Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

Numara numara değerlendirirseniz sevinirim

Evli değilim ama kartımı vermezdim

Eltini takma kaile alma onun canı seni kızdırmak istiyo önemsemezsen vazgeçer.bir insana en büyük ceza önemsememektir

Eşin araştırma görevlisi sanırım.kızlar yurtta falan arkadaşlarından duyup ismini aratmiş olabilir.meraklı toplumuz sonuçta

Telefon Numarası olayını doğru bulmuyorum. ama benim kafa yapım böyle.erkek kuzenim bile telimde yoktur.aramam konuşmam. yaşam tarzınızla alakalı bu da.

1-kart konusunda iki tarafın da saçma sapan klişe ve ısrarı beni rahatsız ediyor.eğer o ay kartıma ihtiyacı varsa veririm bunu devlet meselesi haline getirmem.sonra zaten geri verir.

2-elti ve eşin konusunda bir şey diyemeyeceğim senin eltinle kötü olmaz onun yeğeninin annesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

3-kızlar bakabilir merak etmiştir bakmıştır bunun için eşimi suçlamam zaten ona güvenmiyorsam böyle bir konuda bile olay çıkarıyorsam bu evliliğin sonu ne olur diye düşünürüm

4- evet var.bence siz çok kıskanç bir yapıya sahipsiniz.sizi tanımıyorum ama şu konuda ki son iki maddeden bunu çıkardım.

1. Eşim arada maaş kartımı alır kullanır. Bende onunkini kullanırım. Bugün maaşım bitti mesala onun kredi kartı ile geziyorum.

2. eltim yok olsa bile aynı ortamda cok fazla durmamaya çalışırım.

3. valla ben daha cok stalk yapıyorum onun yapmasında sıkıntı yok haddini aşmadığı sürece.

4. telefon numaraları yok istemez o konuda çok sabit fikirli al kaydet desem bile kaydetmez gerek yok der.

1) evli değilim ama kartımı isterse veririm
2) arama mesafe koyarım yada bi kaç kez renci de ederim benimle uğraşacak hali kalmaz
3) herkes herkesın profiline bakıyor sıkıntı yok bence
4) güvendiğim kişiler ise sorun yok tabi her arkadaşının eşinin telf nu da alamaz.

1-çok kırıcı bir şey açıkçası bu durum devam ederse acayip sinirlenir ve cıngar çıkarırdım.
2-eltim henüz yok olunca bu şekilde sürekli kocama soru soracağını zannetmiyorum
3-onu takip edecek ne enerjim ne zamanım var olaki gördüm sorarım verdiği cevap ve cevaplama şeklidir burda asıl olay. hoşuma gitmeyecek birşeyse cevabından yzünden anlarım. ama eşim öğretmen olsa misal okuldaki kızların bakması olağandır bana göre.
4-arkadaşlarının eşlerinin telefonu eşimde olmamalı. ne alaka... gereksiz ve istemezdimde

1- kart istemesinin sebebini ne olarak açıklıyor
2-eltin seni sevmiyor diye kocanı sevmemek zorunda değil. Sevilme veya sevilmeme kişisel bi durum çift olarak değil
3- kızlar profiline baktı diye adam ne yapsın ki adam bakmamış ki adama tanıdığını ima ediyorsun mantığını anlamadım bile o kadar gereksiz buna takılman
4- bende eşimin arkadaşlarının eşimde de arkadaş eşlerinin numarası olur. Eşime ulaşamayıp arkadaşından ulaştığım acil durumlar olmuştur. Eşim bana ulaşamayıp arkadaşının eşinden ulaştığı olmuştur. Arkadaşına acilen ulaşması gerektiği noktada eşinden ulaştığı da olmuştur. Bence bunda bi sıkıntı Yok

1.kartımı asla vermedim,tam maaşımı bile bilmez.
2.eltim yok ama benim sevmediğim kişiyi o da sevmemek zorunda değil.sadece inadıma inadıma abartmasa yeterli benim için.
3.profiline bakanları nasıl gördünüz ki,o kısmı anlamadım. ama normaldir sosyal medyada böyle şeyler..
4. bence bir sakıncası yok hatta bende de var bazı arkadaşlarımın eşlerinin numaraları.. hepsi değil elbette,karı kca tanıyoruz eşli görüşüyoruz falan..

1 Kart konusunda haklısınız ,tutumunuzu değiştirmeyin
2 Arkanızda durmadığı hissiyatınızı anlayabilirim ama yapacak birşey yok nispeten de olsa konuşmalarına engel olma hakkınız yok
3 Kızlar eşinizi ayartır diye mi düşünüyorsunuz,böyle bir şey yapmadığım ve sizi anlayamadığım için malesef yazamıyorum.
4 Çok samimi olduğu bir arkadaşının eşinin teli var,düşününce kızla da çok samimi değiller ama üniden ortak arkadaşlar ve bence sakıncası yok.....

Yaaa niye kart eşe verilmez bende bunun cevabini merak ediyorum???
...ben calisirken esim istemedi boyle talebi olmadi ben direkt verdim karti al dedim ben bankayla ugrasamam ...herseyimiz ortak harcamlarimizi oturur hesaplar neyi nereye verecegimizi konusuruz bu kadar hepsini oderiz..

Zaten ben ne istersem maddi durumuz bu ay iyise aliriz ne var bu kartta anlamiyorum vermemde vermem nedemek bi turlu anlamiyorum..

1- Kartımı vermem ancak ihtiyaç olur mesela para çekilmesi v.s. gerek olur öyle alır sonra geri verir. bende aynı şekilde
2- Eltimin beni sinir etmek için yaptığı belli olur hiç muhattap olmam eşim yeğenini istediği gibi sever sıkıntı yok
3- Tanımadığı insanlar bakabilir herkes herkese bakıyor.. Demek ki çok merak edilen eşim var derim :)
4- Kişiden kişiye değişir.. Gerekse kaydedebilir tabi.. sorun etmem..

1-Maaş kartım hep kocamdadır,aklıma bile gelmedi bu konuda sorun çıkarmak. Ne farkeder ki? Ha onda ha bende.
2-Eltim yok. Ama eşimin benim üzüldüğümü bile bile onunla samimi olması gücüme giderdi,bu konuda çok netim. 3. kişiler için huzurumuzu bozmaya ne hakkı var ki diye düşünürdüm.
3- Kim bakarsa baksın profillere dert değil benim için.
4-Telefon numaraları kayıtlı olması iyidir zaten. Mutlaka insanın birbirine işi düşüyor.

Maaş kartı konusu sıkıntılı, ha ihtiyaç olur arada verilebilir ama devamlı onda kalsın diye istiyorsa olmaz,
Eltinize niye soğuk davransın ki, sizin ikinizin aranızda olan bişey, hem erkekler anlamaz bence eltilik vs meselelerden
Diğer konularda kafanıza takmayın bence, olabilir

Bi açıklama yapmıyor onda durmadını istiyormuş

Bildirim gelmiş oradan gördüm kimlerin baktığını
Konuşmalarına tabi ki engel olmam ama en azından daha soğuk davransbilir

Herkesin kartı kendinde durmalı bence onun parası bitince zaten benden alır ama onda durmasını da ben anlayamıyorum

Samimiyet kurmuyo ama bazı hareketleri çok batıyo bana en azından bana verdiği değeri gösterirdi ona soğuk davranarak

Bak elti konusunda haklısın cidden.
Bu adam senin hassas olduğunu bile bile damarına basıyor,çok kötü.

l1- Maaş kartınız sizde durabilir bu sizin hakkınız ama evin ihtiyaçlarını sizde karşılamak zorundasınız ve sizde harcamalarınıza dikkat etmek durumundasınız maaş benim para benim istediğim gibi harcarım lüksü olmuyor evlilikte.

2- Eltinize karşı soğuk olabilirsiniz ama eşinize yakın davranıyor başka gözle bakıyor gibi imalar hoş değil. Yok eltimin kucağındayken seviyor, yok eltim sadece onunla konuşuyor. Farkında mısınız bilmem ama kardeşinin karısı yani bunu düşünmek bu yaftayı yapıştırmak bu kadar kolay mı bu kadarı paranoyaklık. Eşinizde samimi olmuyordur ama ortamda konuşmasa muhabbet etmese kardeşiyle arasına soğukluk girer, siz anlaşamıyorsunuz diye, hiç konuşma onla muhatap olma diyemezsiniz sorun sizin sorununuz.

3- Eşiniz zate o hesabı kuıllanmıyormuş ne hesabı olduğunu dememişsiniz, profiline baktığını nasıl gördünüz onu da anlamadım ama bakmış olabilirler illa bir şey olacak değil baktılar diye. Ama kişinin anasayfasında tesadüfen çıkabilir o hesap ortak arkadaşlardan bakılabiliyor muhabbet yok bir şey yok sorun değil yani.

4. Eğer o kişilerin eşlerini bende tanıyorsam sorun olmaz. Ayrıca demek ki bir yerlerde eşli oturulmuş ki telefonlar alınmış yoksa eşiniz nereden bilecek arkadaşının eşini de numarasını alacak. Demek ki sizde tanıyorsunuz yoksa nasıl alabilir ki arkadaşını eşinin numarasını ne sebeble isteyecek eşinden.

1.kartı alıp ne yapacakmış?
istediği gibi harcamak için istiyordur başka ne olacak?
ailesine yardıma devam ediyor mu peki?
kartım bende durur.gerektiğinde eşime veririm.
hiç mesele değil.böyle şeylerin üzerinde durmam .
ancak eşim benden habersiz ve gizlice hesabımdan para çekip harcamaz.
2.elti herkese karşı böyle densiz ve kaba değil mi?bir sana mı yapıyor?
ben de bozulurdum açıkcası eşim de böyle samimi davranıyor olsa.
sanki inadına yapıyor eşin.
3-bu konuyu es geçiyorum:))profiline bakıp bakmamaktan ne çıkabilir elif.biraz mantık lütfen:))
4-eşlerin numarası gerekli mi de alınmış tüm numaralar bu önemlidir.
benim eşimde yoktur.niye olsun ki ayrıca.
tanımadığı diyaloğunun olmadığı insanların numarası.

başıma gelmedi ama bu konuda haklısın. kestirip atmanın bi yolunu bul.

sen bazı konularda nem kapıyosun. herkesin malumu. yani senin saygısızlık gibi gördüğün şey aslında öyle olmayabilir. eşin yeğenini neden özellikle eltinin kucağında sevmeye çalışsın, daha yakın olmak için mi? ne alaka yani. nem kapıyosun işte.

bahsettiğin site sosyal paylaşım sitesi değiş. mslek, iş dünyası ile alakalı bi site. eski konularından hatırlıyorum. doğal olarak buradan da nem kapmanın anlamı yok. ben de profiler arasında olana dolana hiç tanımadığım insanlara denk geliyorum. oluyor yani. dünyadaki tüm kadınlar kocanın peşinde değil.

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

insan sosyal hayvandır. gayet normal. bende de normal kız arkadaşlarımın sevgililerinin telefonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…