Güvenmiyorsan ayrıl..
Kurban olayım ayrılın.. Biz burada ölecek gibi oluyoruz.. Bence adam İstanbul'a köprüden atlamak için geliyor..
Canım etme eyleme.. Madem güvenmiyorsun, ayrıl.. Böyle yapmaya ne gerek var.. Ha güveniyorum diyorsan da kendine çekidüzen ver.. Gerçekten çekilecek gibi değil..
Evet gelir anlatır bile çünkü takmamyanımda bile olmuştur ikimizde gülüp geçeriz biraz güven adam yoksa böyle hayatın zehir olur güvenmiyorsanda bitir
bu arada vazgeçmiş istanbla gitmekten sabah kendi söyledi,yani ben duyduğumdan beri ona hiçbişey sormamıştım bu konuyla ilgili
ayrılmak o kadar kolay değil ki ama,tmam sonucta evli değiliz ama işte..
bakın mesela dün akşam tartıştık brz burda okulda olan şeylerden onları anlattım,beni tetikleyen şeyler bunlar aslında ben artık bunları takmamak için gidicem ztn doktra
lorena adama guven diyoruz güvenmiyosun guvenmıyosan ayrıl dıyoruz ayrılmak kolay değil diyosun ayrılmanını nesı zor allah askına yoksa benı boyle ondan baska kımse cekmze dıye bı korkun mu var?
Yalniz Lorena nin taktigi de guzel.Psikologa gidicem diye oyaliyor bizi.
Evet gelir anlatır bile çünkü takmamyanımda bile olmuştur ikimizde gülüp geçeriz biraz güven adam yoksa böyle hayatın zehir olur güvenmiyorsanda bitir
bu arada vazgeçmiş istanbla gitmekten sabah kendi söyledi,yani ben duyduğumdan beri ona hiçbişey sormamıştım bu konuyla ilgili
ayrılmak o kadar kolay değil ki ama,tmam sonucta evli değiliz ama işte..
bakın mesela dün akşam tartıştık brz burda okulda olan şeylerden onları anlattım,beni tetikleyen şeyler bunlar aslında ben artık bunları takmamak için gidicem ztn doktra
Bozuk zaten aranız daha neyin kavgası ?Neden anlatıyosun olan biteni.Bırak anlatma.O sana anlatıyor mu milletten duyuyorsun saçma sapan şeyleri.Kafamı dınleyecegım iyi gelecek dedin dün yine kavga tartışma yaşamışsınız.Tabi sen İstanbul olayı olmayınca yelkenleri suya indirdin kafandakiler silindi..Adamı peşinden koşturtursun aslında ama tutamıyorsun kendini işte...
ya iyide kimse burda sevgisnn esinn nisanlısnn sehir dışında biryere gezmeye gitmesini istemiyo aklı onda kalıyo bu normal oluyo ama ben istemeyince anormal oluyo
halasınn kuzeninin yanına gitmesinden ziyade ist a gezmeye gidiyo 24 saat onların yanında olacak değil ya
göstermelik değil kafamı dağıtmak için gezicem bende.bu arada barışmadık msj atıyo bana bende cevap veriyorum sadece.3-0 skor nereden çıktı anlamadım ben bir haftadır ona tek birşey sormadım sadece cvp veriyorum evt içim sıkıntılı şu an rahat değilim ama bi süre görüşmemek daha iyi gelicek bana ben buna inanıyorum
ortada böyle birşey yok ama sadece bi tahmin istnbla niye gidiyo o zaman
senin sevgiln böyle uzak biyere şehir dışına ist fln gezmeye gtse nasıl karşılardın merak ettiğim için soruyorum
madem bu kdr normal bşy gidip gezsin ozaman ist a
peki ben cevaplamak iseyenlere birşey sormak istiyorum diyelimki sevgilnz eşiniz yada nişanlınız okulda çalışıyo benim gibi,onun odasına kızların gitmesini soru sormalarını hatta anlamadıkları yeri anlatmasınıı istemelerini ,işte öğrnci kzların yada diğer bayanların o konudaki ödevlerii yapmasını yardm ettmesini nasıl karşılardınız.bide okulun kantinde oturmasını.
şimdi bir haftadır zar zor konuşuyorum onunla o yüzden haberm yok hiç olup bitenlerden bu saydıklarım dönüp dolaşıyo kafamda,inş pazartesi kurtulmak için bi adm atıyrum işte
işi abi ki ama bunları neden mi kafama takıyorum?şu yüzden dedikodular hep bu yüzden çıktı çünkü erkeklere yardım edince sorularını çözünce bşy olmuyo ama kzlar gidince dedikodu alıp başını gidiyo,yani kimseyi başdan savan biri değil yardım ediyo v.s ama sonra konuşuyolar arkasından işte bunlarda bana geliyo,bilirsin okul ortamnı yılışık insanlarda var samimi olmaya çalışanlarda şte nisanlım karşılık vermiyo evt ama terslemiyoda onları mesela ben olsam notunu tekrar gzden geçirmememi isteyen bi öğrenci bana ya ama lütfennnn dese yada başka biri beni kantnde görüp ya hocam nerelerdesinizz siz geliyorum yoksunuz dese(bu saydıklarım en masum konuşmalar daha neler var) ben terslerim,o terslemiyo işte sadece normal ciddi konusuyo.yani bakıyorum yanımda sorun yok onunla derslere de gittiğim oldu v.s ama arkasından konuşulanlar... demek ki o fırsat veriyo diye düşündüm
kızmayın ama siz olsanız eve gelen hemşireyi minicik te olsa içten içe takarmıydnz kafanıza
kimseyi oyalamıyorum ben
Ben bu adamı ayakta alkışlıyorum.Seninle hala bu kıskançlıklarına rağmen birlikteyse gerçekten ayakta alkışlıyorum...
o adam beni bu hale getirdi
Şu yazdıklarına yorum yapmak istiyorum lorena...
Öncelikle ben sevgilimin nereye gittiğine hiç karışmam. Yurtdışına da gidebilir, gitti de. Şehir dışına çıkıp gezebilir de. Gidiyor da hep zaten. Aklım onda hiç kalmıyor. Neden kalsın? Tabi ki anormal düşünüyorsun.
İstanbul'a gezmeye gitmesin de ne var ya ne olursun bana bunu söyle? Adam gezemez mi? Bir ömür evde mi otursun? Bu kadar bağnaz düşünme gözünü seveyim.
Bir tahmin mi? Adam gezmeye gidiyor. En doğal hakkı olarak... GEZECEKMİŞ. Ne olmuş?
Buna da cevap vermek istiyorum. Ben sevgilim de iki ay önce İstanbul'a gitti. Haftaya tekrar gidiyor. Orada arkadaşları, kuzenleri var. Gezmeye gidiyor. Sadece gezmeye... Ben şimdi İstanbul'u mu ateşe veriyim ne dersin?
Gezsin, sefası olsun. Bunda hiç bir problem yok.
Bende üniversitede öğrenciyim. Eyvahlar olsun! Hocalarımdan birine anlamadığım yeri gidip anlatır mısınız dediğimde sevgilisi/nişanlısı/eşi yanlış mı anlıyor acaba? Bu nasıl düşünce ya? Öğrenciiym ben öğrenci. O da eğitimci, akademisyen. Bana dersi öğretmek onun mesleği... Bana ödevimde yardımcı olmak onun mesleği gereği... Ne yapacak bu hoca? Bana dersimde ve ödevimde yardımcı olmayacaksa bu hoca neden hoca olmuş o zaman? Cinsiyetim bayansa, cinsiyeti erkek olan bir hocayla tek bir kelime etmemem lazım senin kafana göre o zaman. Üzgünüm ama ben bir dersimden iyi not alabilmek için çabalarım. Dersi öğrenmek ve ödevimi iyi bir şekilde yapmak için çabalarım. Hocanın sevgilisinin ya da eşinin kıskançlığı da umrumda olmaz. Burada önemli olan benim dersim... Yanlış bir şey yapmıyorum sonuçta.
tşkler cevapların için ama bende cvp vereyim.
elbet gidip soru sorucaklar,benim derdim kimse yanına gitmesin filan değil asla
biz bu konuda çok farklı şeyler yaşadık,birini anlatıyım kısaca kızın biri gidiyo anlamadığı yeri soruyo buda anlatıyo v.s sonra kız buna benimle ilgili sorular sormaya başlıyo,sonra bi yuandan da gelip bana bazı şeyler söylüyo,üstelik kız samimş olmasada arkadaşımdı tanımadğm biri de değildi..böyle çok olay yaşadık bu yüzden sürekli tedirginim işte gözümle onun yaptığı bşy görmesemde huzursuzum işte
Okulda çok sevdiğim erkek bir hocamız var. O kadar kültürlü ve yardımsever bir hoca ki bırak ders hakkında konuşmayı, hayattan,dünyadan,gündemden,kitaplardan,müzikten her şeyden konuşuruz biz onunla. Düşünceleri hoş, konuşmaları hoş. Kantinde gördüğümüzde de selam veririz halini hatrını sorarız. Notumuza itiraz edebiliriz. Odasında da oturabiliriz. Terslemez. Aksine fikir paylaşımlarını çok sever. Sürekli de ona akıl danışırım. Ama yani ne o bana asılıyor? Ne de ben ona... Senin şu yaptığın yoruma bakarsak ben hocasına yılışan biriyim öyle mi? Kusura bakma ama bu nasıl itham? Saçmalama kendine gel yahu. Çirkin şeyler söylüyorsun.
ama bazı öğrencilerin yaptığı daha çirkin,anlatmışsın işlte ne güzel gidiyoruz konuşuyoruz v.s diye bunu yanlış yorumlayan kızlar oluyo işte.herkesi suçlamıyorum ben bazılarından bahsediyorum onlarda ben ne kdr güvensemde mide bulandrmaya yetiyo
Eve gelen hemşireyi takacak kadar işsiz değilim. Bence senin işin gücün yok fazla boş kalmışsın. Kafanı yoracak bir şeyler bul. Benden sana tavsiye.
yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
o adam beni bu hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?