Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

Eşinizin profiline bakanları nasıl görebiliyorsunuz? Böyle bir uygulama mı var?

ahh elif kart meselesine yorum yapacaktım ama altta yazdıklarınla her şeyi silip atmışsın bu yüzden yorum yapamayacağım. kafam almıyor böyle basit kıskançlıkları gerçekten he gerçi sen eşine okulda silgi verdiler diye boşanmaya kalkmıştın sana normal bu durumlar

1) Maaş kartımı veririm, bi evde senin paran benim param mevzusunu sevmem çünkü. (Maaş kartım eşimdedir, eşimin kredi kartı da bendedir mesela)
2) Konuşmalarına engel olamazsınız, bi şekilde aynı ortamda bulunuyorsanız, mecburen eşinizde sorulan sorulara cevap verecektir. Haa samimiyet derecesi nedir ne değildir bilemem. Sorduğu sorular neler, verilen cevaplar neler ona bakarım işin aslı.
3) Eşiniz profiline bakabilirler, sizin sosyal medyadaki profilinize de bakabilirler, bunda bir şey yok, illa ki eşinizin tanıması mı gerekir profiline bakanları. ( Bende meraktan bir çok kişinin profilini incelediğim günler oluyor, tanımam gerekmiyor)
4) Ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızdır, telefon numarası olabilir. Bu eşinizin sürekli onlarla mesajlaştığı konuştuğu anlamına mı geliyor sizin için.
***Bu kadar kasmayın, sıkmayın kendinizi. Daha rahat ve sakin olmaya çalışın.

kartı istemesi çok mantıksız ve çirkin bir hareket. evde gelir-gider dağılımını ortaklaşa yapıp kartları herkesin kendi cüzdanında kalmalı.
diğerleri senin hüsnü kuruntun yine

1-evli değilim ama olsam da kartımı vermem eşinin kartı yok mu
2-umursamaz davran senin sinir olduğunu farkedince inadına yapıyordur eltin
3-bende bazen tanımadğm insanlarınkine bakıyorum can sıkıntısından
4-ne gerek var eşlerinin numarasının olmasına

kartı istemesi çok mantıksız ve çirkin bir hareket. evde gelir-gider dağılımını ortaklaşa yapıp kartları herkesin kendi cüzdanında kalmalı.
diğerleri senin hüsnü kuruntun yine
Bencede çok çirkin
Ve evet bende harcıyorum eve alıyo hesabımdan vs bu kart sevdası ne anlamadım ama taviz vermem

Kartını verme
Eltine takma
Eşinin telefonuna sürekli bakma

Anlamıyorum eltilerinizden niye kiskaniyosunuz esinizi kardeşinin hanımı o farkindamisiniz yani onunda kardeşi bunu okumak bile midemi bulandirdi kıskanç olmayın bu kadar kocalariniz bred Pitt mi elin kizlar herkes peşinden koşuyor ayrıca evlilikte senin benim olmaz bizim olur

Eşimin ona verdiği değeri napcaz peki bana yaptıklarını bile bile onu korur nitelikte konuştu ne yapıcam bilmiyorum

Elif sana onu korumuyor eşin. Sen fazla alıngan davrandığın ve kaba tabirle kadına taktığın için senin aşırılığına tepki gösteriyor adam. Sen de bunu eltiyi aşırı korumak kollamak olarak görüyorsun.

Maaş kartı konusunda da %1500 haklısın. Ortak bir bütçe yapın sen evin bazı giderlerini üstlen, eşin bazılarını üstlensin sonra da kimse karışmasın diğerinin maaşına. Zaten tatile vs. gidilecekse ortak yapılır böyle şeyler. Maaş kartını almak istemesi saçma eşinin.

Eşlerinin arkadaşlarının telefonları da o arkadaşlara ulaşamama durumunda aramak için kayıtllı olabilir bunda sakınca yok bence.

1.biz Birbirimizin Kartlarnini Kullanırız sorun olmaz
2.karışmam kendi bilir
3.bende alakasız insanları aratırım
4.çoğu kadın arkadaşımın no su eşimde kayıtlı, bence sorun yok

1. eşinin maaşı yetmiyor mu harçlık için boşboş sürekli isterse vermezdim ama güveniyorsam verirdim.

2. eltiye tabi ki soğuk davranmalı

3. profil aratmasının bi açıklaması varsa bişey demezdim. mesela benimki de aratmış öyle sonra meğer kendi departmanından yaşlı birine ulaşmaya çalışıyormuş isim benzerliğinden başka bi kız çıkmış ilk onu fark ettim sonra onun profiline ulaşmış sormadım bile :))

4. arkadaşlarının karılarının telefonu olması normal bence. ne bileyim samimi arkadaşlarıysa olabilir bulunsun diye.

1=Esime parayi neyapacagini sorar ve seve seve kartimi veririm benim icin sorun teskil etmez

2=Erkekler ailelerine pek atmazlar eltin se i incitiyorsa mesafeli kal

3=Tanimiyorum demis.

4=Bence olmamali ancak ve ancak cok samimi oldugum arkadasimin olabilir.

1- Aramda öyle konular olacak adamla evlenmezdim açıkçası, maaşımı alınca kocama verdim evlendiğimizde sonra da para biriktirince o söyledi senin hesabında biriksin diye bende birikiyo, para mevzuları çirkin konular neyse ki biz aştık karşılıklı güvenle.
2- Benim canım sıkılacağına onların canını sıkılsın der ben de onların canını sıkarım çok basit.
3- O kadar araştırmacı olmak ruh sağlığına zararlı ben ce kocamı kıskanırım da bizi profiline bakmış diye moralimi de bozamam sonuçta arkadaşın arkadaşı önerisi falan geliyo ne olacak ki?
4- Mutlaka bir sebebi vardır yoksa salak değil ya adam göstere göstere yapsın mesela işyerindeki işçilerin eşlerinin telleri işyerindeki bilgisayarımda kayıtlı ve bazen gerçekten gerekli oluyo ulaşamadığımızda.

1. kadının parasını erkek adam alamaz hiç hakkı yok sen istersen ancak
2.eltiyide kocayıda takmazdım taktıkça inadına sinir ederler
3.ortada şüpheye düşecek durum yok berrak suyu bulandırmazdım
4. herkes herkese bakar napalım yani adamıda kafeste tutamazsın ki ?
5.yabancı tanıdık bayan vs .. ismi olmamalı eşinin telinde bu benim fikrim bu konuda tevazu gösteremem !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…