl cesaret edebildiklerini,normalde bakardım telefonuna kendi telim gibi ama bu saatten sonra bu kadar kavgadan sonra ayrıntılı olarak fatura bilgilerine nasıl bakabilcem ki..bakabilsem keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?