Midemi bulandırdı bu söylediğin. Tüm konularını okudum hernekadar yorum yazmasam da takip ediyorum. Ama halasının 16 yaşındaki kızındandamı rahatsız oluyorsun sen yagerçekten hastalıklı bir düşünce bu. Daha çocuk o kız ve kuzen bunlar daha neler. Sapık mı senin nişanlın. İyileşmek istediğini söylemiştin (bence bu bir hastalık) ama ben bunu istediğine inanmıyorum. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam psikiyatriste gitmiştin ama sanırım bir etkisi olmamış. Allah nişanlının ve ailesinin yardımcısı olsun
Lorenacim dusunuyorum bak evet bazi konularda haklisin sevgilim bi kizi kucagina alip hastaneye goturse ben de kiskanirdim icten ice.Ama asla ve asla sevgilime bunun muhabbetini yapmazdim.Bu cok assagilayii bir sey ve hic bir sekilde bunun icin sevgilime kizma hakkini kendimde gormezdim.Senin sorunun kiskanmak degil 10 kadindan 5 i kiskanir kiskandigin durumlari ama hicbiri agzini acmaz cunku kendi kuruntulari oldugunu bilir.Halasinin kizini kiskanma muhabbetine hic girmeyecegim o konuda kesinlikle haksizsin...
ne yaptı ki Lorena ?
Yine canım sıkılıcak yine yargılanıcam belki ama anlatmasamda patlıycm çünkü anlatabileceğim kimse yok içime atıyorum şu an
bildiğinz gibi nisanlımla son kavgamızdan sonra benim annem ve onun annesi araya girdi ve barıstık.sonra yine olanlar oldu..geçen hafta son sınıfların final sınavında bende görevliydim sınaz bitti çıkıyodum arkadaşımla, o sınıftan bi çocuk var önceden tanıdığım,o geldi yanımıza abla çok iyi bi insansın dikkat et üzülmeni istemem dedi.
ben kaldım öyle noluyo diye devam etti,nisanlımın adı x olsun.abla x i pazar akşamı alışveriş merkezinde gördüm yanında kız vardı dedi bende o an başım döndü zaten ne diyosun diyebildm sadece,ya üzülme belki arkadaşıydı ama dikkat et dedi anlat dedim doğru düzgün ya işte bilmiyorum uyardım dedi çocuğun arkadaşıda geldi yanımıza haa evt x hoca oradaydı dedi hatta bize slm verdi dedi yaında biri vardı da el ele değillerdi dedi güldü.başka km vardı dedi 2 -3 kişi olabilirler diyolar gülüyolar yine en sonunda sinirlendim saçmalamayın dedim doğru düzgün anlat yada kes saçmalamayı dedim.çıkım ordan ama nasıl titriyorum sinirden arkadaşmda benii sakinleştiriyo..
gidip hemen sordum nişanlıma,evt o akşam arkadaşım alışveriş merkezini gezmek istedi onla gittik dedi(şehirdışndan arkadaşı gelmişti)sonra yanımıza eşi de geldi tanıştık sonra ben çıktım dedi.arkadaşını aradı sordu biz pazar ne yaptık nasıl oldu diye arkadaşıda aynen anlattı..ama yine kavga ettik tabiki o cocuk senden cesaret alıp saçmalıyo dedi,benimde içime şüphe düştü zaten..
ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki
oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.
bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem
mide bulandırcak bşy demedim ben.Allah nisanlımn ve ailesinin yardıcısdı mı olsun olayları bilip bilmeden böyle yorumlar yapmayın.
mide bulandırcak bşy demedim ben.Allah nisanlımn ve ailesinin yardıcısdı mı olsun olayları bilip bilmeden böyle yorumlar yapmayın.
Valla canım kusura bakma ama durum bu. Akraba/arkadaş/eş/dost gözetmeksizin her dişiden kıskanıyorsun nişanlını. Bu çok hastalıklı bir düşünce. Benim kuzenım benim kardeşimdir. BENİM İÇİN kuzene karşı duygusal yakınlık hissetmek hele ki herşeyi geçtim daha çocuk yaştaki birine koskaca bir adamın duygusal birşeyler hissetmesi mide bulandırıcıdır. Ben ailemden böyle gördüm. Biz kuzenlerimle yatarız, kalkarız, gezeriz, eğleniriz buna kimse karışamaz hiçbirimiz buna müsade etmeyiz. Çünkü biz kardeşiz. Olayları bilip bilmeden konuşmamızı istemiyorsan buraya bizden fikir almak için konu açmayacaksın. Herkes senin yazdıkların kadarıyla yorum yapıyor. Bu adamın senin güvenini sarsacak davranışları olduysa onu da yaz ki bilelim. Madem "olayları bilip bilmeden" diyecek kadar büyük olaylar yaşandı ozaman ne işin var bu adamla? Neyi zorluyorsun? Senin psikolojini alt üst edip, seni böyle hastalıklı düşüncelere teşvik eden bir adamla ne işin olur? Ayrıl gitsin. Tedavi konusunda da iradeli olamıyorsun ki. İlk açtığın konudan beri pişirip pişirip hep aynı saçma kıskançlık konularını açıyorsun. Bu adam seni bu hale getirdiyse anlat madem ki bizde ona göre yorum yapalım. Ki yapsak ne olacak, ayrıl desek ne olacak, bu adamdan uzak dur desek ne olacak? Sen yine bildiğini yapacaksın. Şimdiye kadar hangi öneriyi gerçekten dikkate alıp uyguladın ki? Hem eksik anlatıp hem de tüm olayları biliyormuş gibi yorum yapmamızı bekleme !!
Tıpkı benim eski psikopat sevgilimin davranışları gibi dediklerin 16 yaşındaki halasının kızından kıskanmak falan bence hemen psikoloğa git. Adam iyi sabrediyor valla.
son gelişmeleri söylemek isiyorum
pazaresi doktora gittim,cuma için beni tekrar çağırdı şimdilik haftada 2 kez gidicem gibi görünüyo bilmiyorum
şu an hala saçma sapan şeyler düşünüyorum,işte okulda napıyo ne ediyo kimle nasıl konuşuyo,eve gelen hemsireyle konuşuyo mu eve bırakıyo mu?,o kıza neden gülerek selam verdi neden suratına baktı(ama bu konuda haklıyım insan slm der geçer neden durup suratına bakıyo ki?)
ama devam edicem bırakmıycam tedaviyi
ciddi şekilde ilgilenen yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ediyorum
Merhaba canim .
Baristiniz mi son durum ne ?
yok canım barışmadık yani arkadaş gibi konuşuyoruz hiç askm fln demek yok.,msj atıyo cvp veriyorum niye beni sormuyosun fln diiyo
ben şimdi tedaviye başldım o yüzden bi süre görüşmesek daha iyi yoksa yine başa sarabilrim ben
Yorum yapmadan önce şunu söylicem
umarım başına bişey gelmez ve saçma sapan sebeplerden dolayı seni bi bayanın götürmesini beklemezler.
O kadar saçma sapan bi yorum ki o.
Ne yani kız bayıldı nişanlın götürünce ne yapmış oldu?
Aldattı mı?
Nişanlına göz mü koydular?
Ben de birini hastaneye götürmüş olsam elbette sonra durumunu sorarım.
İnsanlıgınız bu kadar mı kadın/erkek sınırlı?!
Önceki konularını okumadım, yorumum bu konu için.
Sen böyle aranızdaki herseyi anlatırsan millette üstüne gider işte böyle.
Anlatmazsan patlamazsın merak etme. Biraz oturup düşünsen geçer zaten.
İkinizin arasında olanları aynı ortamda bulundugunuz kişilerle neden paylaşırsın ki?
Bugün gelir sana söyler yarın ona. Sonra bu nişanlısına güvenmiyo bu ona şöyle yaptı diye laflar havalarda.
İlkokul flörtlerine cevirmişsin.
Avm ye kimle gitti ne yaptı bilmiyosun ama insanlara neden belli ediyoun nişanlına güvenin olmadıgını?
Millete neden laf veriyosun? Sen o cocugun her anlatıgına 'yaa öylemiymiş ee kim varmış' dersen zaten dediğim olayı yaşarsın yakında.
Nişanlın pek bi hatalı ama anlattıgın konuda değil, hep kendini sana kanıtlamaya çalışmasıyla tümden hatalı.
Ne demek arkadaşını arayıp ne yaptık diye sormak??
Aman Allahım.
En iyisi .
Ben seni hakli buluyorum birçok konuda .
Ve benimde başlamak gerek tedaviye bunu fark ettim .
Bu ara bende büyük problemler yasiyorum ...
Ne yapacagiz bilmiyorum .
Tedavi çözer mi bu sorunlari ???
kardanmadam şu kırmızı ile işaretlerinin yerler
hislerime tercuman oldu.teşekkür ederim.
konu sahibi sozum sana değil yanlış anlama.
ben bu aşırı kıskanç hanımları anlamiyorum.
aşırı derecede kıskançlık yapıp adamı boğmaya gerek yok.
hem merak etmeyin.herkesin sevgilisi kocası var.
sizinkiler el koymazlar....
aşırı kıskançlığn altında herzaman'' ona birileri el koyabilir'' düşüncesi yatmaz ki
ben tamamen kurtulmak istiyorum kıskançlıktan yani dozunda olsun.ama keske terapiye hergün gitseydim çünkü şu an hala eve gelen hemsireyle konuşuyo mu onu arabasıyla biyere bırakıyo mu okulda napıyo kmlerle ne konusuyo diye düşünceler dönüyo aklmda.
Ona birileri el koyabilir düşüncesi yatmaz da ne düşüncesi yatar ?? O birilerine el koyabilir düşüncesi mi ??
Eve gelen hemşireyle merhaba nasılsınız dese ayaküstü muhabbet etse nolucak ? Dönüp dolaşıp yine nişanlına olan güvensizliğine geliyoruz.Seninki kıskançlık değil boşuna kendini de inandırma kıskancım diye sen nişanlına zerre GÜ-VEN-Mİ-YOR-SUN.
Arkadaşım bence sen fazla kıskançsın ve bu yüzden nişanlın bir kıza yardım ettiğini bile sana söyleyemiyor.Sen ona ne kadar rahat davranırsan o da sana o kadar dürüst olur kendini onun yerşne koy her hareketine bir kıskançlık yorumu yapsaydı sende yalan söylerdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?