- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
- 113
- Konu Sahibi elifff_____
-
l1- Maaş kartınız sizde durabilir bu sizin hakkınız ama evin ihtiyaçlarını sizde karşılamak zorundasınız ve sizde harcamalarınıza dikkat etmek durumundasınız maaş benim para benim istediğim gibi harcarım lüksü olmuyor evlilikte.
2- Eltinize karşı soğuk olabilirsiniz ama eşinize yakın davranıyor başka gözle bakıyor gibi imalar hoş değil. Yok eltimin kucağındayken seviyor, yok eltim sadece onunla konuşuyor. Farkında mısınız bilmem ama kardeşinin karısı yani bunu düşünmek bu yaftayı yapıştırmak bu kadar kolay mı bu kadarı paranoyaklık. Eşinizde samimi olmuyordur ama ortamda konuşmasa muhabbet etmese kardeşiyle arasına soğukluk girer, siz anlaşamıyorsunuz diye, hiç konuşma onla muhatap olma diyemezsiniz sorun sizin sorununuz.
3- Eşiniz zate o hesabı kuıllanmıyormuş ne hesabı olduğunu dememişsiniz, profiline baktığını nasıl gördünüz onu da anlamadım ama bakmış olabilirler illa bir şey olacak değil baktılar diye. Ama kişinin anasayfasında tesadüfen çıkabilir o hesap ortak arkadaşlardan bakılabiliyor muhabbet yok bir şey yok sorun değil yani.
4. Eğer o kişilerin eşlerini bende tanıyorsam sorun olmaz. Ayrıca demek ki bir yerlerde eşli oturulmuş ki telefonlar alınmış yoksa eşiniz nereden bilecek arkadaşının eşini de numarasını alacak. Demek ki sizde tanıyorsunuz yoksa nasıl alabilir ki arkadaşını eşinin numarasını ne sebeble isteyecek eşinden.
Evt yardım ediyor tabi1.kartı alıp ne yapacakmış?
istediği gibi harcamak için istiyordur başka ne olacak?
ailesine yardıma devam ediyor mu peki?
kartım bende durur.gerektiğinde eşime veririm.
hiç mesele değil.böyle şeylerin üzerinde durmam .
ancak eşim benden habersiz ve gizlice hesabımdan para çekip harcamaz.
2.elti herkese karşı böyle densiz ve kaba değil mi?bir sana mı yapıyor?
ben de bozulurdum açıkcası eşim de böyle samimi davranıyor olsa.
sanki inadına yapıyor eşin.
3-bu konuyu es geçiyorum:))profiline bakıp bakmamaktan ne çıkabilir elif.biraz mantık lütfen:))
4-eşlerin numarası gerekli mi de alınmış tüm numaralar bu önemlidir.
benim eşimde yoktur.niye olsun ki ayrıca.
tanımadığı diyaloğunun olmadığı insanların numarası.
Ama eşin bu konuda seni dinliyormuş işte bu konuda şanslısın1) benim eşimde bi ara ısrarcıydı maaşımı öğrenmek için her sorduğunda hayrıma çalşıyorm diyordum artık oda sormuyor
2. eltime bende uyuz oluyorum konuşturmamaya çalışıyorum onalrı hatta dün whatsapptan engelledim kendisini lüzumsuz şey senin sinir olduğunu bildiği için damarına basıyor dikkat et benimkide aynı kardeş olsalar benzemezler özellikle eşimle konulurken aramıza girmeye eşime laf atmaya bayılır bende hiç taviz vermiyorum eşimede verdirmiyorum tabi önceden bi zılgıtı yemişliği vardır eşimin
Kredi kartını neden istiyor anlamadım, peşin para falan çekip abilerine mi dağıtacak? Bir de harcamaları o yapacak, sen mi ödeyeceksin. Aynı evde o kart senin, bu kart benim, o borç senin bu borç benim gibi bir durumum olmadığı için eşimle anlayamadım durumunuzu. Kendi kart limitini doldurmuş mu?
Eltin abinin yengesi ister konuşur ister konuşmaz, öyle bir anlatıyorsun ki sanki eltinle eşin işi pişirmişler, kaş göz yapıyorlar. Sohbet ediyorlar alt tarafı en fazla ne olabilir bunun sonucu Allah aşkına? Sen kötüsün diye eşin de insanlarla kötü olmak zorunda değil, aksine sen kötüysen ve eşine kısıtlama getirirsen adam daha çok yapar haklı olarak. Ben sana ne dedim sen büyüttükçe inada yapıyor, büyütmezsen hiç bir şey bu kadar sorun olmayacak anla artık bunu.
L..kedin de herkes istediğine bakar, aynı alanda çalışırlar dikkatlerini çeker, ortak arkadaşları vardır, başkasını ararken eşin çıkmıştır (aynı isimden bir çok kişi var) mıştır da mıştır yani. Benim eşimin profili Manukyan'ın ki gibi giren çıkan belli değil , çalışma alanından dolayı ilgi çekiyor, sadece yurt içi değil yurt dışından da bi dolu hatun, erkek bakar ve hiç açıp da tek tek kim bakmış diye umursamadım bile. Nesini büyütüyorsun bu durumun anlayamıyorum?
Eşimin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası durduk yere olmaz, bir şey olmuştur almıştır. Kimse kimseden durduk yere tel istemez. Ya da muhtemelen eşinin arkadaşlarının eşleri de eşinin arkadaşıdır. Ama bu tür bağlar yokken almışsa o zaman garipserim ama sen bence en zaruri sebepte bile işkillendiğin için ne desek boş..
hah işte istediği gibi harcama yapabilmek için istiyor başka ne olacak.Zaten mutfak alışverişini vs ben yapıyorum ve parası bittiğinde de alıyo benden istediğim gibi harcamıyorum yani
Eltim konusunda da kötü niyetli söylemiyorum yani eltim bana saygıszlık yapıp aynı zamanda eşimle samimiyet kurup arkadaş gibi olmaya çabalıyo kastettiğim şey bu
Bi kadınn numarası var arkadaşınn eşi ama kadınla benm hiç bir muhabbetim yok nasıl kaydetmiş bilmiyorum
Evt yardım ediyor tabi
Bi tek bana karşı öyle densiz bana karşı ne kadar saygısz davranıyosa eşimede aynı oranda yaranma çabasında
mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki
1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo
2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?
3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani
4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,
Numara numara değerlendirirseniz sevinirim
Evet istediği gibi harcayıp bana harçlık vermek onun niyetihah işte istediği gibi harcama yapabilmek için istiyor başka ne olacak.
az değil senin eşin elif.
hatta cidden çok fena huyları çok.
akıllıya bak.
o yardım işini de bi kesse iyi olur bence.
çalışasınlar ya elleri ayakları tutuyor.
hep sizden mi geçinecekler.
ben bu kadar bile yardım ettirmezdim etmezdim de.
Benim eşimin önceliği eltim.1.Maaş kartını istemesi inanılmaz saçma benim eşim maaş kartını bana verir direk sen hallet der..
2.Bence önceliği siz olmasınız evet mesafesini koymalı ve eşime davranışlarını beğenmiyorum falan demeli..
3.Eşiniz başkasına bakmadığı sürece sorun yok.
4.Benim de kız arkadaşlarımın numarası eşimde var bence sorun değilç
Çok sinir bozucu bir durum.Erkekler ne yazık ki bizim kadar hassas ve korumacı olamıyorlar..Benim eşimin önceliği eltim.
Ve bu yüzden ayrılma noktasına gelebiliriz çünkü ben artık tahammül edemiyorum hayır yani madem bu kadar değer veriyosun git onlarla yaşa değil mi
eşinle aranızda ciddi sorunlar var bence elif.Evet istediği gibi harcayıp bana harçlık vermek onun niyeti
Nede olsa eşim eltime benden daha çok değer veriyo yardımı kesmez bu yüzden
3 e cevap vericem sanirim linkedin hesabindan bahsediyorsunuz. eger sizin profilinize bakan kisilerin.profillerin bakarsaniz onlar da baktiginizi gorebiliyor. esinizi resil ediyorsunuz.mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki
1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo
2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?
3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani
4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,
mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?