işi abi ki ama bunları neden mi kafama takıyorum?şu yüzden dedikodular hep bu yüzden çıktı çünkü erkeklere yardım edince sorularını çözünce bşy olmuyo ama kzlar gidince dedikodu alıp başını gidiyo,yani kimseyi başdan savan biri değil yardım ediyo v.s ama sonra konuşuyolar arkasından işte bunlarda bana geliyo,bilirsin okul ortamnı yılışık insanlarda var samimi olmaya çalışanlarda şte nisanlım karşılık vermiyo evt ama terslemiyoda onları mesela ben olsam notunu tekrar gzden geçirmememi isteyen bi öğrenci bana ya ama lütfennnn dese yada başka biri beni kantnde görüp ya hocam nerelerdesinizz siz geliyorum yoksunuz dese(bu saydıklarım en masum konuşmalar daha neler var) ben terslerim,o terslemiyo işte sadece normal ciddi konusuyo.yani bakıyorum yanımda sorun yok onunla derslere de gittiğim oldu v.s ama arkasından konuşulanlar... demek ki o fırsat veriyo diye düşündüm
senin sevgiln böyle uzak biyere şehir dışına ist fln gezmeye gtse nasıl karşılardın merak ettiğim için soruyorum
O ıcıne kurt dusurmek gıbı olmasını bılerek yazmıstım ve sende bunu fena halde taktın.
Belkı farkettın belkı farketmedın neredeyse gozumden kacanlar harıc butun konularına yorum yaptım yapıcı anlamda.Hatta ''düzelmek istiyorum'' diye bır konu acmıstın kararlısın sanmıstım yardımda bulunmaya calıstım ama değişen bişey olmadı.Şimdi yine diyorsun bu defa yorum yapmayacagım.Kendi hayatın kendi kararın.
Sen nisanlinin durusunu begenmiyosun, ogrenciler, ozellikle kiz ogrenciler ile diyalogu gayriciddi, ogrenci-ogretmen iliskisinden uzak..
İlk defa anladim seni azda olsa lorena.. Ama sadece bu konuda. Yengesinden, hasta ogrenciden, dogum yapan is arkadasindan kiskanmalarini degil ama bu konuda hak verdim sana ilk defa..
Gecmis zaman.. Bi adamla tanismistim. Adam yuksek lisansini yapmis, akademisyen olmsk icin sinavlara hazirlaniyordu. Adami istemedim, kendime denk bulmadigimi hissettirdim. Adam beni aklinca assagilamak icin 'ilerde akademisyen olucam ve kiz ogrencilerin akademisyenlere bakisini biliyosun, yakisikliyim, elimin altinda bi suru kiz olucak' gibi seyler zirvalamisti..
Senin sevgilinde bu mantikta belkide, bizde uni. Okuduk. Arastrma gorevlisi genc hocalarimiza cok soru sorardik, odalarina da giderdik ama 'nerdeydiniz hocammmm, lutfen hocammmm' diyemezdik hic..
Ama burda cuvaldizi birazda kendine batir. Sen adama kiziyosun ogrencileriyle diyalogunu ayarlayamiyo diye ama, sana da ogrenciler kis kis gulerek 'hocam nisanlinizi avm de kadinla gorduk' diyebiliyo..
Bence ikinizde okulda ciddiyetinizi kaybetmissiniz.
canım benım ogrencıler de bana oyle laubali seyler yapıyolar ki donup kalıyorum... sosyal aglardan falan msj atıyolar... yuz yuze o kadar abartamıyorlar ama facebooktan falan yazıyolar...ben de cok ters davranamıyorum yapı meselesı bırazcık mesela ben terslemek yerine hiç cevap vermiyorum.... ogrencıler dalga gecıyolar akılları sıra... nişanlında iş biter.. yuz verdıgını sanmıyorum ben...
bazı ogrencıler de tamamen masum hal hatır sormak ıcın yanına ugruyor... bişey danısmak ıcın ugruyor... hıc suphem yok o tarz masum kız/erkek ogrencılerden....
ogrencılerı kabullen nısanlının meslegı bu...
buna ben cevap vermek istiyorum, benim eşim sevgiliyken sürekli gezerdi, ben ailemden izin alamadığım için o arkadaşlarıyla antalya'ya da gitti, ılgaz'a da gitti hatta bi keresinde kıbrıs'a bile gitti. heee gittiğinde içim içimi yemedi değil çünkü hep gruplar halinde gittiler (arkadaşının annesinin tur şirketi var, zaman zaman grupları bu çocuk da götürüyor bu çocukla beraber benim eşim de giderdi ankaradan sıkılıp tatil ihtiyacı hissettikçe) o gruplarda kim var kim yok bilemediğim için çok rahatsız olurdum ama açıkcası o gelene kadar da karalar bağlayıp, acaba ne yapıyor diye senaryolar yazıp kendimi tüketmezdim, kendi hayatımı işime gücüme arkadaşlarıma bakardım. akşam yalnız kaldığımda aklıma gelirdi ama o zamanda ya kitap okudum ya açar tv izlerdim yoksa kurup kurup ona sarardım eee ortada sebep yokken kendimi doldurmanın sonu da kavga malum... umarım biraz biraz aklına yatıyordur bu yazdıklarım. çok eleştirlimişsin kıskançlığın konusunda ki eleştirilmeyecek bi kıskançlık dozun da yok değil. kimi eleştiri ağır geliyordur sana ama kimse burda senin kötülüğün için konuşmuyor, aynı şekilde ben de evet sevdiğini kıskanmak, gözünden sakınmak güzel şeyler ama seninki sana zarar verecek boyutta, sana yazık, sana günah.. bu şekilde mutlu olman İMKANSIZZ...
benim eşim sınıfın en çalışkan kızıyla sınavlara çalıştı bir kaç kere öğrenciyken. hiç aklıma bir şey gelmedi. akşam kütüphaneye geldim onu aldım yemeğe gittik. ondan sonra eşim deplasman maçlarına giderdi il dışına kızlarda olurdu ama benn günübirlik gidip bir de maç izlemeyi istemedğim için hiç gitmedim. aklıma da o kızlar gelmedi? ben yurtdışı dil kursuna gittim o da bana bir şey demedi. hayır aklımıza gelmedi. aklına gelse zaten güven yok demektir.
arkadaşlar aldatan -kadın veya erkek- aldatır fbook twitter alkol vs olmadan da aldatır. sen kontrol edemezsin, etsen de zaten aklında sen değil başkası varsa ne anladım ben bu ilişkiden? senle sevdiği için dursun, konuşsun, seni üzmemek için senden korktuğu için değil. aldatan bahanesiz aldatır. siz hayatı paylaşacaksnz yapışık ikiz olmayacaksnz.
kızmayın ama siz olsanız eve gelen hemşireyi minicik te olsa içten içe takarmıydnz kafanıza
Off ya lorena şakamısın sen yahu keşke hemşireler hayalindeki gibi hatunlar olsa ama mağlesefsen bilerekmi bu konuyu gündemden düşürmemeye çalışıyorsun
Off ya lorena şakamısın sen yahu keşke hemşireler hayalindeki gibi hatunlar olsa ama mağlesefsen bilerekmi bu konuyu gündemden düşürmemeye çalışıyorsun
lorena kıskanmaya programlanmış gibi yaşıyor
anlamıyorum ya bir insanın hiç mi başka derdi olmaz
bazen bizmle kafa buldugunu düşünüyorum
kızmayın ama siz olsanız eve gelen hemşireyi minicik te olsa içten içe takarmıydnz kafanıza
sadece fikirlernizi merak ettim
bana da bunlar dert.
tmam cevap vermek istemeyen kimse cevap vermez yani
Kıskanmam hatta hastanelerde bikaç sefer asılan oldu onu bile kıskanmadım eşimi tanıyorum prim vermez öylelerine sen güvenmiyorsun ondan hep bunlar yoksa üstüne atlasalar ne farkeder nişanlın umursamadıktan sonra
ben bunlar dert olamaz demedim.
ne kadar şanslısın başka derdin olmadıgına valla
lorena kıskanmaya programlanmış gibi yaşıyor
anlamıyorum ya bir insanın hiç mi başka derdi olmaz
bazen bizmle kafa buldugunu düşünüyorum
asılıan mı oldu.çok sinir bozucuymuş.
öyle ama beni de bu sorun mahvediyo işte geceleri uyuyamamk üzülmek sinir olmak..vs
neyse kurtulcam haftaya inş kararlıyım bu defa bırakmadan gidicem psikologa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?