Aynen ben açıkçası sakladığını düşünüyorum ama. Sizin bunu şaka yoluyla sormanız lazım tekrar buluştuğunuzda. Oğlana doğum günü mü yaptın geçen instagramdan gördüm falan diyerek gülümseyerek. Sor kimler gelmiş diye. Ama bence alındığınızı belli etmeyin. Hiç gerek yok. Ben aynen böyle yaptım bi arkadaşımda. Daha sonra da yavaş yavaş kestim. İstenmediğim ortamda durmam. İkinci planda arkadaş olmayı da sevmem.
İçinize dert olacağına isterseniz sorun neden sizi çağırmadığını.Merhaba,
İşin içinden çıkamıyorum belki siz bir mana verirsiniz?
En yakın arkadaşlarımdan birinin oğlunun doğumgünüydü. O gün gündüz bir yakınım için ondan puset aldım evlerinin yakınında avmde buluştuk gezdik. Ve bana hiçbirşey demedi herşey normaldi yani. Bir ara telefonu çaldı ve onlar akşama kalsın vs. gibi bir laf etti. Ben şu an anlam veriyorum. Neyse biz ayrıldık. Ben eve geldim.
Akşam bir baktım sosyal medyada profil resmi koymuş evlerinde doğumgünü. Ama sadece karı kocalar. Arkalarında 1 balonlarından var. Fakat masa birsürü yiyecekler ve 2 katlı özel pastalardan var. Yani d.günü yapılmış. Kendi de baya hazırlanmış.
Bunu yapan baya samimi olduğum biri ve heeşeyimize gidip gelirdik. Evlerimiz de yakın sayılır 15 dk. Genelde her h.sonu beraberiz. Ne olursa olsun bana söylemesi gerekmez miydi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Bir de işin kötüsü eşlerimiz plan yapmış yılbaşı için. İçimden gelmiyor şu an görüşmek hele ki onların evinde yeni yıla girmek(( ne yapayım?
Bence sormadan belli olmaz. Siz benim dediğim gibi sorun bence hem içinizde kalmaz hem de arkadaşlığınızda nasıl bi yol izleyeceğinize karar verirsiniz. Durum netleşir.Yani... Ben de böyle düşünüyorum. Aile içi de olsa söylese ben zaten yapışacak değilim. Ama gizlemek nedir? Ben mi acaba kuruntu yapıyorum diyorum ama sindiremiyorum...
Bence sormadan belli olmaz. Siz benim dediğim gibi sorun bence hem içinizde kalmaz hem de arkadaşlığınızda nasıl bi yol izleyeceğinize karar verirsiniz. Durum netleşir.
Her hafta sonu gorusulen yakin arkadasliginiz varsa tabiki soylemesi gerekirdi. Aile arasındaysa gun icinde birliktesiniz aksama şöyle bir program yaptik ailece demeliydi. Hic Polyanna olmaya gerek yok bence mesafe koyun
Bilmiyorum ben sadece aileyi cagirdiysam yakın arkadasima o gün buluşunca söylerdim. Zaten o beni anlardı ki yakın arkadaşım olmuş. Diğer turlu ise onu cagirmadigim ama diğerlerini cagirdigim doğum gününün gunduzune gidip arkadaşımla buluşmazdim. Ama ben olsam diyorum işte... Herkes çok saf olduğumu söylüyor:)) ama diğerleri kötü niyetli bence
Tamam şimdi anladım :)Puset almak için d.gününün gündüzünde buluştuk ve bana aynı günün akşamında d.günü olduğunu söylemedi :)
Tamam şimdi anladım :)
Küçük bebeğiniz varsa eğer ilgi sizin çocugunuzda olsun istememiştir belki
Bu yüzden çagırmamıştır
Bazı insanlar böyle garip şeyler düşünüyor malesef
Benim 7 senedir çocuğum olmadı diye beni hiç kimse evine biyere çağirmadı biliyomusun hamile kalırlardı 7 aylık olana kadar söylemezlerdiBelki de bilemiyorum bu insanları ben artık
Aile arasında yapılmıştır size ayıp olmasın diye dememistir normal bir durum bence
Benim 7 senedir çocuğum olmadı diye beni hiç kimse evine biyere çağirmadı biliyomusun hamile kalırlardı 7 aylık olana kadar söylemezlerdi
karnı çıkardı artık hayirli olsun derdim halâ
Yalan söylerdi ay canım gaz bu hamile degilim ben diye
Saçma ama Benim olmuyor diye kıskancağımı düşünürlerdi hep
Sıkıntıya sokmamış sizi ne güzel ))) hediye seç filan çok iş. Bir de bana istediğiniz kadar giydirin ama, el kadar çocukların kendi günlerinde, telaştan perişan olduklarını düşünüyorum. İyi ki çağırmamış.
Yani yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmicek derece bi arkadasınızsa aile arasında yapılmış bir doğum günüyse de yine de hiç değilse ben böyle böyle yapıcam ama aile arasında filan diye size söyleyebilrdi. Ki, örnek veriyorum herkes böyle yapıcak diye bişey yok, ben aile arasında yapıcak olsam dahi ennn yakın arkadaşım zaten benim bi tane. Yani tek bi tane en yakın arkadaşım var diğerleri normal. Onu yine de çağırırdım diye düşünüyorum. Hiç değilse haber verirdim durumu anlatırdım. Ben olsam çok bozulurdum sanırım..bi de o gün berabersek yani illa ki söylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?