• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

[ı]lorena demiyim demiyim diyorum ama tutamıyciim daha fazla :ssz: Kızım sen baya kezban olmuşsun farkındasın dimi? O adam hala senden ayrılmamışsa aşkından gözü kör demek ki. Tut o adamı bırakma bence kolay denk gelmez sana öylesi.

Sevgilin mi çok yakısıklı sen mi çok çirkinsin acaba nedir bu özgüven eksikliğin? Dünyadaki tek erkek seninki mi yahu niye diğer kadınları canavar gibi görüyosun. Sürekli gereksiz bi kapris, yersiz bi kibir.. Yani bazen o kadar saçma ki anlattıkların ciddiye alıp yorum yazdığım için bozuldum su an kendime :19: Forumu troller gibi bi halin var ama hadi bakalım:82:[/ı]

seni sevdim :7::7:

ya sadece annesinin beni aradığını ve olayı söyledim.konu nereden nereye geldi farkındamısınız?ne dedim halasına gidip kalıcak sinir oldum dedim. ki zaten açtığım konu başka birşey

Vay lorena bu konunu kaçırmışın barışmışsın bile zaten biliyorduk neyse bukonuda bişey diyemicem nişanlin iyice sıkılmış kafasına göre takılıyo olabilir artık zaten eninde sonunda olacağı o :ssz:

yerimde olsanız her ne kadar görüşmesenizde siz bu haldeyken herşey neredeyse bitecekken istanbula gidip gezmesine sizler sinir olmazmıydınız

neden bu kadar üzerime geliniyo?

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık

Yemin ediyorum sen normal olamazsın lorena yahu kuzeni kuzeni :47: ben o nişanlının varya kafasına :ssz: tekmeyi vurmuyo sana kendini prenses bulunmaz hint kumaşı sanıyosun galiba benim kocam kuzeninle samimi oluyorsun diye konuşucak alnını karışlarım :47:

yerimde olsanız her ne kadar görüşmesenizde siz bu haldeyken herşey neredeyse bitecekken istanbula gidip gezmesine sizler sinir olmazmıydınız

Lorena , sen araya hala kızını sıkıştırmasan biz nereden bileceğiz :6:

Desen ki son olaylardan sonra aramız bozukken , şehir dışına gitmesi ve kalması sizce normal mi ?

Yok ama illa hala kızını , hala kızının eve gelebilecek arkadaşlarını , acaba kız fingir fingir , kımıl kımıl bir şey mi şüphelerini yazacaksın değil mi ?

Yazma biz de üzerine gelecek yorum yazmayalım , bir dene hele.İçinde 3. bir şahsın ve hem cinsinin geçmediği bir konu yaz bakalım .:ssz:

Yemin ediyorum sen normal olamazsın lorena yahu kuzeni kuzeni :47: ben o nişanlının varya kafasına :ssz: tekmeyi vurmuyo sana kendini prenses bulunmaz hint kumaşı sanıyosun galiba benim kocam kuzeninle samimi oluyorsun diye konuşucak alnını karışlarım :47:

tekmeyi vurmuyo mu,söyliycek birşey bulamıyorum artık

Valla olaylar ve durumumuz her ne halde olursa olsun sevgilim istediği gibi kuzeninin evine gidip kalabilir. Ne sevgilim ne ailesi ne de ben bu tıynette insanlar değiliz.

Lorena , sen araya hala kızını sıkıştırmasan biz nereden bileceğiz :6:

Desen ki son olaylardan sonra aramız bozukken , şehir dışına gitmesi ve kalması sizce normal mi ?

Yok ama illa hala kızını , hala kızının eve gelebilecek arkadaşlarını , acaba kız fingir fingir , kımıl kımıl bir şey mi şüphelerini yazacaksın değil mi ?

Yazma biz de üzerine gelecek yorum yazmayalım , bir dene hele.İçinde 3. bir şahsın ve hem cinsinin geçmediği bir konu yaz bakalım .:ssz:

evt haklısın ben yazdım ama sadece gelişmeleri anlatmak istedim,hala kızını özellikle belirtttim çünkü biz bu durumdayken o gidip onlarla gezicek halasının oğluda var aynı yaş ta genler tabi sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diycekler onlarla geçirircek vaktini ve bunca yıldır halasında da kalmamış şimdi gidip kalıcak bana nispett yapar gibi
hem annesi bir sürü şey anlattı bana kadın hastalanmış hergün eve hemşire gelip tansiyonunu ölçüyomuş sanki bunları bana özellikle anlattılar gibi geliyo

lorena hala soruma cevap vermedin neden nişanı tamamen atmıyorsun?

evt haklısın ben yazdım ama sadece gelişmeleri anlatmak istedim,hala kızını özellikle belirtttim çünkü biz bu durumdayken o gidip onlarla gezicek halasının oğluda var aynı yaş ta genler tabi sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diycekler onlarla geçirircek vaktini ve bunca yıldır halasında da kalmamış şimdi gidip kalıcak bana nispett yapar gibi
hem annesi bir sürü şey anlattı bana kadın hastalanmış hergün eve hemşire gelip tansiyonunu ölçüyomuş sanki bunları bana özellikle anlattılar gibi geliyo

heh şimdi de hemşire mi çıktı lorena :53: konudan konuya atlıyor az önce kuzendi
sen hiç iyi değilsin :53:

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
Kaldığı ev halasının evi kıskandıgınız kişi halasının kızı yani kuzeni üstelik kız daha 16 yaşında bir çocuk 35 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir çocukla ne işi olur söylermisin,boşuna kuruntu yapıyorsun bu gidişle erken yaşta hasta olacaksın benden söylemesi.

valla bende kendimi kıskanc sanirdim.devede kulakmis.
lorena bunlari okuyunca tek biseyi merak ettim bu cocuk seni boylesine suphelendiricek ne yapti???

Back
X