Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

Bi açıklama yapmıyor onda durmadını istiyormuş

Bildirim gelmiş oradan gördüm kimlerin baktığını

Konuşmalarına tabi ki engel olmam ama en azından daha soğuk davransbilir
o zaman ego tamamen ..maaş kartını istemesi yani..güç bende demek için:) bu durumda asla verme elif..onun için çalışmyıorsun sen,üstelik adam hem seni bu kadar üzecek hem de evin reisi olup parayı yönetecek yok öyle yağma..

linkedin mi bu bahsettiğin gerçekten de?

Haklısın yani verecek cvp bulamıyorum

3 e cevap vericem sanirim linkedin hesabindan bahsediyorsunuz. eger sizin profilinize bakan kisilerin.profillerin bakarsaniz onlar da baktiginizi gorebiliyor. esinizi resil ediyorsunuz.
Yok ben bakmadım onlara

Aynen öyle sırf bana inat eşmle arkadaş gibi olma çabasında ve eşimin bunu ya göremiyo yada eltime çok değer veriyo gerçekten

Evet orası, ya işin garibi ben kızlardan birini bir hocanın düğününde görmüştüm

1- Eşim kartımı istemez fakat biz her şeyi ortak bir hesap üzerinden yürütürüz, buna rağmen en fazla parayı ben harcarım, eşim bunun hesabını sormaz bana asla.
2-Bence kaynananıza gitmeden önce arayın ve kim var kim yok öğrenin. Böyle bir durumla karşılaşsaydım ben öyle yapardım. Eğer gittiğimde orda ise çok durmam erkenden kalkarım ve muhattap olmam
3-Herkes herkesin profiline bakıyor bu devirde, stalk denen bir şey var. Eşime güveniyorsam çok sorun etmezdim herhalde.
4- Arkadaşlarının eşlerinin numarasının telefonunda olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Eğer illaki biri iletişime geçecekse ben geçerim sonuçta. Bu konuda eşimde benim gibi düşünür.

elif senin şu elti,kocası işten atılan para yardımı yaptığınız mı??o ise ne yüz yaaa...evlerini si geçindiriyorsunu bir de üstüne kocanla nispet mi yapıyor sana??
ben seni eleştiriyodum kıskançlıkların yüzünden ama bu kocan çok fena senin..iyice manyağa çevirdiler ailece seni.egosu yüksek ,yaramaz insanlar..senden kartını alıp onlara yedirecek eminim ki..sen şimdi söyleniyosun diye rahat olamıyordur..

linkedin iş platformu ordan sıkıntı çıkmaz merak etme...adam zaten güvenilir değil bana göre, ama yanlış yerden kıskanmışsın

1. calisiyorken kartim esimdeydi ama tüm maddi ödemeleri vs o yapar bankaci zaten. ben daha istemeden hep para verir cüzdanımin hic bos kaldığını bilmem kredi kartimdan da istedigim gibi harcarim eşim öder. kalan paramizi da çok güzel biriktirir degerlendirir. eşin bunu yapabilecekse kart verilir ama seni mağdur edip parayi çar çur etme potansiyeli varsa verme

2.elti meselesi ince işler ben olsam eşime icimdekileri söyler ama bu meseleyi de büyütmezdim

3.bu konuda eşinizin hic bi sucu olmayabilir. kizlar tamamen tesadufen bakmis olabilir. bi yerde görüp begenip arastirip meraktan bakmis olabilir. tabi her daim takipte olmak lazim erkekleri rahat birakmaya gelmez :)))

4.bazi arkadaslarinin esinin numarasi kayitli olabilir bunda sorun yok ama sık sık o bayanlari arar mesaj atar geyik muhabbeti yapar o zaman sorun olur işte

valla görünen köy kılavuz istemiyor.
gündelik meseleler gibi görünen sorunlarınızın derinliği var.
hele şu maaşını alıp ta seni kullanmaya kalkmaya çalışması çok sinir bozucu.
eşinle diyalogunuz bozuk,sana değer vermiyor.
dahası seni hiç sayıyor veya saymaya çalışıyor pek çok mevzuda.
senin yazdığın bunca konundan çıkarımım bu.
ve ne yazık ki bu şekilde uzun süre de götüremeyeceksiniz.

1-Maaş kartını seni kontrolüne almak için istiyor. Sakın verme.
2-Eltinle senin arandaki ilişki ile kocanla eltin arasındaki ilişki birbirinden farklı. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz diye eşin soğuk davranmak zorunda değil bence.
3-Herkes herkesin hesabına bakabiliyor tanısın tanımasın. Ama sen uzaktan takip et. Bir de sürekli sorma. Eğer yanlış bir şey yapıyorsa da yakalayamazsın, daha fazla önlem alır. Suda yürü izini belli etme.
4-Eşimde arkadaşlarının eşlerinin telefonları vardır. Bende de arkadaşlarımın eşlerinin telefonları vardır burada bir gariplik göremedim.
son olarak
TEKRAR EDİYORUM MAAŞ KARTINI SAKIN VERME

1- esim maas kartimi alamaz,cebimdeki para onu ilgilendirmez.annemle ortak hesaplarim vardir asla mudahale edemez,ederse agir cevap alir cunku bunu bilir
2- eltinle iyi gecinemiyor olabilirsin,bu durumda sen gorusmek zorunda degilsin elbette ama esinle ilgili olan kisma birak esin karar versin. Afedersin esek kadar adam,kendi iliskilerine kendisi karar verebilecek yasta. Naparsa yapsin aldirma. Sen de kendi iliskilerini sakin esine gore belirleme.
3- bence abartiyorsun,nacizane fikrim
4- bir sakinca gormezdim. Bende de ayni sekilde onu arkadaslarinin eslerinin telefonlari olabilir,gorusebilirim konusabilirim

1- kartını ödünç istemiyor sanırım? benimki de arkadaşlarımın eşlerinin kartları hep kendilerinde diye gelmişti. o böyle yüzsüzleşince ben 2 kat yüzsüzleşip ağzıma ne geliyorsa saydırmıştım. verme sakın verme! hem eşşek gibi bütün gün çalışıp hem de kocadan harçlık mı alıcaz! yok öyle bir dünya!

diğer maddeler çok önemli değil, farketmez

Bi açıklama yapmıyor onda durmadını istiyormuş

Bildirim gelmiş oradan gördüm kimlerin baktığını

Konuşmalarına tabi ki engel olmam ama en azından daha soğuk davransbilir
Valla açıklama yapmıyorsa o sana versin kendi kartını madem sende ikisinin sende durmasını iste o zaman böyle sebep olursa adamdaki mantığa bak yani

1)Eşime kartımı veririm, O da bana verir.
2)Nötr davranıyorsa sorun yok benim için.
3)Sosyal medya sonuçta bakabilirler.
4)Kayıtlı kişileri tanıyorsam güveniyorsam sakıncası yok.

Eşinize güven sorununuz mu var,biraz kıskançlık sezdim sanki..

1-kartımı ben olsam vermezdim. ama ortak giderler kira yakıt elektirik su vs ye maaşı yetmiyorsa tabi ben de o zaman verirdim sıkıntı yok .
2-eltinize karşı olan tavrına karışma gibi bi hakkınız yok tabi ki. kimsenin davranışına karışamazsınız . değiştirmeye çalışamazsınız .
3-eşimin profiline arkadaşlarının arkadaşları da bakabilir. bu suçlama yapacak bi şey değil . saçmalık yani niye bakmış diye düşünmek . eşinizin bunda şuçu ne anlamadım.
5-kötü karşılamam olabilir arkadaşına ulaşamadığında eşine ulaşabilir . ne var bunda.

1-kartını neden vermiyorsun ki ?? sonuçta evlisiniz ve bu evi birlikte geçindiriyorsunuz neden bu kadar zorunuza gidiyor ki maaş kartınızı vermek ?? kocanız sizi mağdur mu edecek para mı vermeyecek ? bide senin kartın benim maaşım ayırımı evlilik sınırları içerisinde bana samimi gelmiyor. ben de 3 senelik evliyim maaş kartımı yeni verdim eşime çünkü çok gereksiz ve fuzuli harcamalar yaptığımı farkettim durduramıyordum kendimi verdim kurtuldum.
2- eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo demişsin ama adam ne yapsın kanlı bıçaklı olamazki kardeşinin eşi mecburen konuşacak cephe almasının bi anlamı yok, inat yapar gibi bi köşede gülüp eğlenmiyorsa sen de sıkıntı yapma bence gül geç çok ciddiye alınca bi tarafları kalkıyor daha çok üstüne geliyorlar.
3-eşin szaten hesabını kullanmıyormuş, sen de istediğin zaman girip bakabiliyorsan altında başka bişey arama bazen biz de tanımadığımız hesaplara meraktan girip bakmıyor muyuz ?
4-arkadaşının eşinin numarası olabilir ya bende de çok samimi arkadaşımın eşinin numarası var bazen karısına ulaşamadığı zaman beni arar ya da arkadaşım benim telden eşini arar falan filan.
NOT: bu arada keşke her sıkıntı sizinki gibi olsa Allah bundan fazlasını vermesin inşallah..

1)kartı kesinlikle vermeyin
2)kocamı ikaz ederim laubali olma diye... tabi bana inat eltiyle daha çok konuşmayacaksa.
3) tanımadığımız çok insanı tesadüf de olsa stalklayabiliyoruz sorun etmem :)
4)eşin karakterine göre değişir bence. Benimkisi arkadaşlarının eşleriyle pek hatta hiç muhabbet etmez o yüzden normal karşılamam. ama bunun aksi biri olsaydı normal derdim

1- bir donem kendi istegimle (maasimin yarisi karta yatiyordu yarisini elden aliyordun) maasimi cekemedigim icin esime vermistim. Esim simdi istesin simdi veririm kartimi, bizim iliskimizde senin benim olmadigi icin ama. Sizin acinizdan baktigimda ise kesinlikle vermezdim.

2- esim bir insandan hoslanmamissa ben de o insandan uzak dururum ve esimden de bunu beklerim haliyle. Yani benim icim esim benim hoslanmadigim biriyle muhattap olmamali.

3- esimi facebookta tanimadigi insanlar da ekliyor, ogrencileri de. Ogrencilerinin onu ekleme cesareti bulmasina esim kabul etmemesine ragmen uyuz oluyorum. Ama tanimadigi insanlarin profiline bakmasi konusunda bir sey diyemem, elinde olan bir sey degil.

4- esimin daha cok bekar arkadasi var, evli arkadaslarinin esinin numarasi ise yok. Sahsen boyle meselelere hos gozle bakmiyorum. Esimin yakin arkadaslarinin ben de telefon numarasi yoksa esimin arkadaslarinin esinin de onda numarasi olamaz. Ne alaka yani? Arkadasina ulasamazsa ulasamasin, karsi taraf musait olunca doner zaten.

1. Kart konusunu asla sorun yapmam benim param onun parası olarak bakarım ve istediği zaman kartı veririm sonucunda hayat paylaşıyorum.

2.eşim eltime karşı çok saygilidir ve öyle abartı bir ilgisi yoktur benim aram kötü olsa dahi bu şekilde devam etmesini isterim sonucunda kötü olacak hali uok sonucu daha kötü olabilir çünkü.

3.sormakta haklısınız tabii ki ben olsam bende takilirdim birde bu profile bakanları nasıl buluyorsunuz?

4.arkadaşının eşinin numarasi ne alaka? Belki öncesinde arkadaşlar o zaman olabilir ama aksi halde gereksiz olur.

Profil inceleyenler nasıl görünüyor bunu merak ettim

1 bizim aramizda hic oyle sorun bi sorun olmaz tek kartimiz var kime lazimsa o gun o alir digeride yanina az para

2 eltimle aramiz iyi degil
Esim zaten onunla cok muhattap olmaz bende olmuyorum
ama yegenlerini icine sokar benim icin hic sikinti degil
3 icin bisey demiyorum
4 benim esimde arkadaslarinin eslerinin numarasi yok

Yorumları okumadan sırası ile cevaplayayım:

1 - Maaş kartımı verip vermeme kararım neden istediğine göre değişir. Eğer sizinki gibi ailelere tüm maaşı vermek gibi bir durum olsa değil maaş kartımı vermek, ona yemek bile yapmam. Gitsin bol keseden parasını dağıttığı insanlar yapsın yemeğini..
2 - Eşinin ona sırf sen sevmiyorsun ya da kendi kafanda bişeylerine takmışsın diye soğuk davranması gerekmez. Ki siz kıskançlık konusunda buluttan nem kapan bir insansınız, eminim abartarak yorumluyorsunuzdur. Abartmıyor olsanız bile, benim eşim abisinin eşi ile istediği gibi konuşabilir, benim aram bozuksa bile abisi yada kardeşi ile arasının bozulmaması için konuşmaya devam etmelidir.
3 - Kızlar eşinizin profiline baktı ise bunun sorumlusu neden eşiniz olsun ki? Ben böyle bişeyi eşime sormam bile, niye o kızları durduk yere aklına sokayım adamın?
4 - Herhangi birinin eşinin numarası eşimin telefonunda olabilir, bunda ne gibi bir sakınca olabilir ki;?

Şimdi yorumları okuyabilirim

1)Elif eşin daha önce kartını almıştı ve ailesine senin hesabından para yatırdığını farketmiştin değil mi.Hatta sana danışmadan yapmıştı bunu.Senin alınterinin karşılığını sana sormadan ailesine yediriyordu.Zaten o olaydan sabıkalı bu adamın daha neyine güvenip kartına vereceksin.Aynı hatayı ikinci kere yapma.İnan zerre değişmiyorlar.Parasız kaldığınla kalırsın.

2)Sen kötüsün diye oda kötü olmak zorunda değil kafaya takmazdım.

3)Eşimin hesabını kurcalamıyorum sen kafandamı kuruyorsun çokmu kıskançsın yoksa eşinin bu konudada sabıkasımı var

4)Ailecek görüşüyorsanız olabilir onun dışında telefon numaralarının onda olması hoşuma gitmezdi.

1 .kartımi bir kez verdim onuda kaybetti birdaha vermedim zaten şimdi çalışmıyorum ki calissamda vermem
2.eltin seni kıskanıyor o yüzden surekli sana laf atiyo ....eşinin yengesi erkekler pek tinlamaz kadınların arasındaki sorunu kızsanda ayni şekilde davranmaya devam eder bence sende tinlama
3. eşine güveniyorsan bu konuyu dile bile getirme herkes herkesin profiline bakabilir
4 . No olabilir bendede kız arkadaşlarımın eşlerinin teli var eşim hiç problem etmedi sürekli arayıp konuşma olmuyorsa sıkıntı yoktur
5.biraz kıskanç mısın öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…