- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
-
İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz.
4) benimkinin en yakın arkadaşını ben de severim numaramız da var. Onda da var benim arkadaşımın. Ama arkadaşının eşinin numarasını bilemedim. Sorun olacağını sanmıyorum. Ha arkadaşıyla eşini tanımıyosam olamaz. Mümkünatı yok ben tanışıyo olucam ve yakın olucam.
3) kızlar bakmış eşiniz bakmamış ki. Benimkinin hiçbi hesabı profili yok kullanmıyo tek whatsapp kafam rahat ehe.
1) maaş kartımı paramı asla istemez ben teklif etsem almaz. Seninki gibi yaparsa ezikler ağzına eder atarım.
2) eltinle mesafeli olması gerekir, senin aranın bozuk olduğu herkesle mesafeli olması gerekir. Burada hatalı.
son maddeyi cidden mi yazdınız ironi mi
yani ben ve eşim farklı kişileriz aynı kişiyi neden sevmek ya da sevmemek zorunda olalım ki
elif eltisini sevmiyor vs de eltisine küs de değil aynı ortamda oturuyor, yiyor, içiyor sadece hoşlanmıyor ondan o da bunun farkında elifle uğraşıyor
eşlerimiz robot mu ki bizim dediğimizi yapacak
ya da en basitinden çoğu kişi kv sini sevmez eşimizde mi sevmesin yani
1 karti vermemmrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki
1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo
2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?
3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani
4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,
Numara numara değerlendirirseniz sevinirim
elifin eşi maaşa el koymak için istiyor kartı.Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.
Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.
Kart konusu bizde bir takinti degildir.Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.
elifin eşi maaşa el koymak için istiyor kartı.
istediği gibi ailesine dağıtabilmek için.
yine de versin mi kartı elif:))
Baban güvenini boşa çıkarmamış demek ki .Her erkek böyle değil maalesef
kart eşimde durur diyen de çok ama:))Ben genel verilen cevaplara istinaden soylemistim.Herkesin mi esi el koyup ailesine dagitiyor parayi? Elifin konusu apayri.En az 3 senedir daha sevgililerken ayrilmasini,son bir yildir da bosanmasini soyluyorum.
O zaman cok uzucu bir durum bu.Kimsenin kimseye guveni kalmamis.
aslında bunu şöyle demek lazım.O zaman cok uzucu bir durum bu.Kimsenin kimseye guveni kalmamis.
kart eşimde durur diyen de çok ama:))
benim için de kart mesele değildir.üzerinde durmam.eşim de alır çeker vs.
mesele o kartla eşlerin ne yaptığı.
eşler sorumluluğunu bildikten sonra kart verilir niye verilmesin:))
Erkek şansını karısının ona olan güvenini kötü kullandıysa yapacak başka bir şey yok.
Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.
aslında bunu şöyle demek lazım.
kimse kimsede güven bırakmamış.
ne dersin?
çünkü güveni kırılan değil güveni kötüye kullanan suçludur.
tedbir alıp kartını maaşını korumaya alan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?