evt hadi onu geçtim başkalarından duymam ve ilk başta sorduğum halde bana öyle bşy olmadı demesi neredeyse nefret etmeye başlıycam ondan
hayır tabi ki sonuçta onlarca insanın olduğu yerde bayılıyo kimse izin vermez ölmesine
beni sinir eden şey;yalan söylemesi benim başkalarından duymam ve ancak sıkıştırınca anlatması,kim olsa rahatsız olur bu durumdan
Lorena, nefret de ediyorum desen, ayrılamıyorsun canım bu adamdan..
Öncelikle daha ılıman konuşmalısın, çok sinirlisin ve sana nefret ediyorsun gibi geliyor canım..
Normalde, saklama-gizleme olaylarına karşıyım.. Normalde diyorum canım yanlış anlama ama sen pek normal tepkiler vermiyorsun..
Şuan bile; neden kadın hoca götürmedi diyorsun.. O zaman da derdin.. Adam artık kavga etmekten yoruldu, saklıyor gibime geliyor benim..
Yoksa kızla evlenmedi ya, neden saklasın, okulda olan herkesin gördüğü bi durum.. Hoca olmuş, bunu muhakeme edemeyecek kadar aptal bir adam değildir.. Bence laf uzamasın diye öyle dedi..
Ben olsam bende derim, çünkü cidden çok kavga ediyorsunuz..
"Niye kendime bakayım, ben yanlış yapmadım" demiştiniz birkaç sayfa önce.hayır tabi ki sonuçta onlarca insanın olduğu yerde bayılıyo kimse izin vermez ölmesine
beni sinir eden şey;yalan söylemesi benim başkalarından duymam ve ancak sıkıştırınca anlatması,kim olsa rahatsız olur bu durumdan
bence senin problem edeceğini düşünerek gizlemiştir fazla baskı yalanı doğurur o yüzden rahat bırakırsan gerçekleri daha kolay görürsün bak baskı yapıyorsun ama yine de gidiyor istediğini yapıyor yani senin böyle davranman engellemiyor
evt vereceğim tepkiden çekinmiş olabilir ama ben zzaten ilk duyduğumda inan güzelce sakince sordum.. kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum buda beni sinirli yapıyo çok öfkeliyim nasıl geçicek bu öfke bilmiyorum
eşiniz nişanlnz v.s bi kızı bayıldı diye hastaneye götürse arkadaşlarıyla ilgilense ve bunu başkalarından öğrenseniz olayı da detaylarıyla bilmeseniz sizin tepkiniz ne olurdu peki
Her durumda , her şartta kendini haklı gördüğünü biliyorum ama dışardan nasıl göründüğünü bir bilsen.
Öğrenciler bile senin kıskançlığınla resmen dalga geçmişler, sen hala daha bilmiyorlar diyorsun...
Hiçbir öğrenci hiçbir hocasını bu şekilde uyarmaz, herkesin diline düşmüşsün haberin olsun
"Niye kendime bakayım, ben yanlış yapmadım" demiştiniz birkaç sayfa önce.
Bu kadar insan aynı tepkiyi veriyor, hem size hem olaya, siz hala kendinizi bize karşı açıklamaya çalışıyorsunuz.
Hayır ben şunu merak ediyorum, madem nişanlınız bayılan kızı hastaneye götürmekte başka niyetleri olabilecek ve size bu yüzden yalan söyleyebilecek bir adam, niye hala berabersiniz?
Yani ne diyelim, "evet çok haklısınız Lorena, kesin adam başka şeyin peşinde, püüğğ boyu posu devrilsin" mi? Adam belli ki dırdırınızdan korkmuş, uğraşmak laf anlatmak istememiş. Siz niye nişanlınızın böyle bir şeyi anlatmaktan bile kaçtığı davranışlar sergilediğini düşünün bence.
kız bayılmış neden herkesten önce o koşmuş yardım etmiş
bayılmayıp ölse yine mi niye başkası yardım etmedi diyeceksin?
lorena şaka gibisin ya
bir insanın sağlığı üstüne bile kıskançlık yapabiliyorsun
pes valla pess...
ben niyetinin farklı olduğunu düşünmedim sadece beni çocuk gibi kandırmasını ve aptal yerine koymasını hazmedemiyorum
bişey paylaşmayacaksk beraber de olmamalıyız
kimsenin sağlığı üzerine kıskançlık yapmıyorum ama içimde hep kötü bi his var özellikle kızlara yaranmak için yardım etti belkide,ne düşüneceğimi şaşırdım ben
belkide kız ayıldıktan sonra götürdüler hastaneye ozaman arkadaşlarıyla gitseydi neden götürüyo neden ilgileniyo sanki,baygın götürdülerse o kucağına almamıştır sanıyorum çünkü çelimsizdir taşıyamaz ki
kimsenin sağlığı üzerine kıskançlık yapmıyorum ama içimde hep kötü bi his var özellikle kızlara yaranmak için yardım etti belkide,ne düşüneceğimi şaşırdım ben
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Lorena bunu kolay kolay söylemem ama gerçekten sağlıklı bir psikolojiniz yok. Nişanlınız falan bir kenara, kendiniz için bir psikologa gitmelisiniz. Sağlıklı düşünceler değil bunlar. Sizi eleştirmek veya laf etmek için söylemiyorum ama gerçekten çarpık düşünüyorsunuz nişanlınız sözkonusu olduğunda.
ya Allah aşkına lorena kendi kendini şaşırtıyorsun sen. belki şöyle olmuştur, belki böyle olmuştur, yok yok kesin şöyledir yalan söylüyordur vs vs
kafanda kurup kurup kendine hayatı zehir etmeye devam et sen..
insanlar ne dertlerle uğraşıyor da senin kendine dert ettiğin şeye bak
yani kıza karşı kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum öyle birşey düşünmem
bu başka bi konu karşı cinsten birilerine karşı kibar yardımsever görünmeye çalışmak başka
söylemek istediğim bu
ya hu kız baygınken kim bana yardım etti acaba diye mi düşünecek ki gözü o an onu mu görecek ki yaranmaya çalıştıgını farketsin
çok şanslısın sen lorena.
başka derdin olmadıgına dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?