Gerçekten çok üzülerek şunu söylemek istiyorum.Bekar bir erkeğin boşanmış bir kadını almasını bir çok aile zor kabulleniyir.Özellikle erkek anneleri hiç kabullenemiyor.Ben hep diyorum iyi ki,erkek ve kadınlar kendi istedikleri ile evlenebiliyorlar.Yoksa çoğu erkek annesinin kriterine uygun kız bulamadığı için evde kalirdi
Bence eşiniz ailesinin bazı tenkitlerine maruz kaldığı için bu şekilde davranıyor.Onlara karşı sizi korumanın başka bir yolunu belki şekilde yönetebilecegini düşünüyordur.Aslinda eşiniz size değer vermis ki ailesine sizi kabul ettirmiş.Belki akla karayı bile seçmiştir.Haksizlik yapmamak adına eşinize bu şekilde sorabilirsiniz.Onu da anlamaya çalıştığınızi hissettirseniz belki siz o demeden daha sık arayıp soracaksiniz yeter ki eşinizin ne için aramanizi istediğini söylesin.Baktiniz o söylemiyor acaba bunun için mi ailenle sık gorusmemi istiyorsun diye sorabilirsin.Sizin nasıl ilk evliliginizde yanılgılarıniz hatalariniz oldu ise ,eşinizin de bu tür hataları yapabileceğini sakın unutmayın! çünkü onunda ilk tecrübesi ve ilk savaşı...Siz bu evlilikte eşinizin sizi değerli görmesini istiyorsanız önce kendi değerinizi kendiniz farkedin ve bunu herkese hissettirin.Ama kibir ve ukalalaikla karışmasın sakın!..Sosyal medya takip ediyorsanız serhat yabacı diye bir aile terapisti var.Benim düşünce tarzına çok uygun düşünceleri ve tespitleri var.Kesinlikle tavsiye ederim