• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Kaldığı ev halasının evi kıskandıgınız kişi halasının kızı yani kuzeni üstelik kız daha 16 yaşında bir çocuk 35 yaşındaki bir adamın 16 yaşındaki bir çocukla ne işi olur söylermisin,boşuna kuruntu yapıyorsun bu gidişle erken yaşta hasta olacaksın benden söylemesi.

Canım 35 olmasa ne olur ki.. 17 olsa ne olur?
Hala kızı bu ya.. Kardeş yani..

yani acaba diyorum annesinin bunları bana anlatmasını özellikle o istemiş olabilir mi

Son düzenleme:
brz daha zamana ihtiyacım var sadece

annesinin beni aradığında anlattıklarını söylüyorum

nasıl bir zamana ihiyacın var

nişanlın senn hayatını kısıtlayan ama kendisi her şeyi yapan

kızlar bayılsa da hastaneye götürsem diye bekleyen

senden habersiz orda burda insanlarla buluşan

hala kızı ve arkadaşlarına asılacak kadar potansiyeli olan biri

annesi aranızın köü olduğunu biliyor mu?

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık

hönk. Allahım sana geliyorum:53::53:

şoka girerek okudum hepsini bile okuyamadım bu nasıl bir kıskançlıktır aklım almadı:26: bu adama güvenmiyorsanız neden evlenmeyi düşünüyorsunuz ki.... çok takıntı haline getirmişsiniz anlayamadım eğer böyle devam ederseniz en büyük zararı siz görürsünüz hastalanırsınız. dışarıdaki herkes nişanlınızı kapmak için sıraya girmedi rahat olun :ssz:

Nişanlın bizim gözümüzde tam bir sapık bunları okusa ne derdi acaba tabi bu senin sayende anlattıklarından anca sapık olduğu ortaya çıkıyor :19:

evt haklısın ben yazdım ama sadece gelişmeleri anlatmak istedim,hala kızını özellikle belirtttim çünkü biz bu durumdayken o gidip onlarla gezicek halasının oğluda var aynı yaş ta genler tabi sürekli şuraya gidelim buraya gidelim diycekler onlarla geçirircek vaktini ve bunca yıldır halasında da kalmamış şimdi gidip kalıcak bana nispett yapar gibi
hem annesi bir sürü şey anlattı bana kadın hastalanmış hergün eve hemşire gelip tansiyonunu ölçüyomuş sanki bunları bana özellikle anlattılar gibi geliyo

yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri

geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık

Hem hemşire, hem liseli daha ne olsun :27:

valla bende kendimi kıskanc sanirdim.devede kulakmis.
lorena bunlari okuyunca tek biseyi merak ettim bu cocuk seni boylesine suphelendiricek ne yapti???

onları anlatmak icin de ayrı bi k onu acmak lazım

nasıl bir zamana ihiyacın var

nişanlın senn hayatını kısıtlayan ama kendisi her şeyi yapan

kızlar bayılsa da hastaneye götürsem diye bekleyen

senden habersiz orda burda insanlarla buluşan

hala kızı ve arkadaşlarına asılacak kadar potansiyeli olan biri

annesi aranızın köü olduğunu biliyor mu?

yani 3 yıl dile kolay tamemen bitince çok acı cekicem şimdiden en azından kendimi alıştırıyorum
annesi bilmiyo hala anlatmamış yani

Ha şunu bileydin bacı.
Herkes yanlış düşünüyor bir sen mi doğrusun?
Doğru söyle kız, annesini de kıskanıyorsun değil mi? :23:

hyr ben haklı olduğumu söylemiyorum zaten keyfimden de kendime eziyet etmiyorum ama gerçekten çok üzerime geliniyo bazen

onları anlatmak icin de ayrı bi k onu acmak lazım

yani 3 yıl dile kolay tamemen bitince çok acı cekicem şimdiden en azından kendimi alıştırıyorum
annesi bilmiyo hala anlatmamış yani
annesi bilmiyorsa niye ayrıntılı bir şekilde neler yapacağını anlatıyor ki. sonuçta sevgilisi olan her şeyi bilen sensin. annesi kesin biliyor belki de sizi tamamen ayırmak için hemşireleri , hala kızlarını araya kattı.

sen anneye de dikkat et lorena

ya ayrıl ya da adımlarını dikkat et ilişkinizi herkes bozmaya çalışıyor. nişanlında hiç sağlam pabuç değil yani sapığı canlandırıyor gözümde

Back
X