• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Yahu bacı bunları söyle söyle dilimizde tüy bitti biraz haber izlesede şükretse hayat zaten kısacık bide kendine zehir ediyor yaşlanınca anlar kıymetini bu yılların:ssz:

Bırak yaşlanmayı bir gün önce yaşananları arıyorsun artık..
Ben artık gençliği anlayamıyorum,herşeyi onlar biliyorlar bizler sanki genç olmadık hiç..

gerçeken bunun altında birşey var. duyduğu,öğrendiği birşey. bize diyemediği. lorena eminsen böyle biriyle görüşme sakın.

Bende öyle düşünmeye başladım yanlız boşyere günahını da alıyosa işi zor lorenanın bunu hesabını nasıl vericek

kesinlikle. çünkü anlattığı şeyler ,sapık bir adam profili çiziyor.

ya emin değildir ama ünide kulaktan kulağa duyulan şeyler vardır ya. öyle şeyler duymuştur sevgilisine inanmak istiyordur ama içinde hep şüphe vardır.

zor bir durum ya. yoksa adamda çekmezdi bazı şeylerden çekiniyor yani.

belki de lorenayı paravan olarak kullanıyor da olabilir. nişanlı bir adam daha az dikkat çeker

ya emin değildir ama ünide kulaktan kulağa duyulan şeyler vardır ya. öyle şeyler duymuştur sevgilisine inanmak istiyordur ama içinde hep şüphe vardır.

belki de lorenayı paravan olarak kullanıyor da olabilir. nişanlı bir adam daha az dikkat çeker
farklı şeylerin olduğu kesin. zaten lorena yazamam okurlar falan yazdı.onu bir yerde koruyor bir yerdede kızıyor.

Bırak yaşlanmayı bir gün önce yaşananları arıyorsun artık..
Ben artık gençliği anlayamıyorum,herşeyi onlar biliyorlar bizler sanki genç olmadık hiç..

Aynen bende 32 yaşındayım çok yaşlı olmasamda nezaman 32 oldum anlamadım bide saçma sapan şeyleri takıp zehir edicem hayatı kendime çok takmak istiyosa savaşlara takıl ölen küçücük çocuklara eziyet edilen hayvanlara :14: ama ne desek boş anlamıyor arkadaş

bence bu kadar iyimser düşünme kadın sizi ayırmak istiyor. seni az çok tanıdıysa kıskandırıp amamen iplerin kopmasını istiyor bence.

peki sen ne zaman ve nasıl bitireceksin.

senin anlattığın kadarıyla adam karı-kız düşkünü bir şey nişanlı olmayı geç ben tanımak bile istemem böyle iğrenç bir kişiyi

annesi biliyo geçmişte kıskançlık yüzünden olan kavgalarımızı yani hiçte kötü bi kadın değil bilemiyorum artık
ben sadece şu an brz daha alışmak isttiyorum onsuzluğa ha diyince bitmiyo işte canımın acımasndan korkuyorum
karı-kız düşkünü olduğunu söylemiyorum ama sadece bazı şeylere fırsat verdiğini düşünüyorum mesela se iyi niyetnle yardım edersin hayır demezsin ama birileri farklı anlar dedikodu yapar bu tür şeyler

Lorena ben patlicam artık. Hemşireyi durumun ciddiyetini anlatmak için belirtmiş kadın sana ya.

Ama sen eminsen erkek arkadaşının annesine seni kıskandırmak için öyle bişey söylettireceğine cidden sen de sapıksın adam da sapık annesi de..

geçmiş olsuna da gitmedim kadına,nasıl gidiyim ki olanlardan sonra

Lorena bir büyüğün olarak söylüyorum,aynı yaşta benimde kızım var ..
Kendini çok yıpratıyorsun,aşırı kıskançlığın yüzünden hayatı kendine vede o kişiye zehir ettiğinin farkındasın demi..
Dön bir etrafına bak hayat o kadar güzel ki,giden yıllarına oluyor bunlar..
Hayatına yön vemenin zamanı gelmişte geçmiş bile,takılma artık o adama kafandan sil at bir a önce..
Düşünme yeni uğraşılar bul kendine bir an önce,böylesi daha sağlıklı olacaktır..

çok tesekkür ediyorum bu nasihatler için
bazı dalgacılar hariç ilgilenen herkesin yorumu değerli benım için ama benım yasımda kızınız varmış şimdi bunu okuyunca bi tuhaf oldum.mesela annem bizim ufak tefek kavgalarımızı biliyo ama benim bu kadar kendimi yıprattığımı bilmiyo dışa vurmadım çünkü anlamadım da ona bilse oda bunları söylerdi bana

farklı şeylerin olduğu kesin. zaten lorena yazamam okurlar falan yazdı.onu bir yerde koruyor bir yerdede kızıyor.

zor bir durum daha çok genç hayatından bir silse her şey yoluna girecek.

bu sefer farklı tarzda yorumlar yazayım dedim lorena gibi düşüneyim dedim. kızında ruh sağlığı bozuluyor.

yani sapıkça hareketleri var diyorsun. böyle şeyler olmuş öylemi. neler mesela.

yok hayır sapıkça hareketler değil yani öyle birşey görmedim

gerçeken bunun altında birşey var. duyduğu,öğrendiği birşey. bize diyemediği. lorena eminsen böyle biriyle görüşme sakın.
emin değilim işte

aynen böyle işte ben bundan daha iyi özetleymezdim heralde
yani duydum duymasına ama aynı okuldayız ve birşeyini görmedim bunlara ne inandım ne unuttum

emin değilim işte

yani duydum duymasına ama aynı okuldayız ve birşeyini görmedim bunlara ne inandım ne unuttum
bak 16 yaşındaki kuzenine bakacağına bile inanıyorsan o duyduğun şeyler çok önemli şeyler.

lorena ya inacaksın adama ya da yol vereceksin. şimdi her hoca hakkında her asistan hakkında bir sürü şey duyulur. sapık diyen, yok geçirmek için kitabını zorla satan, asistanları özellikle güzel kızlardan seçen daha bir sürü şey. ne kadarı doğrudur kimse bilemez. ama bu şüpheyle de yaşanmaz iki gün sonra evlenirsen ne yapacaksın hayat boyu ızdırap. ya inan ya da yol ver

emin değilim işte

sen kendinle beraber bizi de günaha sokuyorsun lorena
sinir ettin beni vallahi

bir önceki yorumunda evet böyle şeyler var anlatamam diyorsun
şimdi de yok ben görmedim düşünüyorum hissediyorum diyorsun
müneccim misin sen ?

psikoloğa git bu kuruntularından kurtul bari bizi burada günaha sokma
suçu olmayan adama sapık gözüyle baktık resmen sebep ne? lorena öyle hissediyormuş
oturmuş dinliyoruz bizde .

Son düzenleme:
bak 16 yaşındaki kuzenine bakacağına bile inanıyorsan o duyduğun şeyler çok önemli şeyler.

öyle bile olsa burada anlatsam ben daha kötü olucam eminim bide bakacağına değil mesela samimi olacağı fikri beni üzen şey,mesela onun ilgisini kıskanıyorum ben kimi zaman ben çok fazla sevgi görmeden büyüdüm yani ailemle arkadaş gibi değilde mesafeli ve disiplinli bi ilişkm oldu belkide bu yüzden

sinir ettin beni vallahi

müneccim misin sen ?

psikoloğa git bu kuruntularından kurtul bari bizi burada günaha sokma
suçu olmayan adama sapık gözüyle baktık resmen sebep ne? lorena öyle hissediyormuş

ben hissediyorum demedim sadece duydum dedim ki zaten onu suçlamış olsam günahını almış olsam hayatımda olmazdı sadece arada kaldım ben

sinir ettin beni vallahi

müneccim misin sen ?

psikoloğa mı gideceksin nereye gideceksen git bari bizi burada günaha sokma
evet,resmen günaha sokuyor bizleride..
var ama millet okur anlatamam deyip aklımıza böyle şeyler olduğu fikrini veriyor,sonrada hissediyorum yok sapık değil diyor. neyse ya. adamın günahını almışsam affola.

Son düzenleme:
Samimi olsa ne olur ? Allah allah biz gayet samimiyiz sana göre ensest ilişki falan mı bu

öyle bile olsa burada anlatsam ben daha kötü olucam eminim bide bakacağına değil mesela samimi olacağı fikri beni üzen şey,mesela onun ilgisini kıskanıyorum ben kimi zaman ben çok fazla sevgi görmeden büyüdüm yani ailemle arkadaş gibi değilde mesafeli ve disiplinli bi ilişkm oldu belkide bu yüzden

ben hissediyorum demedim sadece duydum dedim ki zaten onu suçlamış olsam günahını almış olsam hayatımda olmazdı sadece arada kaldım ben
anlat o zaman. bizde sana yardımcı olalım. nedir duyduğun,nedir seni bu hale getiren şey.

lorena ya inacaksın adama ya da yol vereceksin. şimdi her hoca hakkında her asistan hakkında bir sürü şey duyulur. sapık diyen, yok geçirmek için kitabını zorla satan, asistanları özellikle güzel kızlardan seçen daha bir sürü şey. ne kadarı doğrudur kimse bilemez. ama bu şüpheyle de yaşanmaz iki gün sonra evlenirsen ne yapacaksın hayat boyu ızdırap. ya inan ya da yol ver

inandım zaten ama aklımın bi köşesinde kaldı bunlar etkilendim yani ister istemez

var ama millet okur anlatamam deyip aklımıza böyle şeyler olduğu fikrini veriyor,sonrada hissediyorum yok sapık değil diyor. neyse ya. adamın günahını almışsam affola.

ben onu suçlamadım ama sizede suçlu olarak anlatmadım sadece duydum dedim

lorena sen kendinde misin?
bir üye sana öyle mi dedi sen de emin değilim dedin. bu ne demek ben öyle düşünüyorum hissediyorum demek değil mi?
bari şu ekrandan bizi günaha sokma
daha da yazmam bir şey.

aynen öyle
görmediimiz adamın günahına girdik resmen sapık mı tecavüzcü mü diye düşündük durduk yere.

Son düzenleme:
Back
X