Ayrıl da kurtulalım artık. Boğuluyorum bunları okurken. Ama sen nasıl yaşıyorsun bu hayatı hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum sana gerçekten.
Çocuklar başta öylesine demiş. Sen onlara diyemedin mi sen kimsin bu ne cüret bana nişanlımı şikayet ediyosun diye. Ama çocuklara güven sorunun olduğunu hemen belli et. Ve dalgaya alın. Akademisyen olmak için fazla çocukça hareketler bunlar. Öğrenciler sınırını bilmeli. Ama hala neyin derdindesin sen. Bunların bir önemi yok tabi senin için.
katılıyorum.
ben de araştırma görevlisiyim, bi öğrenci bana ABLA (!) eşini şurada gördük vs. diyemez. tanıdık da olsa diyemez.
sana ne derim yani, bi de sorgulayıp kiminle gördünüz, napıyolardı vs. diye onlarla muhatap olmam.
tutumun çok yanlış Lorena.
Bir de sende şöyle bir görüş var nedense neden bayan hoca bayanı götürmüyor aynısı nişanlında da var erkeklerle konuşmana kızıyor falan. Neden hayatı haremlik selamlık diye ayırdınız ki. Ben eşimin bayan arkadaşı olsa problem etmem
Ayrıca olmalı zaten. Kızlarla oturup kalkmasını arkadaşlık kurmasını beceremeyen bir erkekten korkarım ben.
Ben sadece doktoramı yapıyorum. Bir süre üniversitede de çalıştım. Şimdi dışarıda çalışıyorum. Bütün lisans öğrencileri tanır beni. Okulda çalışmadığım halde hocam diye hitap ederler. Etmeyeni de uyarma gereği duyuyorum. Abla denmesine ekstra uyuz oluyorum okul dışında bile ne çirkin bir kelime. Nerden ablan oluyorum ben senin..
Ayrıca şu muhabbeti lorena'nın nişanlısı lisans öğrencisi kızlarla yapsa lorena kızları yolardı eminim. :)
lorena demiyim demiyim diyorum ama tutamıyciim daha fazlakızım sen baya kezban olmuşsun farkındasın dimi? o adam hala senden ayrılmamışsa aşkından gözü kör demek ki. tut o adamı bırakma bence kolay denk gelmez sana öylesi.
sevgilin mi çok yakısıklı sen mi çok çirkinsin acaba nedir bu özgüven eksikliğin? dünyadaki tek erkek seninki mi yahu niye diğer kadınları canavar gibi görüyosun. sürekli gereksiz bi kapris, yersiz bi kibir.. yani bazen o kadar saçma ki anlattıkların ciddiye alıp yorum yazdığım için bozuldum su an kendimeforumu troller gibi bi halin var ama hadi bakalım:82:
ayrıl o zaman????
oooov ben 25-30 arası gençten bi araştırma görevlisi asistan falan sanmıştım. 35 yaşında adam için fazla dengesiz hareketleri var sanki nişanlının?
lütfen yanlış anlama ama ruh sağlığın iyi mi canım senin ? adam öğrencisini hastaneye götürdü diye mi kıskanıyorsun ? hayır madem o kadar kıskançsın aynı ortamda çalışma bence... ruh sağlığın iyice gitmiş zaten elden azıcık kalanını da yitirirsin mazallah.
Ayrıl da kurtulalım artık. Boğuluyorum bunları okurken. Ama sen nasıl yaşıyorsun bu hayatı hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum sana gerçekten.
Çocuklar başta öylesine demiş. Sen onlara diyemedin mi sen kimsin bu ne cüret bana nişanlımı şikayet ediyosun diye. Ama çocuklara güven sorunun olduğunu hemen belli et. Ve dalgaya alın. Akademisyen olmak için fazla çocukça hareketler bunlar. Öğrenciler sınırını bilmeli. Ama hala neyin derdindesin sen. Bunların bir önemi yok tabi senin için.
katılıyorum.
ben de araştırma görevlisiyim, bi öğrenci bana ABLA (!) eşini şurada gördük vs. diyemez. tanıdık da olsa diyemez.
sana ne derim yani, bi de sorgulayıp kiminle gördünüz, napıyolardı vs. diye onlarla muhatap olmam.
tutumun çok yanlış Lorena.
Ben sadece doktoramı yapıyorum. Bir süre üniversitede de çalıştım. Şimdi dışarıda çalışıyorum. Bütün lisans öğrencileri tanır beni. Okulda çalışmadığım halde hocam diye hitap ederler. Etmeyeni de uyarma gereği duyuyorum. Abla denmesine ekstra uyuz oluyorum okul dışında bile ne çirkin bir kelime. Nerden ablan oluyorum ben senin..
Ayrıca şu muhabbeti lorena'nın nişanlısı lisans öğrencisi kızlarla yapsa lorena kızları yolardı eminim. :)
Konularini biliyorum. Yorum yaptım mi hic hatırlamıyorum.
Seni anlayamıyorum fakat kendini kotu hissetmesen eminim buraya yazmazsin bunlari.
Dunyada bir tek sen ve sevgilin yok. Mutlaka bir bayan hep denk gelecek sevgiline. Yani kaciramazsin kimseden onu.
Inan kotu niyetle soylemiyorum, ama bence tedavi olmalisin. Insanin ruhunda herhangi bir duygu fazlaligi varsa bunu tedavi ile azaltmasindan yanayim.
Mesela ben de sinirlenince zangir zangir titrerim. Ben de bunun icin tedavi olmayi düşünüyorum.
Mutlaka tek çözüm yolu tedavi.
Gün içinde telefonda konuşmuyor musunuz?
Neden anlatmıyor avm deydim şununla gezdik böyle oldu falan.
Çiftler ne paylaşır ki başka?
Ben de başkalarından öğrensem böyle bir şeyi ben de şüphelenirim..
evet lorena kesin yolardı kızları.
lorena, siz nişanlınla, öğrenci - hoca ilişkisinden bu noktaya geldiniz sanırım.
şimdi de başka öğrenci/ler ile böyle bir durum yaşanır diye mi korkuyorsun?
Herşeyi, aşırı kıskançlığını, kızlı erkekli bir yere gidemezlerini bir kenara bıraktım. Bir eğitimcisin anladığım kadarıyla. Öğrencilerinle nasıl bu kadar içli dışlı olabilirsin. Öğrenciler gelip sana bu olayı anlattıkları anda araya mesafe koyman, hepsini susturman ve bir daha sana böyle olaylarla gelmemelerini söylemen gerekmez miydi? Açık söyleyeyim ben nişanlının yerinde olsam dayanamazdım. Öğrenciler de açıkça senin kıskançlığını bildiklerini belli etmişler. Dalga geçmişler. Özel hayatınız okula yayılmış... Hem ne zamandan beri hastalanan bir öğrenciyi hastaneye götürmek kötü birşey oldu? Bence biraz kendine çeki düzen ver. Otur bir düşün.... Daha nişanlıyken böyle yaparsan evliliğiniz nasıl olur Allah bilir...
abla nedir yaa.ünv'de öğrenciler öğr.gör. akademisylere vs.. abla yada abi diye hitap etmez.öğrenciler hocalarının özel yaşantılarıyla ilgili gelip yorum yapamazlar. hocalarıda zaten yaptırtmaz.ayrıca nişanlınız bir eğitimci ; rahatsızlanan öğrencisi ile ilgilenmesi kadar normal bişey varmı ....çok basit kısaknçlıklarlar.bide emin değilim diyorsunuzu.emin değilseniz neden nişanlınızı ve kendinizi huzursuz ediyorsunuz
nişanlınla aynı yerde çalışıyorsun.
öğrencilerinle aranda çizgi yok sanırım. öğrencinden biri gelip nişanlını kızla gördüm diyor ve dalgaya alıyor.
tamam nişanlının hiç mi suçu yok. gideceği yeri daha önceden sana diyebilirdi... böylelikle o öğrenciye cevabın hazır olurdu...
ayrıca nişanlının, hastalanan bir kız öğrenciyi acile götürmesinde nasıl bir sorun gördün ki..
kronik bir rahatsızlığım var. sayısız kere acillik oldum. bazı arkadaşlar arabalarıyla beni acile yetiştirdi. şimdi onların eşleride benim için sorun çıkartsalar ne hissederdim... ben can derdindeğim... ya millet...
bazı zamanlar mecburen soğuk kanlı olmak gerekiyor. dışardan duyduğun dedikoduları sorun çıkartmadan, güzelce nişanlına sormalısın...
güvensizlik çok kötü birşey.. evlenince daha da zorluk çekersin.
abla nedir yaa.ünv'de öğrenciler öğr.gör. akademisylere vs.. abla yada abi diye hitap etmez.öğrenciler hocalarının özel yaşantılarıyla ilgili gelip yorum yapamazlar. hocalarıda zaten yaptırtmaz.ayrıca nişanlınız bir eğitimci ; rahatsızlanan öğrencisi ile ilgilenmesi kadar normal bişey varmı ....çok basit kısaknçlıklarlar.bide emin değilim diyorsunuzu.emin değilseniz neden nişanlınızı ve kendinizi huzursuz ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?