Anlatmazsam patlıycam

kusura bakma canım çok haksızsın . güvenmiyorsan ayrıl bitsin o zaman bu kadar basit. kendinden sağlığından daha mı önemli. adamın öğrencisi elbet ilgilenecek . ben sana bişey söyleyeyim bende üniversite öğrencisiyim . ben bundan aşağı yukaru 2.5-3 ay önce kolum kesildi ve öyle böyle bir kesik değildi. ama okulumuzdaki vize zamanı öncesi olduğu için ben derslerime gitmeye devam ettim yürümek bana yasak olduğu halde kanama riskim vardı çünkü atardamarım kesikti. bir gün okulda gerçekten de bir kanama yaşadım . ve benim okulumuzdan bir hocamız-erkek- hastaneye götürdü ben çıkana kadar başımda bekledi ve beni arabasıyla evime kadar bıraktı. bunu yapmaması mı lazımdı yok yapması lazımdı? elini vicdanına koy . zor durumdaki birine kimse hayır diyemez dememeli... bu bi insanlık görevi çünkü

birlikte olduğum kişi böyle güzel bir insanlık örneği verdiği için tebrik ederdim her yaptığını detaylarıyla bilmeme gerek yok kimse kimsenin kölesi değil.

aynı fikirdeyim. benim sevgilim de bu şekilde bir öğrencisini hastaneye götürseydi haberim de olmasaydı benim için sorun olmazdı bu. çünkü sorun olan birşey yok ortada...

ya yapmayın, gerçekten çok fesat düşünüyorsunuz. herşeyin altında kötü birşey arıyorsunuz. gerçekten normal düşünemiyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. sevgiliniz sadece yardım etmiş işte. sadece bu.

tam tersi, sevgilinizin herkese nazik olması gerekir. nazik olmak ile duygusal bağı birbirine karışrıtıyorsunuz. nazik olmanın altında başka bir olay yok. nazik olmak sadece nazik olmaktır.

aynı düşüncedeyim. kendisindeki düşüncenin çarpıklığını fark edemiyor.

sağlık konusunda pek bir bilginiz yok sanırım. beyin kanaması gibi ciddi bir sorunda da insan bayılabilir. neden bana yalan söyledi demişsiniz. nişanlınız sizi çok iyi tanıdığı için böyle bir tepki vereceğinizi biliyordu ve sizin bu kıskançlığınızla uğraşmak istemediğinden konuyu kapatmaya çalışmış, açıkça böyle görünüyor.

eşiniz nişanlnz v.s bi kızı bayıldı diye hastaneye götürse arkadaşlarıyla ilgilense ve bunu başkalarından öğrenseniz olayı da detaylarıyla bilmeseniz sizin tepkiniz ne olurdu peki

eğer götürmezse insanlığından şüphe duyar kendimi sorgularım böle biriyle ne işim var diye

Bir kere neden insanlar gelipte yok eşini avm de gördük dikkat et yok bir öğrenciyi hastaneye götürmüş gibi özel konulara giriyorlar ne cesaretle bilip bilmeden aldattığını ima edebiliyorlar siz de anlatın diye çanak tutuyotsunuz haberim var derdiniz eşinize sorarsınız onlara anlatın ne gördünğz derseniz ne olsa eftenn püften gelip sözlerler siz nişanlınızı hiç tanımıyor musunuz öğrenci derste bayılınca ya ambulans gelir ya hoca götürür eşimde hoca olmuştur hast.arabasıyla götürdüğü.böyle kıskançlıklar yaparsanız nişanlınız tepkinizden korkar saklar herşeyi sizden suçu olmasa da ve kimsenin dolduruşuna gelmeyin anlamışlar kıskanç olduğunuzu konuşuyorlar

dediklerine harfiynen katiliyorummm

Konuyu açalı günler geçti hala neden hastaneye götürdü derdindesiniz.
O kadar açıklama yapıldı size ama ısrarla kendinize direniyorsunuz.
Kıskançlık konunuz tek taraflı değil evet ama bu kadar abartı boyutta kıskanarak elinize ne geçiyor hayatı zehir etmekten başka ?
Sevgili olmak, ilişkiyi doya doya yaşamak bu değildir.
Evet nişanlınız kibar olmak zorunda çünkü yetiştirdiği öğrenciler var örnek olmalı. Aynı şekilde sizde örnek olmalısınız.

Kısacası ilişkinizde çok fazla sorun var ve bunlar kolayca aşılacak gibi durmuyor çünkü yılların birikimi olmuş.

Konunla empati yapmak istedim , aklıma ilk eşimin yanında dönem dönem çalışan stajer kız öğrenciler geldi .

Ki ben doğası gereği kıskanç bir kadınım , dizginlemeye çalışırım sadece kendimi .

Yahu ne demek kıza yardım etmemek , götürmemek , sonradan nasıl olduğunu sormamak . İnsani olmayan kısım bu olurdu .

Alışveriş merkezini ise hiç anlamadım , şehir dışından arkadaşı geldiğini ve onunla olduğunu biliyorsunuz , eee adamın eşi geldiğinde kovsalar mıydı ? Hemen uzaklaş lorena kızar bana sonra , yerin kulağı var mı deseydi ?

Bir de aklıma takıldı , devir mi değişti ben mi geri kaldım , iki öğrenci hocasının yanına gelip , '' ablaaa , biz x hocayı alışveriş merkezinde bir kızla gördük , gülüşmeler .... Boynuzlanıyorsun minvalinde konuşup ; yeniden kıkırdaşmalar ...'' der mi yahu ?

Ya sen cidden bu okulda kıskançlığınla nam salmış histerik bir kadın olarak tanınıyorsun ya da.... Ya dası yok

Son düzenleme:
Allah allaaaahhh,şimdi bir insanın yanında bir kız var diye,hemen yaftalamak mı lazım.Arkadaşı,akrabası,herhangi biri de olabilir.O görenler sülalesini tanıyacak kadar mı yakın.Elele dizdize görmedikten sonra...
Onu da geçtim biri,hem de öğrencim olan birileri gelip bana nişanlını bir kızla gördüm cesaretini gösterebiliyorsa,herşeyimi herkesle paylaştım ya da aşırı kıskançlık tavırları sergiledim zamanında diye düşünürüm.Nişanlına güveneceksen yoluna devam edecek kimseye prim vermeyeceksin.Yok her yanına gelenin dediği laftan şüphelenecek kadar kopuk bir ilişkiniz varsa,o yüzüğü çıkartacaksın

ben nişanlına çok üzülüyorum gerçekten Allah adama sabır versin

tskler cnm
o zaten kesinlikle gelmez terapiste fln mümkün dğl de evt dediğin gibi o da kısıtlayıcı ve ben ona taviz verdiğim için şimdi pişmanım
çünkü söylediğin gibi ben erkeğim sen bayansın ben giderim şuraya buraya sen gidemezsin mantığı var onda,işte insanlar okum akla adam olamıyo bunun bi örneği..
çok yıprandım ama şu an rahatım konuşmamıza rağmen
beni hiç mrk etmiyomusun barışalım artk demiş ama hiç içimden gelmiyo mrk da etmiyorum soğudum belki de

tabi ki abarttığımı söyledi daha öncede söylediğim gibi çok kötü kavgalarımız oldu bunaldım yeter artık dediği de oldu

güvenim tam olmadığı için barışmak istemiyorum zttn
evt haklısın ama o adam kesin eşi filan varsa onunla paylaşmışttır sana yardım ettiğini

evt o kadar çok şey birikti ki

ben sadece arkadaşının geldiğini biliyordum,gecenin bi vakti alışveriş merkesine gittiklerini söylemedi bana ben aynı şeyi yapsam kıyametler kopardı.
ben insanların ağzının payını veremediğim için bunlar oldu bunun sulusuda nisanlım

ya işte nisanlımın kız akrabası filan yok kuzenleri fln desem görüsmüyolar bile cok uzaklar,kız kardesi ablası fln da yok,e normal kız arkadaşıda yok yani duyunca o yüzden sok oldum

kopuğuz işte iletişimimiz çok zayıf demek ki

ben nişanlına çok üzülüyorum gerçekten Allah adama sabır versin

kusura bakma ama şu cümleyi duyduğumda o kadar sinirleniyorum ki,o masum mu sanıyosun ben burada sadece kendi sorun ettiğim şeyleri paylaşıyorum birde onun yaptıklarını anlatsam..o yüzden onun nasıl davrandığını v.s bilmeden böyle söylemen çok yanlış
Allah bana sabır vermiş ki onun bu haksızlıklarına dayanabilmişim

son gelişmeyi de anlatmak istiyorum.
dün gece msj attı barışalım diye v.s
sonra konuşmaya başladık bu son olayı,dedim ki,suçunu kabul et artık bana hastane olayını ve diğer olayı anlatmalıydın saklaman hataydı dedim.
o;sen bana herseyi anlatıyomusun ki,bak o cocukla nasıl bi muhabbetin varsa gelip sana bunları söyleme cesareti bulmuş sende gidip sözüne inandın zoruma gidiyo bu dedi.
ben;sanki sen okuldaki bayanlarla konuşmuyomusun benim tanıdığım yada tanımadığım emininm konusuyosundur.!ne hakla cocukla konusmamı dile getiriyosun bu kadar da olmaz dedim
cvp veremedi bile aynı seyleri tekrarladı böyle olmycak yuzyuze konusalm dedi.bşy demedim
hep böyle işte..o cocuk için söylemiyorum ama kendi birileriyle muhattap olunca sorun yok ben olunca suç.ben artık katlanamıycam bu duruma.

belli ki siz bu ilişki yürütemiyorsunuz. sorunlarınızı çözemiyorsunuz. aynı okuldan sevgili olunca böyle oluyor demek ki. aynı okuldan, aynı işyerinden sevgili bulmak iyi değil denirdi hep, sizin bu yaşadıklarınız da örnek oluşturuyor bu duruma.

evt yürütenler vardır illa ki biz yürütemedik

evt yürütenler vardır illa ki biz yürütemedik

canim bence siz ayrilin. Ikinizin de gercekten de hastalikli hale gelmis iliski hakkindaki dusunleriniz. Kiskanmanin bile adabi olur, siz artik olayi asmissiniz, resmen sacma seyler icin kiskanclik tribi yapiyorsunuz birbirinize. Ne sacmaliktir yaa, ikinizde arastirma gorevlisiniz sanirim universite ortaminda calisiyorsunuz ve karsi cinsle hic normal bir muhabbete bile karsisiniz nerdeyse.

Umarim ayrilirsiniz en azindan bir sureligine, ve kafa yapiniz normale doner, yoksa evlenseniz bile su an bu durumunuzla o evlilikten ne hayir gelir hic bir fikrim yok. Sanirim hergun ayri bir pembe dizi cekersiniz.

şu an görüşmüyoruz zaten,yani belki de o cocukların dediği doğrudur belkide gerçekten yanında 1-2 kız gördüler neden iftira atsınlar bilmiyorum.ben bundan hiç emin olamıycam ki bu şüpheyle de yaşanmaz

hazmedemiyorum kızları hastaneye götürmesini götürmesinden geçtim benden saklamasını yanlış bişeyler olmasa benden saklamazdı

hazmedemiyorum kızları hastaneye götürmesini götürmesinden geçtim benden saklamasını yanlış bişeyler olmasa benden saklamazdı

Bayılan bir kızı hastahaneye götürmesinde ne gibi bir sakınca var Allah aşkına söylermisin arkadaşım can bu elbette hastahaneye götürecek asıl götürmemiş olsa kızman gerekir bu kadar duyarsız kalmasına.

O zaman artık sokakta falan bayılan olursa kadınsa kadınlar götürsün erkekse erkekler götürsün degil mi sence böyle bir uygulama olursa nasıl olur,ayrıca bayılan kız belkide çok hasta şeker komasına girmiş olabilir epilepsi rahatsızlıgı olabilir bu tür durumlarda anında doktara gitmesi gerek.Sizden saklaması gayet normal ben olsam bende saklardım çünkü aşırı kıskançlıgınız yüzünden saklamış.

bişeyi yokmuş ki kızın öylesine bayılmış işte tmam olabilir ama saklamasının altnda başka bşy var gibi geliyo bana mesela çok yakından ilgilenmiş olabilir neler konuşulduğunu detayları filan bilmiyorum ki bide hemen niye bu koştu ambulans çağırsınlar başkası götürsün ama yok..adı çıkmış yardımsever diye.sırf bu aptal huyu yüzünden adı çıkıyo kızlara yardım ediyo diye

Lorena senin konuna ilk kez horum yapiyorum..
Millet genlde seni hatali bulmus evet bana gore de belki tepkilerin fazla olabilir ama........ senin biseyleri hissettigine inanıyorum ben. Yano demekki ortada bisey var ki sen bi turlu guvenemiyorsun buna.
Ya sana o guveni veremedi yada sen alamadin bak ama bu derece buralara geldiyse aorun bence zamana birak biraz bende ayni senin gibiydim esime hic guvenemezdim ama sonra bakyim gerçekten biseyi yok artk guveniyorum
Bence zamana ihtiyaciniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…