evt üste çıkmaya çalışttı tartışırken ztn
onun bu lanet davranışları yüzünden oldu bunlar,ama ben bidaha ne ararım ne de kolay kolay barışırım başına buyruk yaşamak istiyosa defolup gitsin yaşasın şimdi
babamı ne nişana ikna etmek için ne kadar uğraştım ben neredeyse ters düşüyoduk şimdi nasıl anlatırım ben onlara çok içim acıyo
Sorun bu kızda degil. Gercekten degil. Bu hale bu derece gelmesini sağlayan su adamda sorun.
Ya kızlar duşunun sevgilinize bu kadar kıskançlık olayı yaşattığınizi. Hangi erkek size katlanır bu kadar ? Hangi erkek tepki vermez ? Bu abimiz birebir her olayda açıklama yapıyor üstelik. Yetmiyor etrafında kileri arıyor. Şahit gösteriyor.
Ya bu adam valla da normal degil anormallik var. Hatırlıyorum annesi de lorena yi arıyordu tartıştıklarında on kez aramıştı.
Yani hangi kayınvalide adayı tartısınca sizi on kez arar?
Bence bu adamda bi anormal durum var annesi de biliyor bunu. Bu kızın bu hale gelmesi avantaj olmus adam icin
birinci mevzuda öğrenciler resmen alay etmiş. belli ki gereksiz kıskançlıklarınız herkesin diline düşmüş. ikincisi ne de kusura bakma ama yuh artık dedim. bir insan rahatsızlanıyor ve nişanlın hastaneye götürdü diye sorun çıkarıyorsun. yani bu kadarı gerçekten akıl sınırlarını zorlayan cinsten. bak tedavi olmayı reddettikçe durumun daha da vahimleşiyor. artık neyi kıskansam diye arayışa girmişsin. milletin de eğlencesi olmuşsun.
inşallah hayırlısı olur hakkınızda allah islah etsinde yinede hayırlı bi yuvanız olur inşallah bunu diliyorum ama olurda ailelere açmak zorunda kalırsanız gelsin bi zahmet kendi anlatsın özür dilesin
Nisanlının haber vermemesi kotu olmuş ama kıskanclıklarını bildiği ıcın ve haber verdiğinde kavgaya donusturcegınden dolayımı acaba haber vermek istemiyor detaylı bılmedıgım ıcın bilemedim sımdı. Ama öğrencilerin bole bısey dedikleri zaan sana evet çocuklar haberim var sıkıntı yok dıyıp geçim lütfen. Bende öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim lise grubuydu cahillik dönemleri oldugu ıcın diğer öğretmenlerine yaptıklarını birbirlerine düşürdükleri cıft hocalarını boburlenerek anlattıklarını kendi kulaklsrımla duydum ve banada cogu defa anlattılar rehber oğretmen olmam dolayısıyla. Çocuklara bunların ne kadsr kotu bir davranış olduğunu anlatsanız bile onlar kendilerince eğleniyorlar verdikleri zararların farkında değiller. Çocuklara gülüp gevmelısın. Ha aynı ortamdaki arkadaşlarında diyorsa onlarada gülüp geç bu tur yerlerde kıskançlık hat safhada dedikodu almıs basını gıtmıs olur. Sen nısanlına güvendiğini vurgula surekli. Nişanlınlada oturup konuş canım ben daha ılımlı olacağım herkesin dilinde olmak istemiyorum artık ama lütfen bana bıldır gideceğin yeri de.
Erkek arkadaşınızla aranızdaki iletişimsizlikten kaynaklı sorunlar aslında temelde. Empati yapacak olursak ilk durumda bi çok insan buna sinirlenirdi..neden size haber verilmiyo.. yanlarında eşinden başka kız arkadaşları da mi vardı acaba.. oyleyse durum pek de masum ilerlemeyebilir... üniversitede gorev yeriniz sanırım bence öğrencilerle de mesafenizi çok iyi ayarlamalisiniz..malesef dedikodu ortamı çok oluyor
bilmiyorum artık fesatlık içinmi uyarmak içinmi o şekilde anlattklarını,bide cocuk diyorum koca 20 yaşnda insanlar yani
Cahil yas hocam daha. 20yas. Tabı cok olgunlarıda vardır ama insanın en deli çağları degılmıdır?
Tatlım kavgalarınız olmus tamam ama hani bitti yeter ne bu dedi mı bu adam sana? Yani ben kız halimle bir erkek bana bunu yapsa on kez boyle derdim.
Ayrıca tekrar ediyorum psikolojik olarak yıpranmanın nedeni tamamen bu kısının sana yaptıgı birsey. Birsey yapmasa sen boyle olmazdın ya o da suçluluk duygusundan bu sekilde alttan alıyor ya da baska birsey var
üniversitedelermiş ya bir de genç olunca kızların yaşı da küçük değil ondandır belki :dnişanlını o kadar merak ediyorum ki...
nasıl bir çocuk çok mu yakışıklı, davranışları nasıl vs
yeminlen keşke imkanım olsa da sizi gizliden izleyebilsem. bu kadar kıskanıyorsun acaba cidden bi çekiciliği ne bilim deli yakışıklılığı falan var da kızlar rahat bırakmıyor mu yoksa senin paranoyaların mı yaşananlar çok ama çok merak ediyorum
üniversitedelermiş ya bir de genç olunca kızların yaşı da küçük değil ondandır belki :d
ben de bugüne kadar ne hangi hoca hangi hocayla, hangi araştırma görevlisi kimle, ne duymuşumdur ne görmüşümdür. bi sürü gariplik var, öğrencilerle ilişkide de.ne bilim ya bizim ünv.de de vardı bi serkan hoca genç bekar. fena da adam değildi hani ama üstüne atlamıyorduk adamın ya da odasına girip kendimizi kilitleyip çırılçıplak soyunmuyorduken ekstrem şeyleri söyledim belki ama bir kadın ne yapabilir ki elin adamına daha fazla? hollywood filmi mi bu arabasına iç çamaşırlarımızla saklanıcaz?
kantinde yanına oturur muhabbet ederdik en fazla, adamın da bi yanlışı yoktu hani o gözle bakmazdı hiçbirimize namusuyla gidip gelirdi. sevgilisi vardıysa o dönem ne yapmalıydı gelip bizim saçı başı yolmalı mıydı? normal şeyler bunlar bence, dayanamıyorsa ya nişanlı işini değiştirecek ya da konu sahibi nişanlısını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?