- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bi açıklama yapmıyor onda durmadını istiyormuş1- kart istemesinin sebebini ne olarak açıklıyor
2-eltin seni sevmiyor diye kocanı sevmemek zorunda değil. Sevilme veya sevilmeme kişisel bi durum çift olarak değil
3- kızlar profiline baktı diye adam ne yapsın ki adam bakmamış ki adama tanıdığını ima ediyorsun mantığını anlamadım bile o kadar gereksiz buna takılman
4- bende eşimin arkadaşlarının eşimde de arkadaş eşlerinin numarası olur. Eşime ulaşamayıp arkadaşından ulaştığım acil durumlar olmuştur. Eşim bana ulaşamayıp arkadaşının eşinden ulaştığı olmuştur. Arkadaşına acilen ulaşması gerektiği noktada eşinden ulaştığı da olmuştur. Bence bunda bi sıkıntı Yok
Bildirim gelmiş oradan gördüm kimlerin baktığını1.kartımı asla vermedim,tam maaşımı bile bilmez.
2.eltim yok ama benim sevmediğim kişiyi o da sevmemek zorunda değil.sadece inadıma inadıma abartmasa yeterli benim için.
3.profiline bakanları nasıl gördünüz ki,o kısmı anlamadım. ama normaldir sosyal medyada böyle şeyler..
4. bence bir sakıncası yok hatta bende de var bazı arkadaşlarımın eşlerinin numaraları.. hepsi değil elbette,karı kca tanıyoruz eşli görüşüyoruz falan..
Konuşmalarına tabi ki engel olmam ama en azından daha soğuk davransbilir1 Kart konusunda haklısınız ,tutumunuzu değiştirmeyin
2 Arkanızda durmadığı hissiyatınızı anlayabilirim ama yapacak birşey yok nispeten de olsa konuşmalarına engel olma hakkınız yok
3 Kızlar eşinizi ayartır diye mi düşünüyorsunuz,böyle bir şey yapmadığım ve sizi anlayamadığım için malesef yazamıyorum.
4 Çok samimi olduğu bir arkadaşının eşinin teli var,düşününce kızla da çok samimi değiller ama üniden ortak arkadaşlar ve bence sakıncası yok.....
Yaaa niye kart eşe verilmez bende bunun cevabini merak ediyorum???
...ben calisirken esim istemedi boyle talebi olmadi ben direkt verdim karti al dedim ben bankayla ugrasamam ...herseyimiz ortak harcamlarimizi oturur hesaplar neyi nereye verecegimizi konusuruz bu kadar hepsini oderiz..
Zaten ben ne istersem maddi durumuz bu ay iyise aliriz ne var bu kartta anlamiyorum vermemde vermem nedemek bi turlu anlamiyorum..
1-Maaş kartım hep kocamdadır,aklıma bile gelmedi bu konuda sorun çıkarmak. Ne farkeder ki? Ha onda ha bende.
2-Eltim yok. Ama eşimin benim üzüldüğümü bile bile onunla samimi olması gücüme giderdi,bu konuda çok netim. 3. kişiler için huzurumuzu bozmaya ne hakkı var ki diye düşünürdüm.
3- Kim bakarsa baksın profillere dert değil benim için.
4-Telefon numaraları kayıtlı olması iyidir zaten. Mutlaka insanın birbirine işi düşüyor.
Bak elti konusunda haklısın cidden.Herkesin kartı kendinde durmalı bence onun parası bitince zaten benden alır ama onda durmasını da ben anlayamıyorum
Samimiyet kurmuyo ama bazı hareketleri çok batıyo bana en azından bana verdiği değeri gösterirdi ona soğuk davranarak
1.kartı alıp ne yapacakmış?mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki
1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo
2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?
3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani
4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,
Numara numara değerlendirirseniz sevinirim
1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo
2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?
3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani
4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?